שאלה - קניית גיטרה

נוש14

New member
שאלה - קניית גיטרה

שלום,
רציתי לשאול, איזה חנויות כלי נגינה טובות יש באזור הרצליה וגם, אני רוצה לקנות גיטרה קלאסית ולחזור קצת לנגן, איזה גיטרות טובות מומלצות (אני מוכנה לשלם עליה כסף אבל לא המון)?
תודה לעוזרים

byrdparis

New member
נו מזל שאת מוכנה לשלם בכלל

אם תגדירי תקציב, נוכל לכוון אותך למשהו סביר ובמקום נחמד שתוכלי לקנות בו.
לא המון זה יחסי..

נוש14

New member
צודק

יש בזה משהו. אני פשוט עכשיו אחליט לא להגביל את עצמי במחיר ופשוט תכתבו לי על גיטרות מומלצות בלי קשר למחיר. בכיתה ח' קניתי גיטרה ב-250 ש"ח ולא ממש התחברתי אליה ולכן כרגע אני מעדיפה באמת להשקיע במשהו איכותי יותר אבל אין לי באמת מושג מה טווח המחירים

byrdparis

New member
אוקי זה כבר משהו אחר

בכל מקרה, אני מניח שאת לא ממש מחפשת איזו ספרדיה עבוד יד ב 10K$..
אז בואי נעשה קצת סדר..

1 - בעקרון כל מה שמתחת ל 400-500 שקל זה זבל. צעצוע, בלי סאונד, בלי עץ בלי כלום. אז כל התקציב ממתחת = מה שקנית בכיתה ח', בחוץ
2 - יש לא מעט חנויות פרטיות\רשתות בארץ שמחזיקות גיטרות. מנסיון בתקופה האחרונה, הרבה חנויות עזבו קצת את תחום הקלאסיות, מכיוון שהם מוכרים מעט מאד סבירות=איכותיות
ועברו להחזיק אקוסטיות הרבה יותר. הם עדיין מוכרים קלאסיות, אבל רובן יהיו אלו מסעיף 1 להורים שלא רוצים להשקיע בילד "כי הם לא יודעים אם הוא יתמיד".
2.2 ובכל זאת, ניתן למצוא כמה פירמות וגיטרות לא רעות סביב המחיר 500-800 שקל (תלוי בהנחות\מבצעים וכדומה) כמה מהשמות כמו אדמירה, טקאמיני, יאמהה ועוד הן שמות מהימנים עם גיטרות שבתקציב סביר שכזה תוכלי למצוא אחלה גיטרה להתחיל\לחזור ללמוד ולהנות.
למשל ימאהה C70 עולה היום בכלי"ז בהנחה למזומן סביב ה 700 שקל. אחלה גיטרה, מאוזנת ונחמדה מאד.
כמובן שיש עוד הצעות מרשתות וחנויות אחרות שיכולות לבוא בחשבון.

אם התקציב יכול להיות גבוה יותר, השמיים הם הגבול.. ויש היום לקנות בארץ גם גיטרות קלאסיות ב 50 אלף שקל בקלות.

בהצלחה.

נ.ב - אם אני לא טועה יש זכיין של כלי זמר בהרצליה
ניתן לגשת לווילד גיטארס ברמת השרון לראות מה יש להם להציע
או אפילו לנסות להגיע לסנטר (תל אביב) ולנסות שם גם כן למבחר אף גדול יותר.

נוש14

New member
יופי תודה :)

רשמתי לי את החברות אני אחפש בימים הקרובים.
וכן, יש זכיין של כלי זמר בהרצליה אני אקפוץ לשם.
ולמה רוב החברות עברו למכור בעיקר אקוסטיות? עדיף לי כבר לקנות אקוסטית טובה ולוותר על הקלאסית?

byrdparis

New member
רב החנויות, לא חברות

החברות שמייצרות קלאסיות, עדיין מיצרות.
החנויות הקטנות מחזיקות קלאסיות מאד פשוטות וזולות למסה שקונה, את המיד לוול (ובטח את האיכותיות מאד) הן לא מחזיקות וגם אם כן במבחר שולי ודל.
בחנויות הגדולות (רשתות כלי זמר, מרום, חלילית) עדיין ניתן למצוא מבחר נחמד.

אקוסטית מול קלאסית זה נושא אחר, הכל שאלה של מה את רוצה לנגן ומה את מחפשת מבחינת סאונד.

למעלה