מטומטם או לא אבל אפילו מג'יק עובר איקס בהליכה אז לכו תדעו אולי יש כאן חוסר הבנה.
ע עדימ New member 20/1/06 #31 מטומטם או לא אבל אפילו מג'יק עובר איקס בהליכה אז לכו תדעו אולי יש כאן חוסר הבנה.
T Tamir The King New member 20/1/06 #40 לי פעם קרה שרכבתי וילד אחר שידע רק טרוט עשה מעגלים בטרוט ובטעות עבר ליד מכשול והסוס פשוט קפץ.. יכול להיות שלזה היא מתכוונת..
לי פעם קרה שרכבתי וילד אחר שידע רק טרוט עשה מעגלים בטרוט ובטעות עבר ליד מכשול והסוס פשוט קפץ.. יכול להיות שלזה היא מתכוונת..
ג גילי 13 New member 20/1/06 #44 לא... היא אמרה לי שהיא עשתה כל פעם כמה סיבובים בטרוט ואז קפיצה. תראו היא לא סתם באה אלי ואמרה לי "עשיתי אתמול קפיצות",אני באתי אליה ושאלתי אותה איך היה השיעור והיא אמרה לי שכולה תפוסה אז שאלתי אותה מה היא עשתה והיא אמרה לי קפיצות.
לא... היא אמרה לי שהיא עשתה כל פעם כמה סיבובים בטרוט ואז קפיצה. תראו היא לא סתם באה אלי ואמרה לי "עשיתי אתמול קפיצות",אני באתי אליה ושאלתי אותה איך היה השיעור והיא אמרה לי שכולה תפוסה אז שאלתי אותה מה היא עשתה והיא אמרה לי קפיצות.