שאלה קצת קשה....

../images/Emo9.gif

קוקו...אוהבת כשנוגעים לה בנקודותיים הרגישות... ביחוד אנשים רגישים במיוחד
קוקו יוצאת לפוש מדושנת ומעונגת

ירדן 41

New member
מנסיוני :

לפחות מס' דברים צריכים להיות טובים בזוגיות. הוא לא חייב להיות החבר הכי טוב, אבל אם הוא מפרנס בכבוד זה ייכפה על כך. הוא לא חייב להיות הכי איש שיחה שבעולם, אבל אם הסקס טוב, זה מכפה על כך. וכו' וכו' כך אפשר להמשיך. אצלנו שום דבר לא היה טוב, לא הסקס (שלא היה), לא הפרנסה, לא השיחה, לא ההבנה, לא הכימיה, לא המנטליות, לא הגישה לילדים, פשוט לא נותר דבר, (שגם לא ממש היה שם קודם). אבל לפעמים הייתי אומרת לעצמי, אם לפחות היתה פרנסה טובה, אז אולי היה מצליח לנו יותר, אם לפחות היה סקס טוב, אז אולי היה מצליח לנו יותר. ולכן תשובתי היא אלייך, שלא הכל צריך להיות מושלם, אבל יש מס' סעיפים במכלול הזוגיות שחייבים להתקיים, אם לא נק' זו אז נק' אחרת, אבל מס' דברים חייבים להיות טובים. אחרת באמת מה הטעם. אם אין דבר טוב, אז באמת לא נותר אלא להתגרש ולהשאר לבד בהתחלה, ולפעמים הלבד הוא הכי טוב שבעולם. החופש הזה... יחד עם זאת אני רוצה לציין, שגם אם יש נק' טובות ביחסים, עדיין לא ניתן לכפות עליהם, אם יש מריבות וויכוחים כל היום, כי זה כבר לא שווה את העניין, העייפות והשחיקה הנפשית מהמריבות, דבר לא יכפה על כך. (אצלנו זה לא ממש היה, היתה יותר אדישות ושקט תעשייתי, שזה גם לא מסבל אהבה). בהצלחה לך.

מנסיוני

גם כשהסקס טוב ומסבירים לך שזה הדבק של הבית גם אז את יכולה (כבר) לדעת .... ועוד איך לדעת! חוצ מזה לא לחפש דברים שמחפים... מחפים על מה בעצם?!

יערית

New member
מר אקס שלי

ביננו היתה תיקשורת מעולה-מה זה מעולה? דיברנו על הכלללללללללללללללל אבל לא הסכמנו כמעט לכלום למעט שמות הילדים
אז וגם היום לא חושבת שהוא יכול להיות ה-חבר הטוב שלי, אבל כן,בן זוגי מבחינתי חייב קודם כל להיות לי לחבר הכי טוב,אחר כך לשמש כבן זוג ויש לי ניסיון גם בזה.

noam weissman

New member
תשובה לא לגמרי מלאה

קודם כל לפני שבכלל שואלים מה קורה, אם אתם לא מסכימים על שום דבר מה אתם עושים ביחד? אם אתם ביחד אז כנראה שהייתה התאהבות, משיכה והבנה ברמה כזאת או אחרת. עכשיו תשאלי את עצמך אם כן היה בסדר למה אתם עכשיו לא מסכימים על שום דבר. מה השתנה בקשר? הצעה ידידותית היא ללכת ליעוץ זוגי. זה יכול מאוד לעזור גם לחיוב וגם לשלילה. אם תרצי אוכל למסור פרטים במסר אישי, חס וחלילה שתפוז לא יגידו שאני עושה פרסומת. בהצלחה, נועם.

libili

New member
תודה לכולם על כל התשובות - יש לי

המון חומר למחשבה.......

יערית

New member
תזרימי את החומר למוח../images/Emo8.gif

ומשם תשדרי מה שבא לך לשריר הלב.:)

למעלה