שאלה קצת מוזרה:

GrandPrix2006

New member
שאלה קצת מוזרה:

האם השיר When The Sun Goes Down של להקת הארקטיק מנקיז נחרש בשנה האחרונה (או שנה שעברה) בגלגלצ? והאם השיר הזה נכנס למצעד ועד לאן הוא הגיע?

RJlake

New member
הוו שיר מעולההה../images/Emo99.gif

הממ הוא הושמע מלא מלא בסינגלס אבל משום מה ואולי אני טועה הוא לא נכנס לפלייליסט או שכן אבל הושמע ממש טיפה וגם במצעד אני לא בטוחה אם הוא היה אבל אני לא בטוחה

limors2

Well-known member
הוא בערך נכנס...

בשבוע שהוא נכנס, הוא הושמע כל יום במתגלגלים בין 12:05-12:10 אבל חוץ מזה לא שמעתי אותו
ולמצעד, אם הוא נכנס, זה היה למקומות הנמוכים. וחבל!

limors2

Well-known member
../images/Emo41.gifפלייליסט המסור 7.12../images/Emo41.gif

וזאת ככ התוכנית הכי טובה בגלגלצ!
המסור 07.12.06 שייגעצ-המילים הכי יפות 44-WHEN YOUR HEART STOP BEATING SEX PISTOLS-ANARCHY IN THE UK שייגעצ-פקיד אפרורי SILVERCHAIR-FREAK פינת הצ'יז!!! DEF LEPPARD-POUR SOME SUGAR ON ME שייגעצ-לחיות CHRUB ROCK-SMASHING PUMPKINS AFI-MISS MURDER שייגעצ-לא בא לה THE VELVET UNDERGROUND-I'M WAITING FOR THE MAN שייגעצ-בואי ונרקוד WEEZER-KEEP FISHIN' שייגעצ-אם את בעניין שעה שניה INCUBUS-ANNA MOLLY INCUBUS-DRIVE JIMMY HENDRIX-ARE YOU EXPERIENCED הפיקלס-כסף חזק PERAL JAM-ANIMAL STAIND-IT'S BEEN A WHILE WELCOME TO THE BLACK PARADE TURN UP THE STEREO-USELESS ID BAD COMPANY-CAN'T GET ENOUGH 101-ALBERT HAMMOND JR THE STROKES-YOU ONLY LIVE ONCE BUSH-GLYCERINE AVENGED SEVENFOLD-SEIZE THE DAY PANTERA-THIS LOVE

למעלה