שאלה קצת מצחיקה

Gefen

New member
יש עוד משורר דגול אחד...

שכתב את השיר הבא: "ברבאבא נולד בגינה.. הוא גדל בין עצים ופרחים.. אך בגלל שהיתה לו צורה משונה צחקו עליו כל הילדים.. הם קראו לו
מנופח.. ותמיד לעגו לו כל כך.. בגלל זה התהלך לו עצוב ומסכן בלי חבר וידיד בעוללללאאאאאאאאאאאאאאם........" מי שזוכר את הבית שני של השיר..זוכה בכרטיס טיסה וירטואלי לארוחת טנקסגיבינג אצל אידית...כל הקודם זוכה...

Yaniv-DC

New member
יש שני בתים נוספים

בית 2: יום אחד הוא טייל בחצר ופתאום מי הופיעה מולו? ברבאמא יפה, ברבאמא שחורה מתאימה בדיוק בשבילו אז השניים עשו חתונה והלכו לחופה יד ביד ואלפי ציפורים שהיו בגינה כך זימרו לכבודם פה אחאאאאאד ברבראבא... ברבאבא... בית 3: ונולדו לשניהם ילדים ברביונים שישה, או שבעה זו הייתה משפחה מאושרת נורא משפחה שכולה אהבה והיום הם עוברים בגינה בשורה אחרי ההורים ובלילה, בלילה לפני השינה הם נותנים נשיקה ושרייייייים ברבאבא... ברבאבא...

Gefen

New member
יששששששששש...............

חיכיתי לזה...נתקעתי אחרי הבית הראשון.. ורק אותו הילדים שלי מכירים.. אני רצה להביא עט ..להעתיק ולשנן.. ואם כבר בשירי נוסטלגיה עסקינן... מה עם הדיסק ההוא ההוא שהבטחת לי?
יש סיכוי שהוא יראה פעם את דרכו לקנזס? אם זה מסובך מדיי...אז יש לי עכשיו צורב אולי תוכל לשלוח לי את הקבצים...הרבה יותר פשוט... אז..למתי להזמין ת´כרטיסי טיסה?

Yaniv-DC

New member
אכן הבטחתי

אך ביקשתי קודם את הכתובת למשלוח. הדואר כאן גם ככה סובל מאנתרקס (מה? מה זה? אה, כבר שכחנו..), אז בלי כתובת בכלל יהייה קשה. וזה עלה מדיסק אחד לשניים (אותו מחיר). שלא תגידי שלא חושב עליך.

nir2323

New member
מעולם לא אכלתי פשטידת דלעת../images/Emo87.gif../images/Emo46.gif

אמא של דודה שלי, הכינה מבחר מוצרי דלעת כולל פשטידה, דיווחים מהשטח - מחר. אני מבין שלקחנו את אליפות ההודו עם 25 פאונד, היום קנינו עוד 9 פאונד בשר, שחלילה לא יחסר. גפן - מצטער על הבילבול , מבין שהסתדרת. שיהיה בתאבון, נפגש אצל ענבל במיון אח"כ ( אולי באמת תתני עצות מומחה - איך להתמודד עם המשימה)

Gefen

New member
דוקא התרנגול עצמו..

בריא למדיי... הרי מדובר בהודו ולא בצלעות
רחמנא ליצלן.... וההודו, כידוע, עתיר בחלבונים ודל בכולסטרול.. אז אפילו לשמנים שביננו מותר
השאלה היא רק..מה וכמה נאכל מסביב..
בכל מקרה מה שבטוח..ממחרתיים דיאטה...
גפן

inbale

New member
יש לכם כרטיס חופשי חודשי אצלי../images/Emo13.gif

תנצלו כל רגע- רופאים צרפתיים דוחים, חוקנים,זונדות ושפע של מחלות שונות ומשונות. בואו ותהנו.

inbale

New member
עמירי

אתה החולה הזמני הכי קבוע שאני מכירה.... יש לך הודעה בתפוז חפוז תסתכל למעלה בפינה מצד שמאל - מחכה לך מסר ממני. מתגעגעת!!!!!

למעלה