שאלה קטנה..

שאלה קטנה..

במשרד שבו אני משרתת הייתה תמונה ממוסגרת מזכוכית של שתי בנות, ביום העצמאות התמונה נפלה והזכוכית נשברה. השאלה זה אומר משהו מבחינת האמונה הטפלה? תודה והמשך שבת רגועה.

רסקול

New member
יווווווווו

זו הודעה על מלחמה בקיץ הקרוב, ושתהיינה הרבה חיילות שיהרגו במלחמה הזו. מותק, אם את בקריה, אל תזוזי משם, אם את בפיקוד צפון, מייד לבקש העברה לפיקוד דרום.

תודה רבה על התגובה הצינית...

בסה"כ רציתי תשובה טיפה רצינית, וזו התגובה אז תודה רבה לך. וחשבתי שזה כן אומר משהו אבל כנראה שלא. תודה בכל מקרה למי שכן ענה תשובה רצינית.

רסקול

New member
את מתגברת, אני בטוח

רק רצוי לפני שמצפים לסוג מסויים של תגובות, לחטט קצת בקרבי המקום בו את משאירה הודעות.. ומזלך ששאר הציניקנים לא טרחו לענות לך, כי כבר היו לנו שרשור או שניים בנושא הזה.

סויה 1

New member
נשברה הזכוכית......../images/Emo7.gif

מחר בבקר לגשת לחנות ל-"תשמישי קדושה", ולרכוש מזוזה כשרה למהדרין. איך קובעים מזוזה ,ואיך מנשקים מזוזה, עברי לדף מס' 4 .אפשר לרכוש 2-3 מזוזות שנאמר:"וכל המרבה הרי זה משובך". המזוזה תגן עליך ועל חברותיך מפני מלחמות ופעולות איבה. אבל אם את משרתת בצפון...כדאי להתיחס ברצינות לעצות של חברנו היקר "רסקול" בכל זאת נשברה הזכוכית, לא עניין של מה בכך...
המשך שבת רגועה גם לך

TAINTED SAINT

New member
מסוכן ביותר לא לנהוג לפי העצה הבאה ../images/Emo18.gif

אם תמונה נופלת מקיר יש מיד להביא קבלן שפוצים מוסמך שיהרוס את הקיר ממנו נפלה התמונה,ושיבנה קיר חדש במקומו.בסיום הבניה,אך טרם הטיח והצביעה יש להביא שני פועלים זרים שלא נמולו,להשקותם בבירה כשרה למהדרין ולבקש מהם להשתין למזל על הקיר החדש.במהלך פולחן "המשתין בקיר" יש להיות רצינים לחלוטין ולודא שאף טיפה לא תלך לאיבוד,מומלץ לאסוף טיפות שפספסו בעזרת טפטפת [כמו לטיפות עינים] ולהתיזן על הקיר תוך אמירת המשפט-"כל המשתין על קיר אחד-כאילו השתין על עולם שלם ".יש להשתדל לא לדרוך בשלולית הקדושה ליד הקיר
כל הבנין עלול לקרוס
לאחר ההשתנה יש לסלק בבעיטה את שני הרומנים השתויים שלא יחרבנו בטעות בפינה....מביא מזל רע במיוחד
יש לאסוף בעזרת הטפטפת משלולית הקודש ולהספיג את כל תכולתה בקיר החדש.לאחר שלושה ימים מותר ל
את הקיר ולתלות עליו תמונות מחדש,מומלץ לתלות תמונות עם אופי דתי או לאומי,לא מומלץ לתלות תמונות של ה"מושעה" למען לא יפחדו בנות החיל ממנו,טובות במיוחד תמונות של נשיאים שמתו בשיבה טובה,חברי כנסת לשעבר כמו יוסי שריד או שולמית אלוני כשבינהם תמונתו של הבאבא סאלי-סגולה לחיים ארוכים לאלו שתמונותיהם תלויות לידו
[המהדרים מזהירים מפני הטיח,וממליצים להסתפק ב
בלבד,לזכר חורבן הבית,נפילת קונסטאנטינופול והדחתה של מכבי ת"א ..... עוגפלצת יקרה-וכי מה היו ציפיותיך מאיתנו
תמונה שנפלה היא בסך הכל תמונה שנפלה... צר לי שאינך מוכנה להיות שותפה לחוש ההומור שלנו,או לנסות להבינו,איש כאן לא התכון לפגוע ברגשותיך העדינים,ואם פגענו עמך הסליחה
מה נוכל לעשות על מנת לפצותך
אני מוכן לפצותך אישית,ראיתי בדף העולם שלך שאת מירושלים,ובת 19 ומשרתת בצבא,ואת אפילו מצטטת את פרויד
אני מוכן לפצותך בארוחת ערב לאור נרות,ושיחה מעמיקה אל תוך הלילה על פרויד,יונג,פסיכוזות נפוצות,נוירוזות נרכשות ומקורן של סטיות הקשורות בשנותיו הראשונות של הילד והחשפותו למיניות בין הוריו,פחדיו פן אביו יהרגו כדי לזכות חזרה באהבתה המלאה של האם,ופחדיו המאוחרים יותר מסרוס עיי דמות האב,בקיצור ערב בלתי נשכח,ביחוד אם נגיע לתחום האהוב עלי ביותר-תסמונת פוסט-טראומטית והשפעותיה על התפקוד היום יומי לטווח הבינוני והארוך
במקרה אני מכיר מסעדה קטנה ומקסימה ברובע הארמני,יש להם בתפריט יונים ממולאות באורז וצנוברים,וסלט עגבניות ולימונים שפשוט מתעלפים לאחר וטועמים ממנו
[זה בסדר,יש להם שטיחים רכים מקיר לקיר בגלל הסלט הנ"ל ]. מה את אומרת
אפשר לנסות לפצותך על עוגמת הנפש שאולי נגרמה לך עיי חוש ההומור הקלוקל שלנו
סליחה אם פגענו
זכותך כמובן לסרב,אך אם תעני מבוטחני שצפוי לך ערב בלתי נשכח...במיוחד אם יהיה ירח מלא.... אנא עני לי בפורום ולא בהודעה פרטית-חושבני כי גם עמיתי יתענינו לדעת את תגובתך.... שאי ברכה ושבוע טוב TAINTED SAINT

