שאלה קצת תמוהה אבל האם זה נכון שאפר של סיגריה גורם להעלאת החום אם בולעים אותו?
S supertv New member 23/3/02 #1 שאלה קצת תמוהה אבל האם זה נכון שאפר של סיגריה גורם להעלאת החום אם בולעים אותו?
B brianfn New member 23/3/02 #2 קצת, אבל... אם אתה רוצה גימלים אתה לא רוצה להיות באמת חולה ולהישאר בבית כי אז אתה מפספס את כל הפואנטה, אז תחפש שיטה אחרת.
קצת, אבל... אם אתה רוצה גימלים אתה לא רוצה להיות באמת חולה ולהישאר בבית כי אז אתה מפספס את כל הפואנטה, אז תחפש שיטה אחרת.
S supertv New member 23/3/02 #3 מה קצת? הבנתי שהחום עולה למשך כמה שעות ואז יורד. כמה גימלים אפשר לקבל מזה?
כ כלב וחתולה New member 23/3/02 #4 הייי אצלינו האנשים ניסו לבלוע אפר ובגלל זה קיבלו גימלים וכאבי בטן לא הייתי ממליצה לעשות את זה
B brianfn New member 23/3/02 #5 ../images/Emo101.gif ואם כבר אתה עושה את זה תתלונן על עוד דברים כי רק חום זה לא מספיק.
S supertv New member 24/3/02 #6 ידידה שלי שתתה אפר עם קולה עברו שלוש שעות והחום לא עלה לה... מה זאת אומרת חום לא מספיק? אם יש לי חום זה לא מספיק לקבל גימלים?
ידידה שלי שתתה אפר עם קולה עברו שלוש שעות והחום לא עלה לה... מה זאת אומרת חום לא מספיק? אם יש לי חום זה לא מספיק לקבל גימלים?
י יניב100 New member 27/3/02 #8 תקשיב לי אני הייתי עם חום 38 בשעה שמונה בבוקר מה שאומר שבמהלך היום החום יעלה עוד.אתה יודע מה קיבלתי? אם אתה חושב שגימלים אז אתה טועה.קיבלתי שתי עירויים כדי שירד לי החום ואח"כ נתנו לי ב´ אחד. חום + הקאות מבטיח גימלים.
תקשיב לי אני הייתי עם חום 38 בשעה שמונה בבוקר מה שאומר שבמהלך היום החום יעלה עוד.אתה יודע מה קיבלתי? אם אתה חושב שגימלים אז אתה טועה.קיבלתי שתי עירויים כדי שירד לי החום ואח"כ נתנו לי ב´ אחד. חום + הקאות מבטיח גימלים.