שאלה קצת מצחיקה

offry13

New member
שאלה קצת מצחיקה

למישהו יש איזה פוסטר יפה להדפסה של מתופפים? אני עכשיו בקטע של לקשט פה קצת :] אה עוד דבר.. איפה מומלץ לפרסם מועה למכיר מצילות?

TAMIR182

New member
כנס אחי

פוסטרים אפשר למצוא בחנויות כלי נגינה.. לא יודע אולי תבקש תקבל בחינם או משהו לא בטוח תקבל.. בחלילית יש פוסטרים ענקים של פרל. אם תקנה משם משהו אז תוכל לבקש או בלי שום קשר תבקש תמורה כספית או חינם.. מצילות מומלץ לפרסם: בפורום פה(יש אשכול מכירה\קניה) ואם אין אתה פותח לבד. www.yad2.co.il www.winwin.co.il www.homeless.co.il וזהו בעיקר..

offry13

New member
פירוט

היי הט: Zildjian ZBT 13 היי הט: Planet Z 14 קראש רייד: Zildkian ZBT 18 קראש רייד: Planet Z 18 קראש ריידים לא כולל סטנדים, היי הטים לא יודע כרגע (נשמע מצחיק אבל זה לא) בקשר למכירים, מסרים

drums123

New member
אני מוכר קראש Sabin HH Sound Control 14"

פרטים בפרטי או בטלפון- 052-6558822

kfirshap

New member
אפשר למצוא גם בebay

אבל אתה תצטרך למשכן את הבית בשביל המחירים באיביי

hbk socks

New member
ודרך אגב

אני יודע שתומר בדיזינגוף זו החנות פוסטרים - מטאל הכי טובה שהייתי בה בארץ, אבל אני לא יודע מה תמצא על מתופפים

קניתי מהחנות הזאת 4 פוסטרים חנות ענקית!!!!!!!

מומלץ ביותר!!!!!!!!!! זה בתוך דיזינגוף סנטר

dudester

New member
בואנה אתם עיוורים הא?

חרא חנות, מחירים מפוצצים וגם זיופים אחושרמוטה. לכו לפונגו תעשו חולצות ופוסטרים הכי טובים שיש בהרבה פחות כסף. שלא לדבר על חולצות וסווטשרים!

hbk socks

New member
מה קשור לפוסטרים וחולצות

קניתי שם אחלה פוסטר של זפלין, אבל חוץ מזה זו חנות מטאל מעולה, דווקא לא כל כך יקר.

dudester

New member
פחחח. זה כל מה שאני אגיד.

חולצות מזוייפות ב90 שקל?? יקר. חנות מטאל מעולה זו לא. יש כמה בפרישמן ואחת בפינסקר אם אני לא טועה שאת פשוט לא תבין למה קנית אי פעם משהו מתומר הגנבים האלה.

למעלה