שאלה קצת מורכבת

TheNightMan

New member
שאלה קצת מורכבת

או שלא לא טוב לשאלה בקידום יש 2500 מילים ללמוד השאלות שלי : האם המילים בפסיכומטרי יהיו משם או שיש סיכויי שלא יהיא שם שום מילה מתאימה וסתם אני ילמד אותם ? כמה שאלות יש על המילים בפרק אחד של פסיכומטרי (לא בשני הפרקים אלה באחד, אני כבר יכפיל בשתיים) ? ואחרי שעניתם לי על זה האם לדעתכם בכלל שווה ללמוד את המילים ? מדובר בעשרות שעות של למידה לא סתם רבע של כל יום אלא שעתיים ביום האם זה שווה או עדיף להשקיע במקום אחר ? תדוה מראש

ofcourse

New member
אוי אוי אוי

בביחנה שלי (יולי 03) היו רק מילים שידעתי כבר קודם. דיי בזבזתי את הזמן בלימוד אותן, אבל זה החלש היותר מגניב של הבחינה. אני מציע לא לשנן אותן אלא ללמוד את המילים המגניבות, אלא אם כן אתה מכוון גבוה, ואז אין גבול לכמות הלמדיה שאתה צריך להשקיע. בהצלחה

מיכאלנ

New member
יש איזה כיף

יהי לי השכלה כללית ו 300 בפסיכומטרי

הרבה אנשים לא לומדים את כל המילים

אין לך מה להילחץ מזה בכלל - תלמד כמה שאתה יכול. זה לא עד כדי חשוב בשביל להשקיע חצי או שליש מהזמן שלך על זה. אם כל אחד היה יכול ללמוד בקלות 2500 מילים אז הם היו שמים במילון 5000 מילים. שיהיה בהצלחה!

TheNightMan

New member
טוב שאלה על התשובה

אם לא מקדישים הרבה זמן למילים אז למה כן ? את המתמטיקה אני פותר בקלות יחסית (ועוד הקורס לא התחיל) באנגלית דיי קשה לי עם הRESTATMENT אבל אין לי מושג איך לשפר את זה פרט ללתרגל את התרגילים בנושא ובעיברית פשוט צריך ללמוד את המילים אני בכלל חשבתי שכל ההתכוננות תהיא ללמוד את המילים האם אני טועה ? והאם מישהוא יודע איך אני יכול לשפר את האנגלית שלי (אל תפנו אותי לספרים אין לחשק להרשם לסיפריה, ולא לקישורי הפורום כי חרשתי עליהם לגמרי והאתרים שם לא משהוא) עיזרו לי חברי

natalyp

New member
רעיונון....

אתה יכול לקרוא עיתונים באנגלית, ג'רוזלם פוסט למשל, או מהדורות באינטרנט.

Shalomas

New member
...

אם חשבת שרוב הלמידה תהיה המילון אז טעית... אצל רוב האנשים עיקר הלמדיה היא במתמטיקה, אני אישית בקושי נגעתי במילונים. בקשר ל Restamments ילמדו אותך שיטות איך לפתור אותם יחסית בקלות, לי אישית זה היה החלק הכי קל באנגלית... בכל אופן, אם זה ממש מדאיג, אז צירפתי את הסיכום שלי על הנושא הזה.

למעלה