שאלה קשה...

viveros

New member
שאלה קשה...

היי... אני אחד המכורים הקשים לסיינפלד, ועד היום כמעט לא נתקלתי בשאלה שלא ידעתי את התשובה עליה, אבל הנה חברי הניו-יורקי הצליח להתקיל אותי לאחרונה בשאלה שלא רק שלא ידעתי את התשובה עליה, אפילו לא זכרתי שהסצינה עליה הוא מדבר אי פעם התקיימה... אז זו השאלה: באיזה פרק בסדרה בזמן שג'רי וג'ורג' מדברים, ג'רי מוריד את החגורה וזורק אותה לפח, ואומר: "זה בגלל שהאבזם פגע במשתנה בשירותים במסעדה אתמול בערב". לי לא זכורה סצינה כזו, למרות שמאוד הגיוני שאכן התקיימה. גם אם כן - אין לי מושג באיזה פרק ובאיזו עונה. תודה מראש לכל העונים!!

Carpet Crawler

New member
תשובה

הקטע המדובר הוא בפרק The Voice, עונה 9 פרק 2. ג'רי אכן אומר מה שאומר וזורק את החגורה, אבל ג'ורג' בכלל לא היה בסצינה הזו. ג'רי אמר את זה לקלייר, החברה שלו באותו הפרק, עם הבטן המדברת שעושה את הקול המדובר ("הללללווו! לה-לה-לה..." וכו'). הנה הדיאלוג מתוך התסריט: ?Clare: What’s wrong with the belt Jerry: I went to the movies last night, I went to the bathroom and I unbuckled a little wobbly and the buckle kind of banged against the side of the urinal. So…(throws away belt) that’s it! ?Clare: So, you’re insane .Jerry: Oh yes, quite

SaintJohn

New member
wobbly?

אני חושב שהוא אמר wildly, וזה גם מסתדר הגיונית עם ההקשר של המשפט - הוא היה צריך ללכת לשירותים ובגלל שהיו לו "לחצים", אז הוא פתח את החגורה בפראות, מה שגרם לאבזם להתנגש בצד של המשתנה.

Wet n Wild

New member
בגלל איך שהטבור זז..

אם הטבור היה מדבר הוא היה מדבר בדיוק ככה...

למעלה