סויה 1

New member
טכס ה-"משתין בקיר"

ידידי היקר חושבני שחלה טעות בטכס ה-"משתין בקיר" אשר אתה מציע. על פי מקורותי המצויינים,אמנם נכון שאם נפלה תמונה מקיר יש להרוס הקיר ולבנותו מחדש. אבל להביא שני פועלים זרים אשר לא נימולו ועוד מרומניה
לא ולא.... למה לקפח פועל עברי גאה ונימול
,וכי יש הבדל בין שתן של נימול לבין שתן של זכר אשר לא עבר הסרת העורלה
....אשר על כן אני מציעה לך לגייס בין חברייך ליחידה שני זכרים אשר עברו מילה,והם יתנדבו ויתרמו מהנוזל היקר חינם אין כסף .ובתמורה מובטחים להם חיי העולם הבא. ובאשר להזמנה...."יונים ממולאות באורז ובצנוברים וסלט עגבניות ולימונים כבושים.....זה בהחלט פיצוי נאות על עןגמת הנפש אשר אולי נגרמה לך....וגם תזכי בשיחה על פרויד ויונג...מה יכול להיות יותר טוב?...

יכול להיות יותר טוב

אם לא היה מוסיף יונים לארוחה, שׂלָו (quail) מילא...אבל יונים?

TAINTED SAINT

New member
זה מה יש בתפריט....../images/Emo201.gif../images/Emo52.gif

חוץ מזה המזון לנשמה ולמחשבה חשוב יותר מהמזון הגשמי.... לא על הלחם לבדו יחיה האדם...את חושבת שהיא מתענינת באמת ביונים
את חושבת שלי יש ענין ביונים
היונה היא הסמל האוניברסאלי לשלום,טוהר ובתוליות....נראה לך שאלו בדיוק התכונות שאני מעריץ
נראה לך שאחרי חמש דקות שלה בחברתי יהיה אכפת לה מיונים ושאר "עכברושים מעופפים"
תני לה כמה ימים בחברתי המלבבת והיא פותחת חברה להדברת יונים.... TAINTED SAINT

אני בהחלט יכולה לחיות על לחם לבדו

והאמת, אני לא חושבת שיש מישהו מעניין אותה פה.

למעלה