שאלה קצת .... שונה

שאלה קצת .... שונה

לכולנו יש חברים שאנחנו ממש ממש ממש אוהבים ורוצים לבלות איתם ימים כלילות , אבל יחד עם זאת ,לכולנו יש גם את החברים האלה שלעיתים הם הופכים לקרציות ומאוד אוהבים להתנכל אצלינו בבית וגם כשרומזים להם שילכו כי יש לנו מבחן או רצון להשאר לבד קצת הם לא ממש מבינים את זה עד שממש מגרשים אותם ואז הם נעלבים .... אז השאלה היא , איך אתם נפתרים מחברים שהם "קרציות" מהסוג הזה?

loving angel

New member
במקרה כזה הכי טוב

פשוט להסביר שזה לא הזמן המתאים עכשיו,לא לרמוז להם כי זה סתם פוגע. לומר ישאר ולעיניין זה הכי טוב וגם לא פוגע. זה מה שאני עושה...

sh53

New member
יש לי חברה בדיוק כזאת

אולי נחבר אותה אל הנונדיקים שנדבקו אלייך? מה אני עושה? הסברתי לה כמה פעמים שאני לא רוצה ללכת למקומות להכיר בחורים כי זה לא מתאים לי עכשיו לפי הסטטוס שלי, היא ממשיכה להתקשר ולהציע הצעות, כנראה יש בעיות בקליטה אצלה
, אני גם בהחלט מבינה אותה - היא רוצה להכיר והיא מציעה לצאת ולבלות, אין רע בזה, אבל צריך להציע את ההצעה הנכונה גם לאדם הנכון. אז כל פעם מחדש אני אומרת לה שזה לא מתאים לי, וכל פעם היא שומעת את אותו תקליט שבור שלי, לפעמים אני אחרי יום עבודה מתיש, אז אני אומרת לה שאני לא יכולה לדבר עכשיו (גם עייפות זו סיבה לא לדבר).

non sence

New member
לפעמים ..ובדרך כלל..

אין דרך להתחמק מזה וצריך להגיד להם:" לכו.., אממ אני צכה להתכונן למבחן ואני יודעת שאם תשארו אני לא אתכונן אף פעם אז.. לכו" . יש לי חברה בדיוק כזאת ממש קרציה אבל בכל זאת אני אוהבת אותה , הקטע הוא שלא צריך לרחם על אנשים כאלה כי א. אם לא תגידו להם הם אף פעם לא ילכו (ואפילו יחליטו על דעת עצמם שהם נשארים לישון תאמינו לי..) ב. אם לא תגידו להם הם אף פעם לא ילמדו וימשיכו להיות קרציות עד סוף הימים! אתם באמת רוצים להמשיך לסבול?? ו/או לתת למישהו אחר לסבול?? אז ,גם אם במקרה הם נעלבים הם בסוף סולחים וגם ככה חוזרים שוב ןשןכחים מה שהיה קודם.. ואולי רק אוליי הם ילמדו מזה להיות קצת פחות קרציות ויתבגרו?? רק אולי..

gloom

New member
אני פשוט אומר "עניין משפחתי"../images/Emo66.gif

אף אחד לא שואל על עניין משפחתי.....

niva99

New member
מדללים אתם את היחסים .

ממעטים להמצא בחברתם,להתקשר אליהם וכו' עד שממיתים את הקשר ונשארים רק עם אלה שכיף לנו איתם. החיים קצרים-למה לסבול?

למעלה