שאלה קצת מסובכת...

שאלה קצת מסובכת...

טוב אז ככה .. אני בן 23 אף פעם לא ראיתי את עצמי(או יצאתי) עם מישהי שקטנה ממני יותר משנתיים.. וכרגע אני לבד כבר די הרבה זמן -לא יוצא לי להכיר או לצאת עם יותר מדי בנות איפה שכרגע אני נימצא יצאתי לכנרת עם חבר שלי לפני שבועיים שלושה וניפגשנו עם החברה שלו ועוד חברה שלה.. והיא די מצאה חן בעייני.. מה שמפריע לי היא "רק" בת 18 ובכלל לפני צבא אני מניח שאני חושב שאולי היא צעירה מדי או עדיין ילדה ההיתלבטות היא בעיקר האם להשאיר אותה כידידה או לנסות להתחיל משהו מעבר..

Shaycus

New member
תשמע

זה ממש לא קשור לגיל.. יש נוסחה מעניינת שאומרת שמותר לך לצאת עם הגיל שלך חלקי 2 פלוס 7 (דוגמא: אתה בן 23 חלקי 2 זה 11.5 + 7 = 18.5), אבל כמובן שזה סתם שטויות נחמדות :) אני בן 22 (לפני כמה ימים), עם חברה שלי חצי שנה והיא בת 18+, אז אולי אני קצת יותר קטן ממך אבל זה לא מרחק שנות אור.. אני חושב שהגיל זה עניין שולי סך הכל, אתה יכול לבוא ולהגיד שהקטע של הצבא יכול להיות קצת בעייתי אם היא תצא פעם בשבועיים ויכול להיות שזה ממש לא מתאים לך אבל אל תפסול בגלל גיל, תאמין לי שחברה שלי בת 18 ובוגרת הרבה יותר מרוב בנות ה22 שאני מכיר, ואני לא אומר את זה כי היא חברה שלי.. אם מבחינתך יש זרימה וחיבור טוב, גיל זה רק מספר, ואתה צריך להסתכל אך ורק על הקטע של "אם זה ילך מבחינת הלוז שלי כיום והלוז שלה כיום" *כמובן שיש גבול ואני לא חושב שמישהו בן 35 שיוצא עם בחורה בת 18 זה בסדר..

איזו שטות.

אם היא בראש שלך מה זה משנה הגיל. שאני הייתי בת 15 היה לי חבר בן 18 , והסתדרנו ממש מצוין.

b0redavid

New member
ממש השתרללת, הא?

פחחחחחחחחחחח

זו השתרללות? הייתי איתו 3.5 שנים , אחר כך באה המנה העיקרית אני עדיין מחכה לקינוח

הגיל הוא רק תרגיל

תעשה מה שהלב שלך מרגיש ואם זה מרגיש טוב, לך על זה. אתם משדרים על אותו גל? מסוגלים לדבר וליהנות מהשהות זה של זה? אז מה הבעיה כאן בעצם? אם המוסכמה החברתית היא זאת שעוצרת בעדך מלעשות משהו שעושה לך טוב, זה מה שצריך להפריע לך.

TEPELA

New member
אני חושבת שאתה

ההפך מפדופיל. מעניין.... צא איתה. מכפתך'??

ילד כתם

New member
לפעמים גיל זה בראש רק תלוי של מי

אחי 23 כמוך כמוני זוכר שבגיל 17 חשבנו שאנחנו יודעים הכל וכל לילה היינו נכנסים לשיחות נפש עמוקות עם כולם והרגשנו הכי מקושרים לעולם הכי מבינים הכי בוגרים ואחרי שנה וחצי בצבא הרגשנו כל כך ילדים? 18 זה רק מספר, גיל, כמה שנים היא פה מאז שיצאה מאמא שלה מה אומר הראש שלה? בן כמה הוא ומצד שני בן כמה הראש שלך? זורם פה עם כולם ואומר זרום זרום

אני הכרתי את אישתי כשהיא הייתה בת 19 ואני הייתי בן 25 ואנחנו כבר שבע שנים ביחד ונשואים שנה וחצי כבר .. אם היא מצאה חן בעינייך ואתה מצאת חן בעיניה אז לך על זה ... גיל זה לא כל התרגיל ../images/Emo3.gif

b0redavid

New member
../images/Emo45.gif

החברה המדהימה שלי צעירה ממני ב 5 שנים, כיף לי!

EdisonGirl

New member
כיף לי לא פחות!../images/Emo23.gif

אתה אוצר. נכס.
שאנ'לא קולטת איך נפל בחלקי.

די כבר יא דביקי ../images/Emo5.gif

אתם בטח מהזוגות האלה שיושבים במקומות ציבוריים ושואבים אחד את הלוע של השני

אין לי מה לקנא :)

ואני גם מפרגן, סתם זרקתי את ההערה הזאת בצחוק. ממש טוב לשמוע שהם אוהבים והכל :)

b0redavid

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

כוח החמסה יגן עלינו מפני כל רע!
!go go chamsah power זה נראה כמו אורגית תמנונים - "זאת הזרוע שלך?"
!ha ha, i made a funny! kawabanga

EdisonGirl

New member
מצטערת לאכזב אותך ../images/Emo140.gif

אבל אנחנו זוג עסוק. במקומות ציבוריים זה נע בד"כ בין ללכת מכות ולחלק חתימות למעריצים שלנו..

למעלה