שאלה קצת מסובכת...

EdisonGirl

New member
כן, זהו, רציתי לשאול אותך...

איזה סרט להביא?

EdisonGirl

New member
אנ'לא בטוחה שזה באותה רוח.. ../images/Emo6.gif

תודה על הכוונות הטובות.
'בל אני אפילו לא מצליחה להתרכז במה שהבאת בקישור. הגישה של חומר מהסוג הזה למוח שלי חסומה חלקית..
אחת הדרכים לשמור על שפיות.

רגע רגע .. עכשיו נופל לי האסימון ... אתה ואדיסון ביחד ?!? יענו זוג מזווג ?!?!?!? וואי דה בי ,וואי דה בום .. אדיו סאנטו .. באשר נפלנו - נפלנו .. ../images/Emo3.gif

רגע רגע .. שניה רק עכשיו נופל לי האסימון ... אתה ואדיסון יוצאים ביחד .. דהיינו אתם זוג מזווג ?!? וואי דה בי , וואי דה בום .... אדיו סאנטו ............................ באשר נפלנו - נפלנו ../images/Emo3.gif

שעות שאני מנסה להעלות את זה ולא מצליח ובסוף זה שולח את שני ההודעות גם יחד .. כוסאמחשי של תפוז !

שאפולי

New member
../images/Emo6.gif

וואי כשהיתי קטנה הייתי בטוחה שזו קללה עד ששמנתי ואז הבנתי שזה אוכל

זה כשאני ממש עצבני ..../images/Emo3.gif כשאני חצי מחומם על משו אז אני אומר כוסומוי... וכשאני ממש עצבן על משו אני אומר "בן של הא'ימא שלו" כשאני מבטא את האימא שלו בעצבנות להדגיש את הפואנטה ../images/Emo3.gif

E i n a v 1 1 1

New member
זה ממש לא מסובך

תעשה את מה שאתה מרגיש, זה הפרש של 5 שנים זה לא כזה נוראי, ותאמין לי שיש בנות 18 שמבוגרות מנטלית יותר מבנות גילך. הכל שאלה באיזו גישה שאתה בא איתה. ולמה ישר לחשוב שלילי? עד שלא תנסה לא תדע ואם לא תנסה אז בסוף זה יהיה הפסד שלך.

אתה מפספס את הבעיתיות לדעתי...

הבעיה זה לא הפער שבגיל, הבעיה היא הגיל עצמו. גיל 18 זה לפני צבא, תחשוב שהיא רק סיימה תיכון, היא תעבור עוד כל כך הרבה........... יש סיכוי טוב שהיא עדיין ילדה ולא סגורה על עצמה וזה לדעתי הבעיה היחידה ולא זה שאתה גדול ממנה ב-5 שנים.. אבל תתעלם לרגע מהגיל, נראה לך שהיא מספיק בוגרת? לדעתי אם היא מספיק בוגרת ואתה לא מרגיש אבא שלה ואם אתה באמת אוהב אותה אין סיבה שלא תנסה משהו מעבר. בהצלחה
(ותעדכן!)

זאת הייתה הנקודה שלי

הקטע שהיא לפני צבא (כמו שאמרתי) וממה שאני יודע הצבא די משנה ת'בנאדם והיא כולה אחרי תיכון וזה הדבר שבעיקר הפריע לי גם אתמול יצאנו (זה היה סתם יציאה של חברים) כאילו כמה שהיה לי כיף איתה והצאתי לה לפתח את זה כשחזרנו הביתה אז וזה לא התאים לה.. אבל עדיין אני מקווה שבאמת נמשיך להיפגש כידידים כמו שאמרנו שנעשה ואם אני באמת חושב על זה... זה לא ממש נראה לי היא לא החלטית בכלל.. הלכנו לאכול איפשהו ופתאום זה לא מתאים וזה לא מתאים.. ומכירים ת'ילד של רחוב סומסום ? ש"רוצה להיות שם אבל אז הוא מגיע לשם ואומרים לו שזה פה ושוב הוא הולך לשם אבל הוא עדיין פה" הייתה מין הרגשה כזאת שהיא לא החלטית במיוחד ודוגרי לא נראה לי שהיא באמת יודעת מה היא רוצה מעצמה וזה די הוריד לי ת'חשק לצאת איתה בכל מקרה חחח יצא קצת כבד על הבוקר
... בכל אופן שיהיה לכולנו שבוע נפלא!
ובוקר
(וגם יום
) מעולה לכולם

TriPax

New member
שאל את עצמך

אם אתם יכולים לפתח שפה משותפת ואם יש לכםן על מה לדבר ואתם משדרים על אותו גל... ...כי זה שהיא עם ראש בתחילת צבא לא אומר שאתה לא יכול להיות אתה (כי אתה כבר סטודנט/אחרי צבא). אם שניכם יכולים להתחבר אחד לשני ולמצוא שפה משותפת, אז למה לתת לפער גילאים כזה להפריע? אגב, אם המקרה היה הפוך לא יודע אם הייתי ממליץ אותו הדבר, אולי בגלל שבבנים אוטומטית חושדים שהמניעים שלהם לא בהכרח "טהורים". אחותי הקטנה (18) פגשה מישהו בן 23 שהתחיל איתה...והמלצתי לה בדיוק ההיפך
מצד שני, זו אחותי הקטנה, על כל המשתמע מכך!

תראה

לפעמים, הגיל מעיד על שלב שבו נמצב אדם בחיים, ופה הבעיה יותר מאשר כמות השנים שמישהו חי. יחד עם כל הקלישאות שצמחו כאן, אתה צריך לחשוב האם השלב שכל אחד מכם נמצא בו יכול להשתלב ביחד. אני חושב שההתלבטות שלך טבעית והגיונית..

כמו תמיד

תתחילו כידידים ותראה עם יש מקום להעמיק את הקשר. לא חייבים להחליט שחור או לבן מראש. תזרום.

למעלה