שאלה קצרה.

1438

New member
שאלה קצרה.

שלום לכולם,בתקופה האחרונה אני די הלכתי לאיבוד. מאז שהייתי צעיר מאוד תמיד שמתי לב שאני מסוגל לעשות דברים שאחרים לא יכולים.רוב הזמן התעלמתי מדברים אלה ובמשך הזמן הם נעלמו... בשבועות האחרונים אני נחרד באותם רגעים שוב,ואני יסביר את עצמי מעט. ברגע שאני בתוך דילמה וחשיבה ארוכה עם עצמי,פתאום אני שוקע בתוך משהו שאני לא יכול להגדיר ורואה דברים אירועים מסוימים שקשה לי אבל מאוד קשה לי להגדיר אותם.כמו כן בלילות האחרונים אני מתעורר בבהלה לאחר חלומות מוזרים,כל חלום אני רואה אנשים שאני לא מכיר,והם מתחילים לרדת מסולם גדול מתוך שום-מקום.והם ממשיכים,עד שמתעייפים ואז הסולם מתחיל לפול והוא נופל,ושומע צרחות ואני מתעורר באותו רגע קבוע שבו אותו אדם נסחף לתוך אמצע של צורה מסוימת,שלא הצלחתי לפענח אותה,וזה גם מתוך פחד אני מניח. לאחר שאני חוזר לשינה אני רואה חלק מהחלקים שיהיו מחר,ואני באמת חושב שאני משתגע.. מכיוון שזה נוגע בתחום למשהו ממכם יש מושג לאן צריך לפנות?

the crazy angel

New member
אולי תנסה...

יש מעבדות שינה... כל מיני חוקרים, פסיכולוגים שיכולים לעזור לך

האפור

New member
אוקי...

השערות קצת יש לי ואני כבר אפרט אבל כמובן שקח את עצמך לפסיכולוג אם אתה לא יכול לסבול את המצב הזה.. בקשר להרגשה בזמן הירהורים שלך, זה יכולה להיות סוג של מדיטציה עמוקה שאתה מכניס את עצמך אליה ואז בזמן הזה אתה "חולם בהקיץ" וכנראה היכולת הזאת אצלך ממש טובה ככה שאתה רואה הרבה דברים שלפעמים קשה לך להסביר את עצמך, לא הייתי אומר חזיונות של דברים שיקרו, אבל שווה לפתח אצלך את התחום. בקשר לחלום תנסה לחשוב שכל מה שקורה בחלום הוא בעצם מין מטאפורה למשהו אחר (יכול להיות גם לעצמו) ותנסה להבין מה כל אירוע והתרחשות מסמלים בשבילך... ותירגע לא משתגעים כלכך מהר.

../images/Emo8.gifשלום לך אבוד יקר....

זה כתובת של אתר שניקרא בית הרוחות יש שם מערכת פורומים שאפשר ליכתוב חלומות ובעל האתר מפרש לך אותם אני מקווה שיעזור לך
http://www.israghost.com/

למעלה