שאלה קצת לא קשורה

שאלה קצת לא קשורה

מצטער לקטוע את רצף ההודעות הרציניות עם הודעה... אמ... פחות רצינית. מישהו יודע אולי אילו ברים או בתי קפה גיי פרנדלי יש בת"א, או יוכל להפנות אותי ללינק עם רשימה? תודה מראש!

resputin

New member
ובכן,

רשימה, אם אני לא טועה, יש בTime out TA, או איכשלא קוראים לעיתון ההוא שיוצא כל סופ"ש בת"א. בתי קפה\פאבים\ברים שהם גיי-פרנדלי הם פחות או יותר כל ת"א, כי זו.. ת"א, אבל בעקרון יש את: ג'י, קרפא, קפה משוגעת, מינרווה, קפה לאון (שנראה לי שנסגר?), קפה קפה, כל מה שבמתחם נחלת בינימין והסביבה הקרובה. ושוב, ת"א זה ת"א. במיוחד מרכז ת"א.. כמובן שחלק מהם מותנים בגיל, כדוגמאת הקרפא (לרוב לא מכניסים ממתחת ל-21)

icel1

New member
קפה משוגעת?

באבן גיברול? אתה בטוח? ישבתי שם כמה פעם ולא שמתי לב אף פעם שזה מקום כזה.. וגם יש את האדמ'ס בימי שני..

PinkyRaSta

New member
שבת בהוט פריים - 3 סרטים גאים

ערוץ 15 לכל בעלי הטלוויזיה בכבלים. ב-20:25 - חדרי שינה קומדיה רומנטית. כשחבריו של בחור הומוסקסואל דוחקים בו לטפח את חיי החברה העלובים שלו, הוא מסכים להצטרף לתרפיה קבוצתית ומתאהב בגבר סטרייט. עם: קווין מקקיד, הוגו וויבינג, בימוי: רוז טרוש (בריטניה 1998). ב-22:00 - זיכרון של דג זהב קומדיה על צעירים המחפשים אהבה בדבלין. בחורה הנעזבת ע\י המורה שלה, איתו היה לה רומן, מתחילה לנהל רומן עם עיתונאית המפתחת אובססיה כלפיה. עם: פלורה מונטגומרי, שון קמפיון, בימוי: ליז גיל (אירלנד 2003). וב-23:30 - יותר טוב משוקולד דרמה קומית. שתי בחורות מתאהבות ומחליטות לעבור לגור יחד, אך בינתיים אימה של אחת מהן מתגרשת ומחליטה לעבור לגור איתה. עם: וונדי קרוסון, כריסטינה קוקס, בימוי: אן ווילר (קנדה, 1999). ושידורים חוזרים במהלך כל הלילה. תהנו D:

לואיק

New member
שאלה זריזה!

לא יודע מה נפל עליי, זה בהחלט לא מתאים לי, אבל... לא יודע פתאום ממש ממש בא לי לצאת הערב לאנשהו ואין לי מושג לאן אני יכול ללכת! אני לא ממש קלאבר אז זה מוריד מהפרק די הרבה אפשרויות, ומקומות אחרים אני לא מכיר... אה כן, ואני בן 17, אז כנראה שכמה מקומות הם גם עדיין מחוץ לתחום :) הצעות למישהו/י?

resputin

New member
...רוב המקומות מחוץ לתחום.

לא ממש חושב על מקום שיכניס אותך הערב. סורי.

resputin

New member
עכשיו../images/Emo70.gif ובשעה הקרובה לכל מי שישHOT

ערוץ 8- "עוד סקס ישראלי", מיניות ונטייה מינית ביחס לנורמל. מומלץ ביותר
.

resputin

New member
LOL, אחד הטובים? דווקא שמעתי

ממש ממש ההפך, יותר משהו בסגנון פאב אפלולי עם ספות מעוטרות בחורי סיגריות. מה גם, בעיקר הוא ללסביות והוא.. לא אחת :)

למעלה