כמובן שאני נגד מכיוון שלדעתי זו עבודה בזויה, למרות שאיני שופט. זה מדרגה שפלה מדיי, שמגיעים אליה במקרים *מאוד* קיצוניים, למרות שגם הם ניתנים לשקילה מחדש... קשה לקבוע חד משמעית... גם הם סה"כ, אנשים...
אתה חתיך על, עם קוביות סקסיות בטירוף וזין באורך 24 ס"מ ועיקף 15 ס"מ וששום אישה לא תותר על העונג לעשות סקס איתך אז אתה מיליונר... אבל סתם מישהו פשוט לא כדאי... כי נשים יכולות להשיג פרטנאר להיזדווגות בקלות גם בלי תשלום, הן לא צריכות לעבוד כמו הגברים בישביל זה!!
מממ זה מוריד מהערך של הגבר ואני חושב שמרגישים כזה סמרטוט אבל אם הוא נהנה מיזה והוא גורם להנות למין השני אז סבבה.. אבל אני לא מבין משו:/ למה כשגבר מזיין הרבה הוא נחשב לכלי וכשאישה עושה את אותו הדבר הרבה מחשיבים אותה לפרוצה:/ איפה השיווין..
וגמני חושב שיש מלא עבודות אחרות מי שבוחר בזאת לדעתי ממש מעבר מהכבוד העצמי שלו
לגברים יש זוג אשכים טעונים כל הזמן. מרגע שהם מגיעים לבגרות מינית הם רוצים לשגל. האישה עומת זאת לא מוכנה לוותר על הלוטוס( למי שלא הבין-פיזדה) שלה מהר כ"כ. כשמעבירים את זה לשחור לבן מגיעים למצב שאישה תמיד יכולה להשיג גבר וגבר מתקשה להשיג אישה וזה מאתגר אותו תמיד. בגלל זה כשגבר משכיב זה נחשב לו כעוד נקודה ב"מאזן". כשאישה מקיימת אינטרקורס זה נחשב לה כאילו הייתה לה יוקרה של "קשה להשגה" ועם כל גבר נוסף היוקרה יורדת ויורדת וכשהיא יורדת מספיק אז זה כאילו אין לה יוקרה בתור בן-אדם, כאילו סקס בשבילה חסר משמעות כי היא גם לא מתאמצת בשבילו וגם לא אכפת לה ממנו-כמו פרוצה. לכן גבר שהשכיב אישה הוא כמו גבר שהרג דרקון, גיבור, התאמץ והשיג את המטרה. אישה ששוכבת-משתרמטת כי היא כאילו יכולה תמיד לבחור בין מין לחוסר מין ובוחרת במין....ואישה שמעסיקה עצמה במין היא פרוצה.
ידיד שלי שטוען שאם הוא יתאהב בבחורה ששכבה עם יותר מ10 בנים הוא יהיה מוכן לשכב איתה אבל לא להתחתן איתה!! ואממ ואט דה פאק
כל אחד חי לפי סגנון חיים אחר.. לכל בחורה יש את הצרכים שלה!! וסקס לא אמור להוריד מערכה.. . אנחנו כבר מזמן לא בשנות ה20 כשלהתנשק לפני החתונה היה אסון ובושה!