שאלה קצת מצחיקה

singlestroke

New member
הוא לא תוקף ../images/Emo3.gif זה סתם בצחוק..

אבירם נשמה טובה. אלא אם כן תהיה אהבל כזה... אז כולם פה יתקפו אותך
! אבל אתה לא. אז מזל חח...

שמע..

יש סקטור מאוד מסויים של אנשים שאני מאמין שאתה מתכוון אליהם. לגבי אותם אנשים, מה שאמרת נכון. אבל לא תמיד חולצה של להקה זו מושפעות או אגו. אני למשל, ראיתי בלונדון חולצה נדירה מבחינתי של הדיסק damnation של opeth, ופשוט הייתי חייב לשים עליה את היד. לא ראיתי בשום מקום אחר, וברור שלא בארץ, חולצה כזאת. אבל תמיד להגזים זה רקוב.

singlestroke

New member
אחי מזה החתימה הזאת ?

מי כתב את זה ? זה שיר ? אני חייב לשמוע אותו חח.

WinterZ

New member
אחי, אני מבין אותך..

גם לי יש חולצות של להקות שאני אוהב (לא יותר מדי, 3-4) אבל יש חבר'ה שהולכים עם אותה החולצה 100 פעם בשבועיים רק בשביל להדגיש "אני שומע את X". ויש כאלה שקונים לך חולצה של Fender או Zildjian, סתם חולצה שחורה/לבנה עם לוגו ענקי ולא משהו מחמיא. מילא אני מבין את החבר'ה שקונים חולצות כמו של לה-קוסט, עם סמל קטן ויפה כזה שתפור לתוך הבגד. אבל תעשו לי טובה, אם אני רוצה טי-שירט שחורה עם סמל של משהו יש לי את החולצת בצפר שלי.

offry13

New member
תאמין לי

שאפילו חולצה של חרא עם ציורים של קסאמים עדיפים על החולצות בצפר שלי.. סמל מגעיל וזה גם לא נוח.. פלא שאח"כ יש לי 20 רישומים על תלבושת בשבוע?

dudester

New member
לדעתי ללכת עם חולצת בצפר זה הכי מעאפן.

ואין לזה שום קשר לזה שלא מתתי על התיכון שלמדתי בו. אתה היית אומר- "אני הולך עם זה בשביל שידעו שאני לומד ב-X". אני אוהב גולגלות. מה לעשות? וכן אני אוהב את חולצת הטור המשולש מגהדת'-סלייר-אנתרקס, למרות שאת שלושתן אני שומע רק בשביל הפאן מדי פעם, כמו שאני אוהב ללבוש את הטי שירט "15 סיבות למה בירה יותר טובה מבחורה" שלי. טי שירט זה טי שירט, ושכל אחד ילך עם מה שבא לו, מה אכפת לך? אני חושב שאימו זה הדבר הכי נוראי שקרה לעולם, גם אופנתית, אבל שיעשו מה שבראש שלהם, מה אכפת לי.

dudester

New member
שלא תגיד שאני לא משקיע בך:

15 reasons why a beer is better than a woman: 1. a beer doesnt get jealous when you grab another beer. 2. when you go to a bar you know you can always pick a beer. 3. beer wont get upset if you come home and have beer on your breath. 4. you dont have to wine and dine a beer. 5. if you pour a beer right you'll always get good head. 6. hangover go away. 7. when you're finished with a beer the bottle is still worth 5 cents. 8. you don't have to wash a beer before it tastes good. 9. beer always goes down easy. 10. you can share a beer with your friends. 11. beer is always wet. 12. you always know you're the first one to pop a beer. 13. a frigid beer is a good beer. 14. you can have more than one beer and not feel guilty. 15. you can enjoy a beer all month long.

offry13

New member
גדול!

בפעם הבאה שאני אכתוב על השולחן בבצפר, אני אכתוב את זה

Gutterball

New member
תגידו, אפרופו Damnation

[זה גם די קשור לשרשור למטה על משקלים א-סימטריים אבל יאללה שיהיה לפה] מה המשקל של הפתיחה של Windowpane? אני לא מצליח להחליט... זה 7/8, זה 9/8?

מלבד העובדה שחלקן יפות

ומלבד העובדה שלהגיד אני שומע את הלהקה הזאת והזאת זה לא משהו רע (לדעתי לפחות), כשאתה הולך עם חולצה של להקה אתה תומך בה. אנשים שיראו אותך איתה כמה פעמים יכול להיות שילכו להוריד אותה וכו'.. ובטח שבלהקות ישראליות קניה של חולצות גם עוזרת ללהקה.

למעלה