שאלה קצת מצחיקה

Gefen

New member
אז ככה..

ממש שאלת הכה את המומחה אני חייבת לציין
יש לי שתי בשורות - הבשורה הרעה - אין ממש ממש מקבילה... הטובה - מתרגלים עם הזמן לדברים "דומים" אצלי - כתחליף משמש ה- sour cream של חברת "דייזי" - מסוג light או של חברת בלפונטה..אפס אחוז שומן - הדבר הכי קרוב ללבן שמצאתי פה בהצלחה... גפן

שלי12

New member
נשיקה|../images/Emo51.gif|

הי תודה על התשובה המהירה ממש סיוט כאן עם המוצרי חלב...

**Blue-Lagoon**

New member
אתם יודעים מה זה למצוא מוצרי חלב

נורמאלים פה?!?!?! אתם יודעים איזה טרחה זה למצוא חלב שהוא פחות מ100% שומן (וחמאה וגבינות) בכלל אתם יודעים מה זה למצוא פה גבינה צהובה רגילה?!?!?!?! בסך הכל ביקשתי טוסט עם גבינה טעימה בלי דברים ירוקים וריחות משונים סתם שאלה חשובה... יש לכם שוקו בשקית?

שלי12

New member
../images/Emo45.gif

עכשיו הגזמת למצוא גבנ"צ?? ושוקו בשקית - ממש הסחפות לשמה מה בסה"כ בקשתי גבינה לבנה פשוטה ולא שמנת או כל מיני ממתקי גבינת צדר....

Yaniv-DC

New member
אנחנו פשוט הולכים ל"כץ".

וקונים... יש סימפוניה, וטרה (חצי אחוז, 5 ו-9 אחוז), ותנובה, ושטראוס, ואפילו דני (מה ניתן לילד כשלא ירצה חלב, ניתן לו בוקס בעין, וכאפה על הגב), ובורקסים, וסלטי צבר, וחמוצים של בית השיטה (שמסיבה לא ברורה זולים יותר מהחמוצים ה-ד-ו-ח-י-ם המקומיים).

**Blue-Lagoon**

New member
משום מה

ציפיתי שבצרפת ארץ הגבינות תהיה גבינה צהובה רגילה זה הכל. לא ביקשתי הרבה

lula maor

New member
blue-lagoon

where are you in france פשוט תיפתח לטעמים חדשים ותיראה שהגבינה שלנו היא בכלל לו משהו ושלהם באמת יש גבינות מדהימות

Gefen

New member
שלי...בשביל גבינ"צ../images/Emo78.gif

נסי את ה- white american cheese זה נמכר בסופר לפי משקל במחלקת הגבינות נסי..ואולי תופתעי.. אגב, עם המידות..הנה עיצה- בקשי את הגבינ"צ לפי פרוסות.. לי זה הכי קל במקום להסתבך עם הפאונדים.. גפן

nir2323

New member
מי חיפש מוצרי חלב נטולי שומן../images/Emo80.gif

בואו למקרר של הדודים. חלב ויוגורט 0% שןמן - הקפה בטעם כלןם. cottage - as already recomanded here - use Brekston 2% small curd (red box) very good. and today I checked again at the groceries stor - no soup powder - only ready cans, or chicken soup cubes guys from NYc and DC - you lucky to have such a selection. and regarding yellow cheese in France - israel is one of the best in the world regarding white milk product, but the yellow cheese is real lousy ! the frenches are not guilty, that we succed to make such a lousy prodoct, that they canot even copy it. .

nir2323

New member
stuffing to Gefen../images/Emo119.gif

We purchase 3 bags of dry ready stuffing (basicly bread cubes), and we going to add to it : fried onions and mushrooms

