שאלה קצת קשה....

libili

New member
שאלה קצת קשה....

איך ידעתם שזה כבר לא זה? בהנחה כמובן שלא היה מקרה של בגידה/מכות/ ושאר רעות חולות שאז כבר אי אפשר להתעלם).... נראה לי שאני ובן זוגי לא מצליחים להסכים על שום דבר!!! האם בן הזוג צריך להיות החבר הכי טוב? האם אפשר לחיות יחד כשרב הזמן לא מסכימים???? איך יודעים??? נ.ב. יתכן שאני קצת יודעת- אבל לא סגורה על עצמי.......

הכי טוב

חבר הכי טוב החבר הכי טוב ..."יתכן שאני קצת יודעת...." כך כתבת, רק את יודעת! ובכלל לא חשוב מה מישו אחר יודע בשבילך .... ותחשבי על זה.

ה../images/Emo23.gif

תמיד אותו שואלים אחרון..ומקשיבים לא אחרון.. מנסים הכל..לפני..שואלים את כולם לפני.. כי זה כלכך מפחיד משום מה להקשיב ללב..זה כמו לדבר לעצמנו .. ושוב ממשיכים לנסות..ולשאול את כולם..וכל אחד והתשובה שלו..מהמקום והמיקום שלו..ורק הלב..נשאר אחרון... ומנסים שוב..אולי הוא טועה בהרגשה...וזה רק תחושה לא נכונה.. ניסתי הכל.. שאלתי את כולם..>הקרובים אלי אז< הסתכלתי על כולם..אולי שם אמצא את התשובה.. הלכתי סביב.. כשאזרתי אומץ..ושאלתי אותו
ונשארתי גם להקשיב..מבלי לפחד מהתשובה.. ידעתי.. מה לא..מה כן..ומשם המשכתי.. מאז.. תמיד הוא הראשון ששואלת ומקשיבה..

יערית

New member
הלב דגניה

הוא "בסה"כ" שריר שמזרים דם לגוף ודרכו עובר דם "מזוהם" לריאות,הוא האחראי לחיים. זה שבני אדם מייחסים לו תכונות כאלו ואחרים, זה כי בלא מודע הם מפעילים תאים במוח שכאילו נקראים הלב. הלב אין לו יכולת אפילו לחשוב ולתת לך מענה,הוא פועל על אוטומאט,המוח הוא אחראי לכל,גם אחראי לקצב פעימות הלב ,וגם למחשבות "אוהבת לא אוהבת".

הידעת..

שהלב יש לו קוצב עצמאי ועל כן את היכולת לפעול בלי פעולה עיצבית יענו..אישור מהמוח. שיעור באוטונומיה..

יערית

New member
קצב מונוטוני לחלוטין

7 יחידות בגרות ביולוגיה+רפואת שיניים אנטומיה מורחבת {מהראש}. אך אם המוח פועל ומשדר: פחד התלהבות התרגשות התאהבות שקט סכנה וכו' כל זה משפיע על זרימת הדם ללב ומשם הקצב שלו משתנה{שנמדוד לחץ דם?
} ואכן לכל הרגשות והתחושות הנ"ל יש אישור מהמוח,דבר ראשון.

../images/Emo140.gif

למרות שהלב..יש בו משהו אוטונומי משלו. טעות טועים.. ובטח עוד נטעה...

מהמעט שלי..

המוח של שרון מת...נכון הלב עדיין חי..נכון.. איך זה קורה..אם הלב לא יכול לפעום לבד?

../images/Emo12.gif

מת?????????? המוח של שרון????????????? טפווווווווו
אחרת היה מוצהר...מת קלינית! שאלוהים ישמור ולא יקרא מה כתבת...אמן
כשהלב מתפקד...משו במוח אומר לו לעשות כך.

יערית

New member
המוח שלו לא מת!

התאים שאחראים לחלק הקוגנטיבי מתים,ככה זה בד"כ אחרי שמקבלים ארוע מוח בפעם השנייה,{יש כאלו מסכנים גם על הפעם הראשונה} בשלישית כבר לא יוצאים מזה חיים. צמחים עדיין מפמפמים את הלב ..אבל לא מרגישים דבר! איך?וזה הלב,וזה מה שאת חושבת אחראי על הרגשות וכו'?

נמח לא מת..

הלב פועם.. והוא עוד יתעורר וימשיך מהיכן שהפסיק.. וכולנו מרוצים במיוחד קוקו..שכנראה נגעתי לה בנקודה רגישה.. שנעזוב את המוות..שיחיה בשקט. והיא בכלל שאלה שאלה אחרת..

למעלה