שאלה קצת מצחיקה

inbale

New member
אתה רואה מה זה שאין אחות צמודה?

מישהו שכח את הכדורים שלו..אוי ואבוי..

fantom

New member
זה מעודף הכדורים../images/Emo47.gif

את האמת ??? ברחתי מבית המחסה

fantom

New member
זה מרוב כדורים../images/Emo47.gif

את האמת ??? ברחתי מבית המחסה ו "קר קר שם בחוץ"

Gefen

New member
מיועד לכל אוהבי הדלעת...

משמע - לאף אחד...אבל תקראו בכל זאת.... "היה היה בעל, שמו להט, שהיתה לו אישה קלת-דעת. הוא החליט לרסנה ועכשיו, מסכנה, היא כלואה וסגורה בתוך דלעת" אמא אווזה...

inbale

New member
וואלה???

תימנים יודעים מה זה דלעת???????? ואני חשבתי שתימנים מבינים רק בשטיחים מעופפים מצנעה

fantom

New member
סליחה????../images/Emo47.gif

טעמת פעם מרק דלעת של התימנים ????? אני לא , פשוט לא אוהב דלעת

inbale

New member
אני דווקא אוהבת דלעת

היא באה לאסוף אותי בחצות הליל...

inbale

New member
אני נוהגת בדלעת יונדאי

ויש לי חתול בצבע דלעת...והשיער שלי בצבע דלעת..ו..איכססססססס דלעת. בעעעעעעעעעעע

Yaniv-DC

New member
תשובתך שגוייה.

התרנגול האמריקאי עושה "קוקו דודל דו". כלבים אמריקאים עושים "ווף ווף", במזרח "האו האו", ואילו הישראלים עושים "הב הב". עם הדבורים זה בכלל יפה. באמריקה זה "בזזזזז" מזרח - בחלקו "זזזזז" ובחלקו "דזזזזז" ואילו מה עושה הדבורנ הישראלית? "זום זום". על מה יש הסכמה (כמעט) כלל עולמית? החתול עושה "מיאו" (אחחח.. השווארמה... השווארמה...)

fantom

New member
נכון../images/Emo47.gif

כדברי המשורר הדגול: " זום זום עולה הזמר מכוורת הדבורים מהבוקר עד הערב כאן עובדים וגם שרים כי צריך את הכוורת לסדר ולנקות גם לדאוג לארוחות ולטפל בתינוקות בכוורת גרה גברת מתוקה ובישנית היא מלכה ויש לה כתר וקוראים לה דובשנית נספר לכם הרבה נספר על כולם גם על בזיק ויויו גם............"

inbale

New member
לא נכון

המשורר הלאומי שר לנו : בוקר טוב עולם..מה שלום כולם..אני כבר ילד אמתי..כמו כל הילדים..פינ...שמי.......

inbale

New member
וואייייייייייייי../images/Emo5.gif

איך ראית?????? איזה פאדיחה......מסכנה הספתא הזאת. נו מילא עוד אחת הלכה ANOTHER ONE BITES THE DUST.....

למעלה