Gefen

New member
כדור הארץ לניר..../images/Emo112.gif

גפן לא צריכה מתכון לסטפינג.....
נדמה לי שדובר פה על איזה ארוחה וירטואלית ועליי הוטל להכין את המילוי.. תאמין לי מרוב קישקושים שרצו פה כבר הצלחת להתבלבל..וגם אני.. איך לא?? מה שכן בקשתי ממך זה מתכון לפמפקין פאי..אבל כבר הסתדרתי..אני הולכת להאביס את כולם בממפקין אפוי עם קנמון, אגוזים, צימוקים וסוכר.. מקווה רק שלא ייצא לי מגעיל..ולא יהרוס לכולם את החג..
אגב, מחר אידית קונה את התרנגול אז אני אדע את המשקל...לתחרות.. או סקר...או איך שקראת לזה..
תמשיך לדווח מהשטח..(ובלי קשר, הסטפינג שלך נשמע לי מעולה...) גפן

Yaniv-DC

New member
בשנה שעברה

הייתה הפעם הראשונה שאכלתי פאי דלעת, ואחרי הביס הראשון אמרתי למארחת: "סילביה, האוכל היה מצויין, ראית אפילו כמה טרקי וקראנבריז זללתי, וזה שום דבר אישי נגדך, אבל דלעת נועדה לסינדרלות, הלואין, ולא למאכל אדם". כמובן שהיא לא נעלבה כי הדלעת נקנתה במו ידיה (בניגוד להוכנה במו ידיה), אלא הסכימה איתי והראתה לי שלעצמה היא בכלל לא שמה. זה גם לא נשמע טוב - "פאי דלעת". תשוו את זה לצליל המופלא של "פאי לימון", "פאי תפוחים", "פאי פקאן". הרבה יותר טוב. מעניין מה יהיו הפקקים שלי לאמא של שרלוט (פדיחה, שכחתי את השם שלה... עוד פדיחה? כיוון שאני המורה שלה, גם אצלה בבית יקראו לי כל הזצן מיסטר והשם משפחה...). ושתי שאלות לסיכום: תרנגול הודו אומר "אדר אדר", מה אומר הטרקי? תרנגול עושה קוקוריקו כשהוא דובר עברית. מה אומרים התרנגולים דוברי האנגלית? ויש לי עוד מלא... יש ספר כזה של חיות בשפות שונות. ענק!

Gefen

New member
ku...ku....horay ku......./images/Emo119.gif

ככה אומר התרנגול בקנזס...(שמעתי אותו מבעד לעטיפה...).. לניר- משקל התרנגול אצלינו- 17 פאונד...(כמו הבן של אידית..להבדיל
, למרות ש...לרגע התלבטנו...פחחחחח.....סתם..כאילו כזה...
) אבל נראה לי שבכל מקרה..הוא ממש עובר לעומת התרנגול המפואר שלכם..לא? אנחנו נהיה רק 12 מבוגרים..ועוד 12 אנשים קטנים..תוסיף לתרנגול את כל התוספות ונקבל חגיגה גדולה מחר..
(רק מה יהיה עם הדיאטה...שנתחיל מחרתיים?) אגב, יניב, צודק בהחלט... פאי דלעת נשמע נורא ואיום... בכלל דלעת...אני אוהבת רק במרק של הקובה של אמא שלי.. אבל נשאר לי כל כך הרבה מההלואין..והרי אוכל לא זורקים.. אז אני אאלתר..תוצאות יוודעו מחר.. תהנה לך מחר בחגיגת האוכל והשידוכים
גפן

fantom

New member
אצלנו בניו יורק../images/Emo47.gif

אצלנו בניו יורק התרנגול צועק : אאאאאאאאאאךךךךךךךךךך חם לי, חם לי ,חם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחם אימאאאאאאאאאאאא אבאאאאאאאאאאאאא סבתאאאאאאאאאאאא סבאאאאאאאאאאאאא ממא עוף ממה עוף ממה עוף תפוח אדמה מטומטם , מה אתה צוחק????

Gefen

New member
איזה תרנגול היסטרי...../images/Emo67.gif

ולגבי התוספת זה הולך כך: תפוח אדמה השתומם בלי קץ: "אם אני תפוח... למה אני לא על עץ?" (יהודה אטלס נכתב במיוחד עבור פנטום והתרנגול ההיסטרי..)

למעלה