שאלה קצת אינטימית...

shelly1975

New member
../images/Emo6.gif האמת אני לא מבינה את הקטע

של להתקלח אחרי הסקס... אלא אם כן זה היה סקס רע, רק אז הולכת להתקלח. אבל otherwise... בטח להישאר עם זה... למרות שהשיער נראה אחרי סקס כאילו חלפה דרכו סופת טורנדו

ליבית1

New member
אני חושבת שזה תלוי

בסיטואציה, באדם, בקירבה, אני חושבת שאם זה בן אדם שיש משהו עמוק אליו, להישאר עם הריח שלו זה משהו מאוד אינטימי ונעים....

../images/Emo45.gif חושבת כמוך

אני מניחה שאם אני אשאר בהרגשה רעה מכל סיבה שלא תהיה, זה יקים אותי למקלחת.. אם לא, ולשנינו זה לא מפריע , נשאר ככה..

הפלא ה8

New member
well well well

אני נשארת מחובקת עם האיש החם והמדהים ובבוקר בטח מתקלחים ביחד... סטוצים - ישר אחרי שעף מפה - למקלחת ומריחת קרמים מחדשי עור...

ק י ק ה

New member
סטוצים - כאלו שטסים אחרי 10 דקות

מקלחת רותחת ולמיטה. אם זה אהבה... לא מתקלחת - מי בכלל קם מהמיטה? נשארת מחובקת עד 6:00 בבוקר לסיבוב השני (או שלישי, רביעי, חמישי, שישי)

פעם

הייתי משמרת את התחתונים שלו לבוקר של אחרי, להסניף אותם, עד שהארון שלי התמלא בתחתונים ששום מקדם אופנה לא יקבל אותן היום, חוטיני, כותנה, בוקסר וכו'. מאחר וכולך מתעוררת עם שיער גברי על מבושייך, ומתחת לכל הרגשת ה"שופוני יא-נאס היה לי משכב הלילה" ראוי ורצוי לשטוף את שאריות ריח הזימה בהקדם. כל עוד זוהי זוגיות חד פעמית ואם הוא נשאר ללילה ולא ברח לפני כן. באם מדובר על זוגיות לטווח ארוך כמו החניה של נתב"ג החדש, בד"כ אין כוח לאף אחד לקום ולהתקלח אלא אם כן היה שדה קרב עמוס בדברים שלא נתאר אותם (למען הקוראים הזעירים בגיל)וצריך לשטוף את המיטה והגוף עם זרנוק של מכבי אש. חוץ מזה אין מצב בעולם ששאלה כזו תהיה מועמדת לפוליצר על אובייקטיביות חדשותית, כי בסופו של דבר כל אחת עושה מה שמתאים לה באותו רגע. משעשע.

מייקי31

New member
אני לא מתרחצת במצב רגיל

אש על אחת כמה וכמה אחרי סקס...
ובאמת, לא מתרחצת אחרי, זה חלק ממני ואני רוצה להישאר עוד קצת... יום טוב מיכל

tzurtzur

New member
איזה להתקלח

נשארת דבוקה אל הגבר שלי ומסניפה אותו עד הבוקר

קראתי את כל העץ, בחיי

ומה שגיליתי שהבנות פה ממש ממש ממש אבל ממש רומנטיות בטירוף. אוספות תחתונים מסניפות את הגבר מחבקות את הגבר רוצות את הריח שלו עליהן הלוו מה קורה פה??? אני רוצה שיזוז לצד השני של המיטה ויתן לי לישון בשקט ולחלום על האורגזמה הבאה. מקסימום שישים לי איזה יד על ציצי להזכיר לי כמה שהוא שימושי. נראה לי... שבגלגול הקודם הייתי גבר ערס שובניסט עם שערות בחזה ושרשר, כי אחרת אין לי הסבר להתנהגות הזאת.

אז ככה

אם זה סטוץ - מתקלחת אחרי שגמרנו. אם זה עם בן זוג רציני - אוהבת להישאר עם הריח שלו עלי ולהסניף את הריח הנפלא הזה כמה שיותר.

למעלה