שאלה - קניות בפראג

maytalb

New member
שאלה - קניות בפראג

יש המלצות - ביום חמישי החצי ואני טסים לחופשה ראשונה ללא הילדה (הגיע הזמן היא כבר אוטוטובת 3!!!)
ולכבוד הגזרה החדשה שלי אשמח להתחדש...
יש המלצות?

micpri

New member
בפראג יש המון רשתות שוות!

ברחוב הראשי, בין כיכר וואצלב לבין קניון המילניום יש את כל הרשתות האירופאיות: זארה, מנגו, H&M, next, ועוד מגוון רחב. אני אהבתי גם את הניורקר. שימי לב שלמרות ההמלצות על הקניון - יש את אותן רשתות ברחוב בראשי - גדולות הרבה יותר!

sheffys1

New member
תראי... אני לא התלהבתי מקניות בפראג...

כי מדובר בעיקר באותן רשתות מוכרות וידועות.
אבל - גם אם את מרגישה שאת יכולה לוותר על זארה ומנגו, כי כבר ראית בארץ מה יש להן להציע - אל! הסניפים שם הרבה יותר גדולים מאלו שבארץ, ויש בהם הרבה מאוד תת-קווים של החברות האלו שבכלל לא עשו עליה. אז בכ"ז שווה להסתכל. המחירים מאוד דומים לארץ. אני מניחה שזה נכון גם לגבי רשתות אחרות/
אם את בעניין של דזיגואל (
), יש להם חנות שם (פשוט חפשי ב - desigual.com). זול זה לא, אבל יש להם פריטים צבעוניים מקסימים באיכות טובה מאוד.

חנות מעולה promod

יש גם בכל חנות קולב reduced שדגתי בו מציאות רבות
חוץ מזה יש חנויות וינטאג' מטריפות וחנויות יד שניה שמוכרות אוצרות (שמלה של אלכסנדר מקווין ב400 שח למשל...)

תהני!!!

maytalb

New member
אין כמוכן תודה רבה

אולי באותה הזדמנות אתחדש בפלאפון נורמלי ואתחיל להעלות תמונות...

וואי וואי, אני טחנתי קניות בפראג...

קודם כל, נעליים איכותיות ויפות (אמנם יקרות אבל שוות כל יורו) ב-BATA,
שווה לגמרי.
בגדים- בכל הרחוב הראשי יש חנויות מגניבות, בעיקר רשתות מוכרות אבל מחירים טובים,
אם את בקטע של גרביונים- יש מלא חנויות קטנות עם ערימות של גרביונים צבעוניים ומגניבים,
אני הייתי שם באוקטובר האחרון אז אני לא יודעת להגיד לך על בגדי קיץ, אבל בקניון הפלדיום ובמדרחוב שלוקח לככר הראשית (לא זוכרת את שמה) יש מלא מלא חנויות.

אה! ואם את בענייני לקים, בסופרפארמים שלהם יש מלא מותגים שלא מוכרים בארץ אבל וואי, איזה לקים שווים! וזולים...

למעלה