שאלה קצת אינטימית...

magenta73

New member
שאלה קצת אינטימית...

והיה וזכיתם לערב רומנטי, או שמא רק "דיון" טוב... האם אתם נוהגים להתקלח אחר כך, או שאתם אוהבים להישאר קצת עם הריח של האחרי...??? כל עוד לא מדובר בזיעה מטורפת וכן הלאה, אני דווקא אוהבת לקום בבוקר ולהריח ריח של גבר... ריח שהוא לא שלי... בנוסף, היה לי חבר, שאחרי כל סקס היה רץ אץ למקלחת. זה היה סיוט... ממש נתן הרגשה כאילו עשינו משהו מלוכלך... לא כיף...

דרורk

New member
אני חייב מקלחת אחרי...

ואין כאן שום מטרה לרמוז או לפגוע בבת הזוג...המקלחת מבחינתי מהווה סיום טוב לסקס... אבל כל אחד והכייפה שלו...

תלוי עם מי עשיתי סקס

סטוצים - ישר למקלחת, מחליפה מצעים ומעיפה כל לכביסה. בן זוג - לא קמה, לא זזה, נרדמת ישר ומתעוררת חצי שעה קודם בבוקר לקויקי ומקלחת מהירה. ואני לא ממש זוכרת מתי היה לי ערב רומנטי!

magenta73

New member
סטוצים כן...

גם לי יש את אותו הטקס... אולי בגלל זה אני לא עושה סטוצים יותר, במיוחד בחורף... מילא להחליף סדין וציפיות, אבל להחליף ציפה לפוך?
לא מגיע להם שאני אבזבז כ"כ הרבה אנרגיות עליהם, במיוחד גם אחרי שהם הולכים...

passioneta

New member
../images/Emo45.gif

I even considered asking him to change my douvet cover for me before he leaves...

אני אומרת קודם שיהיה ה"דיון "

ואחר כך נחליט לישון ,אמבטיה, מצעים למה ללכת רחוק בשאלות לא רלוונטיות?

MaYcHuK

New member
כחולת מקלחות חייבת מקלחת אחרי

ואחרי המקלחת לשכב איתו ולהריח את ריח גופו כמובן שלא איך שהצופציק יוצא ממני אני קמה והולכת להתקלח אלא עם קצת טאקט ....

MaYcHuK

New member
בדר"כ אני בוחרת את אלה

שיש להם כמה צופצקים מחוברים!!!!!!!!!!!! למזלי הטוב לא יצא לי להיות עם צופציק קטן

לא קם לשום מקום

נרדם כמו תינוק... בתקופות הטובות שלי הייתי משאיר קצת ריח מהקוויקי של הבוקר על האצבעות (ריח שלה כן...) שיהיה יום נעים...

עד כמה שאני יודע זה קשור

לחילופי דם בגוף כשמתעוררים....הדם זורם לכל האיברים... גם תלוי על מה חלמת

phizik

New member
איך אני אנסח את זה.....??????

בואי תדמייני (או תנסי לפחות
) לדמיין את עצמך מתעוררת עם רולס רויס בפעולה....אולי זה מסביר. זיקפת הבוקר היא הכי חזקה שיש ולמזלי תמיד בנות זוגי ידעו "לנצל" אותי בבקרים
.

גלית35

New member
נו בטח פיצי אחר כך בטוח עוד ../images/Emo20.gif

לקחת אותן לאכול את .........................
הג'חנון של אמא שלך

MaYcHuK

New member
ואיי ואיי אם כל אחת שהייתה עוברת

אצל פיציק הייתה עוברת אצל האימא............ ואיי ואיי ואיי קשה לדמיין זאת אפילו..... חחחחחחחחחחח

למעלה