שאלה קצת מטומטמת...

שאלה קצת מטומטמת...

סמסטר חורף זה סמסטר א' או ב'? סליחה על הבורות רק עכשיו נרשמתי במסגרת העתודה. :) אה ואולי יש פה מישהו שלומד פיזיותרפיה? אם יש ספרו איך זה...

מֵירַב

New member
יש 3 סמסטרים: סמסטר חורף = סמסטר א'.

סמסטר אביב = סמסטר ב'. סמסטר קיץ = הממ.. סמסטר קיץ

בוריס1987

New member
יש כאן פיזיו'

איך זה? עמוס בעיקר..לא חיים קלים. למיטב ידיעתי אין פיזיו' לעתודה בחיפה פעם היה בת"א אבל ביטלו... אם יש שאלות ספציפיות אז בכיף

אני נרשמתי לעתודה בחיפה

יכול להיות זה השתנה...השאלה היא האם זה מעניין? ובקשר לעומס אוניברסיטה זה בכלל מקום עמוס לא? או שהפיזיותרפיה אפילו יותר?

בוריס1987

New member
בקשר לאוניברסיטה אני לא יודע

בקשר לחוג הוא מאוד עמוס, יש כ10 קורסים כל סמסטר וזה נחשב הרבה מאוד. מה שנחמד זה שיש גיוון, מצד אחד פיזיקה מצד שני פסיכולוגיה, מצד אחד קורסים מעשיים שבו תאכלס עושים דברים ומתרגלים כל מני טכניקות ומצד שני לימודים רגילים בכיתה כמו שאתה מכיר מהתיכון... בכללי ממש לא משעמם אבל כמובן שיש אנשים שזה לא מתאים להם והם עזבו. המקצוע הוא מקצוע פיזי ומקצוע של מגע (יותר מכל מקצוע אחר...) ככה שאם אתה לא אוהב לגעת, או לא אוהב אנשים בכללי אז לך להיות עורך דין : )

ועוד שאלה...סליחה שאני חופר...

נרשמתי אתמול בערב ואני צריך להדפיס את האישור של ההרשמה מ"מצב המועמדות" ואז לשלוח את זה לצה"ל אבל שם כתובה הסיסמא שלי בטופס הזה יחד עם כל הפרטים האישיים שלי , אז לשלוח אותו או שאמור להופיע אישור הרשמה אחר שכולל את המגמה שנרשמתי אליה?

queen of dreams

New member
בוריס הוא נציג שנה ב' העמוסה

אני נציגת שנה א'... אני בסה"כ מאוד מרוצה..הלימודים לא קלים בכלל (ולפי בוריס זה עוד מתדרדר חחח) אבל הם מאוד מאוד מעניינים!

זיגזג8

New member
היי

גם אני בפיזיותרפיה מה אני אגיד לך - נחמד ללמוד, אבל קשה קשה. תצטרך להשקיע הרבה... אבל בהצלחה :)

למעלה