שאלה קצת מוזרה

taltalina18

New member
שאלה קצת מוזרה

הי, אני בחורה בת 20 שמעוניינת לעבוד כאופר באירופה (עם עדיפות גבוהה לאנגליה) הבעיה זה שאני דתיה - שומרת שבת וכשרות - ושאין לי אזרחות אירופאית... יש למישהו רעיון או מידע לגבי אופציה לעבודה?

ברק301

New member
לחפש בגיידיט בחור דתי באנגליה

taltalina18

New member
חחחחחחחחח, איזה חלום!! אבל

האמת שאחת הסיבות שאני עושה את זה, זה כדי לברוח מבחור...

ברק301

New member
ממממ...

א. אין כמו בחור חדש ומיוחד כדי לשכוח אחד אחר... ב. מסתבר שזה דבר מאד נפוץ (לשני הכיוונים) ישראלים מחפשים זוגיות עם יהודים בחול ויהודים בחול מחפשים את היחחוד שיש בישראלים... ג. רק אל תצפי לקבל בחור שרירי וחטוב, ששירת בסיירת מטכל עם סנדלי שורש וכיפה מתנופפת ברוח... הוא כנראה יהיה ורדרד, עם תואר במשפטים, אבל גם עם נימוס ועם כסף...

taltalina18

New member
......

זה בסדר, גם אני מאווווווווווד רחוקה מלהיות מושלמת... וסנדלי שורש זה כ"כ טרן-אוף אצלי... אוף אני חייבת למצוא עבודה באירופה :\

עזבי אותך אירופה ושטיות

לכי חפשי משהו שיש לו כסף . תכנסי לו להריון ויש לך אחלה משכורת ל18 שנים הקרובות

גוזליה

New member
נו באמת.

אפשר בבקשה לנתב את הדיון לפסים יותר רלונטיים לפורום?! תודה.

סליחה , אבל איזה פרטים רלוונטיים לפורום?

בחורה דתיה מבית טוב , חוששת חלילה וחס תעשה עברה ולא תשמור שבת, נידה כשרות וכו מחפשת דרך לעבוד בצורה לא חוקית באנגליה ומחפשת עצות איך עושים עברה פלילית את יודעת שמי שבעצם עוזר לה הוא שותף לעברה? ואני כותב לא לעניין הפורום?

היא לא ביקשה עבודה לא חוקית, היא ביררה אם זה

אפשרי. איפה קראת שהיא מחפשת משהו אל חוקי? היא לא יודעת ולכן שואלת, אין שום סיבה להתקיף אותה כי היא לא יודעת את חוקי ההגירה.

בדקתי.

ראיתי שגם שם הסתלבטת עליה. אחלה של תגובה, מאוד אינפורמטיבית. הבחורה לא יודעת, היא שואלת, אם אתה לא יכול לענות כמו בן אדם אל תתפלא כשמבקשים ממך להפסיק לדבר על דברים שלא קשורים. לא יזיק לך להיות אמפתי ומבין, לא כולם גאוני הגירה כמו כבודו.

גוזליה

New member
בפעם המליון: אנחנו לא בולשים אחרי גולשים.

הבחורה שאלה שאלה, קיבלה תשובה. אין טעם להסתלבט עליה, גם אם היא שאלה את אותה שאלה במקום אחר. אתה לא רוצה לענות? אתה לא חייב.

jonbaum

New member
אז למדתי משהו היום

לי יש רק זוג סנדלים של בירקנסטוק שקניתי לפני כמה שנים. הם במצב פרפקט כי אני לא נועל אותם לעתים ממש קרובות (בעיקר בזמן ביקורים בישראל, ספרד, צרפת, איטליה וכו').

noa scotland

New member
אם לא השתנה החוק בשנתיים-שלוש האחרונות

אז כנראה שעבודה כאו-פר יורדת מהפרק. אין אישור לבעלות אזרחות ישראלית לעבוד כאו-פר באנגליה.

למעלה