אני נגד כל זה זה גועל נפש!!!
V Vrock New member 25/9/04 #23 אני אישית לא מאמין במכירת הגוף שלך. אבל אם מישו בוחר להיות ג'יגולו אז אין לו כבוד לעצמו. זו לא העבודה שמורידה מערכו אלא העקרונות שלו. ככה שבאופן כללי אתה בעצם צודק.
אני אישית לא מאמין במכירת הגוף שלך. אבל אם מישו בוחר להיות ג'יגולו אז אין לו כבוד לעצמו. זו לא העבודה שמורידה מערכו אלא העקרונות שלו. ככה שבאופן כללי אתה בעצם צודק.
J Janem New member 26/9/04 #24 אחים. אם היו משלמים לכם תמורת סקס, אין קונה? ברור שאתם שם. אז למה לדבר בקטנה?
S Sweet Russian Girl New member 26/9/04 #31 אני לא כזאת שתישכב עם מישהו בלי אהבה! וכשה זה מתוך אהבה אז לא משלמים כסף על סקס!!!
B bariska New member 26/9/04 #41 את בטוחה שגם בסקס מאהבה לא משלמים שמעתי על מקרה שגבר יעני שילם לאישתו כדי לישכב איתה זה פשוט עשה לו את זה כנראה אבל בעיקרון בפעם ראשונה אני מאמין שזה צריך לבוא מאהבה ובכלל אומרים שמאהבה זה יותר מהנה כי זה הדדי מש2הצדדים או שאולי אני סתם כותב שטויות כרגיל
את בטוחה שגם בסקס מאהבה לא משלמים שמעתי על מקרה שגבר יעני שילם לאישתו כדי לישכב איתה זה פשוט עשה לו את זה כנראה אבל בעיקרון בפעם ראשונה אני מאמין שזה צריך לבוא מאהבה ובכלל אומרים שמאהבה זה יותר מהנה כי זה הדדי מש2הצדדים או שאולי אני סתם כותב שטויות כרגיל
W wasted years New member 27/9/04 #44 יש הבדל בין סקס ובין להתנות אהבים... סקס זה האקט הזול, הזמין, המושג..... סקס בשילוב עם אהבה זה כבר מתכון נדיר יותר וכנראה גם מהנה יותר.
יש הבדל בין סקס ובין להתנות אהבים... סקס זה האקט הזול, הזמין, המושג..... סקס בשילוב עם אהבה זה כבר מתכון נדיר יותר וכנראה גם מהנה יותר.
V Vrock New member 27/9/04 #45 סקס זה אינסטינקטיבי יותר. אני אוהב את כולם אין לי בעייה עם זה. ארטיום יאנוביץ' הוא אדם...מאושר.
M M a r U s k A New member 27/9/04 #48 ../images/Emo99.gif לא רק הפעם הראשונה צריכה להיות מיוחדת.. עם יש אמיתית.. זה מיוחד כל פעם מחדש
S Sweet Russian Girl New member 28/9/04 #57 נכון!!! אז זהו אני אף לא יעשה סקס אני יעשה רק אהבה.. (למה אני מדברת על אנטימיות שלי לעזאזל?????)