שאלה קטנה

שאלה קטנה

אני שומע די הרבה על אלמנט הנשמה,אבל הקטע הוא שאני לא מוצא חומר על זה... אז אולי אם מישהו יודע ,אולי הוא יכול לשתף אותי קצת בידע שלו... תודה מראש
אחד ששואל

אלמנט הנשמה?

אולי אלמנט הרוח spirit יותר נכון יסוד... תבדוק במאמרים יש שם מאמר של מורנינג סטאר על כל חמשת היסודות. ירדן

Rutterkin

New member
האלמנט החמישי

האלמנט החמישי הידוע כנשמה או אתר (אני מקווה שכך כותבים את זה) הוא בעצם אתה , חיים , מוות , אלו הם האלמנט החמישי. זהו האלמנט שלמעשה מחבר את ארבעת האחרים ביחד. האלמנט הזה משמש הרבה מאוד באלכימיה. הכלי שמסמל אותו בדרך כלל במזבח הוא הפנטאקל שמסמל את גוף האדם המושלם, אבל אתה יכול לבחור בכלים אחרים לפי מה שנראה לך. אחרי הכל האלמנט החמישי הוא אתה.

Rutterkin

New member
האלמנט החמישי

האלמנט החמישי הידוע כנשמה או אתר (אני מקווה שכך כותבים את זה) הוא בעצם אתה , חיים , מוות , אלו הם האלמנט החמישי. זהו האלמנט שלמעשה מחבר את ארבעת האחרים ביחד. האלמנט הזה משמש הרבה מאוד באלכימיה. הכלי שמסמל אותו בדרך כלל במזבח הוא הפנטאקל שמסמל את גוף האדם המושלם, אבל אתה יכול לבחור בכלים אחרים לפי מה שנראה לך. אחרי הכל האלמנט החמישי הוא אתה.

Rutterkin

New member
../images/Emo41.gif האלמנט החמישי

כניראה שבכל מסורת זה קצת שונה...

אצלי על המזבח מה שמסמל את האלמנט החמישי הוא אני, לכן אין צורך בעוד ייצוג חומרי. הפנטקל, לעומת זאת, ברוב המסורות, מסמל את אלמנט האדמה.

למעלה