ניתן להשיג תה נענע של ויסוצקי בכל סופר שמוכר מוצרים ישראלים עולה קופסא עם 20 שקיות בערך 3 דולר. אני לא חושבת שיש שם לואיזה תה. אם ידוע לך מה התרגום של עלי לואיזה באנגלית אוכל לומר לך היכן לקנות.
אני מגדלת נענע בגינה ולכן יש לי בקיץ. את יכולה לקנות בסופר של היילנד פארם בדאפרין צפונה לפינץ יש להם ליד הקיר במחלקת הירקות את כל התבלינים הטריים ביניהם תבלינים שמגיעים מהארץ. קני חבילה של נענע שימי כמה עלים ותרתיחי אותם עם מים ותוסיפי לזה שקית רגילה של תה. לשים בקנקן עלי נענע כוס מים רתוחים להוסיף סוכר או דיאטתי + קוביות קרח ושקית תה רגילה וכמה כוסות מים קרים יוצא משקה מרענן. במידה ואת לא רוצה להשתמש עם כל החבילה פשוט תייבשי אותם בתוך שקית חומה לא במקרר וזה יחזיק לך כמה זמן שאת רוצה. אני בטוחה שתמצאי את הלימון גארס גם כן שם. במידה ולא יש בפרומנאד סופר של סינים למטה במרתף אני בטוחה שיש להם או בסופר של סינים על יאנג צפונה מסטיילס ליד היי אנד זלס. אני נותנת לך כמה כתובות כיוון שאני לא יודעת באיזה אזור את גרה. בהצלחה
אבל אני גרה למטה, ולא כל כך נוח לי לעשות קניות בתורן היל... נראה לי שאני אלך על קנזינגטון. גם הכי מגניב, וגם הכי קרוב... ממליצה לכולם על ביקור בשוק הזה, בלי קשר!
נראה לי שבשישי אני כבר אפקוד את קנזינגטון... Jsilver כתב על גידולים... רציתי לשאול אולי מישהו יודע אם ניתן לגדל נענע ולואיזה in doors? כמה שמש צריך לכל הסיפור הזה? דרך אגב, לא חוקי להכניס ענפים למיניהם לקנדה, אבל אני כבר אחשוב על משהו...
אפשר לגדל הכל בתוך הבית חשוב שיהיה בצד דרומי של החדר. לא ממש ליד החלון כי זה קר והעלים ישחירו. אם את ליד ספדניה כנסי לסופר של הסינים של תמצאי את הלואיזה.