שאלה רפואית.

redrider

New member
פיפטי פיפטי

זה אומר שחצי מהעניין אצלינו זה בראש וחצי זה פיזיולוגי. אז יש קשר גופני כי 50% זה בכל זאת חלק משמעותי. כל מקרה יהיה טוב.

גם לדעתי אין קשר לזמן ההגעה

לאורגזמה. אם כבר...אולי זה לרעת הערלים (אבל לדעתי המדגם שלי קטן מידי)... מאיפה הרעיון שערלים גומרים יותר לאט? אם כבר, ההגיון אומר שזה הפוך...(העטרה יותר רגישה ללא התקרנות)...

jonbaum

New member
לא רק ערלים ככה

אני אמנם נימול, אבל אני תמיד קובע מתי אני גומר, ואני גם יכול להחזיק הרבה יותר מ-25 דקות. הבעיה היא שאשתי היא זו שלא מחזיקה מעמד.....

נכון, סקס עם נימולים יותר משפשף

וקשה למי שרגישה לשיפשוף להחזיק מעמד המון זמן. דווקא את זה העורלה פותרת מעולה מניסיוני.

חופ שיה

New member
לא ראיתי שהוא אמר שזו הסיבה

שאישתו לא מחזיקה מעמד יותר מ- 25 דקות.:) ורק כדרך אגב, יש היום חומרי סיכה טיבעיים שנועדו בדיוק בשביל מטרות אלו, שאף אחד לא יחפש תירוצים.

איפה גרפתי?

כתבתי לי. אני רק יכולה להניח שכבחורה שחוקי הפיסיקה והחיכוך חלים על עורי כעל בחורות אחרות, שגם השאר לא נהנות מעודף החיכוך במין עם נימולים (בעיקר אחרי שמנסים את הדבר השני, ובעיקר למי שכמוני, אוהבת מין ובמנות גדולות...). אפילו דיברתי עם כמה בחורות כאלה. אגב, ככה הגעתי לכל הנושא (דרך מאמר באנגלית, שאישר במדגם, פחות או יותר בדיוק את מה שאני הרגשתי)... אני אחפש אותו ומקווה למצוא. אשלח לך קישור במסר כשאמצא אותו.

חופ שיה

New member
אחלה.

וסורי שלא שמתי לב - קופצנית שכמותי
לוקחת את מילותי בחזרה. (נו .תחזירי לי אותם
) עדיין לא ברור לי איך נשים לא אוהבות חיכוך, לא על זה מבוסס הגירוי הנרתיקי? מיותר לציין שגם אני מחובבות המשגלים (חדירה) הארוכים, היות ואין סביבי כל כך הרבה זינים לא נימולים, אני אשתמש בחומר סיכה /רוק בעת הצורך ובא לציון גואל.
אגב, אני מוצאת את הזין הנימול הרבה יותר סקסי למראה.

לדעתי העניין האסתטי הוא בגלל הרגל

ייתכן שלו היית גדלה וחיה בסביבה שבה הזרגים הנימולים היו מיעוט היית מתלהבת הרבה יותר מזין בעטיפה המקורית...

חופ שיה

New member
אני בספק,

אני אוהבת זרגים מתוחים שעומדים דום.
עם החבר הלא נימול שהיה לי, ראיתי את ההבדל רק כאשר הזין היה רופס עד מאוד , בזקיפותו הוא היה מתוח ללא תוספת העורלה שיש לרוב הלא נימולים.

חופ שיה

New member
אני אמרתי שמשנה לי ?

אני רק אמרתי שזין נימול נראה יותר סקסי בעיני, אבל , זין זה זין, זה זין, העיקר שהוא יודע מה לעשות איתו ושהוא מחזיק מעמד יותר מ-2 דקות.

חופ שיה

New member
וזה בדיוק מה שאני מנסה לומר

אי אפשר להניח הנחות גורפות לכאן או לכאן היות וסקס מורכב ממכלול של דברים.

נכון! תופעת התקרנות בעטרה מאפיינת

כל גבר נימול, שלא משנה מה עובי העור בעטרתו כרגע, הוא היה יכול להיות דק יותר ורגיש יותר לולא איבד את עורלתו בעזרתו האדיבה של המוהל... קוראים לזה התקרנות, וזה מאפיין כל עור בגופינו, כפונקציה של כמה חיכוך (או הגנה) אותו עור מקבל.

שכחת משהו מאוד חשוב

הסיכוי של איבר מין נימול לקבל מחלת מין ואיידס נמוך פי כמה מאשר איבר מין שלא עבר ברית מילה.

למעלה