שאלה קטנה:

שאלה קטנה:

למי שיש סוס\ה: איך קוראים לה או לו? למי שאין סוס\ה: אם היה לך סוס\ה איך היית קורא לו?

עונה לעצמי:

למי שאין סוס\ה: אם היתה לי סוסה היתי קוראת לה:או מאיה או בל! אם היה לי סוס היתי קוראת לו:האמת שאין לי!

ה צ י ף

New member
עונה

עם היתה לי סוסה היתי קורא לה:קרליפוניה,אינדיאנה,צהלה,ועוד הרבה אבל לא עולה לי עכשיו עם היה לי סוס היתי קורא לו:סער,זורו,ועוד הרבה שלא עולים לי לראש עכשיו אהה גם צ'יף

fliperit

New member
לי...

יש סוס..קוראים לו פליפ...אבל אני לא בחרתי את השם- זה כתוב בתעודה שלו... אם יהיה לי סוס אחר...אני מקווה שגם לו יהיה שם בתעודה..ושיהיה יותר מוצלח מהשם של פליפ...

לודמיר

New member
עונה כי יבש!

למי שיש סוס\ה: לייייי יש! איך קוראים לה או לו? מר רולי סקסי בן אלפחורס בן מתיתיהו.

stary1

New member
../images/Emo55.gif

סטאר(לא אני בחרתי את השם..קנינו אותו עם השם הזה)

stary1

New member
../images/Emo55.gif

וסתם אני אענה על שאר החברה: ננסי,לורד,אותה(קיצור של עצמאותה-נולדה ביום העצמאות),בלו אסוואד,סיסי(
)- כל אלו הגיעו אלי עם השם שלהם ונולדו אצלי עוד שני סייחים: סאמר(Summer) ושאיה(Shaya)שאני נתתי להם את השם=]

אם היו לי סוס...

אם היתה לי סוסה לבנה הייתי קוראת לה - רוהאן (על שם הממלכה משר הטבעות) אם היה לי סוס שחור עם כתם לבן על האף הייתי קוראת לו - פלאיאר (הסוס מהאחים לב ארי) אם היה לי סוס בצבע חום כהה הייתי קוראת לא גילברט או פילגרים

Noam Frusciante

New member
...

אם היה לך סוס\ה איך היית קורא לו? הייתי קוראת להם: אמסטל, ברנדי, רד, הוט, צ'ילי, פפרז, אנתוני, פלי, צ'אד, ג'ון (הוא יהיה הסוס האהוב עליי), ספיד,איטש (הוא יהיה המסטול...),מדונה, אלביס ושאשון הסוסון.

Noam Frusciante

New member
אהה וכן-

אמסטל וברנדי היו השתיינים, רד יהיה סוס חום אדמה כזה הוט יהיה הסוס הכי יפה צ'ילי יהיה הכי שובב פפרז יהיה הכי חמוד אנתוני עיהיה הכי סטלן פלי יהיה הכי מצחיק צ'אד יהיה הכי אופטימי ג'ון יהיה הכי מוכשר ושקסי ספיד יהיה הכי איטי איטש יהיה הכי מסטול מדונה תהיה הכי מפונקת אלביס יהיה הכי שמן ושאשון הסוסון יהיה סוס קטן וחמוד.

ram ram

New member
אם היה לי סוס...

פרטי שלי הייתי קוראת לו:royla champion pritti boy!!!! לדעתי זה השם הכי יפה שיכול להיות לסוס... למרות שהוא ארוך אפשר לתת הרבה כינויי חיבה כמו: רוי, צ'ים ((כמו שאני קוראת לסוס שלי עכשיו.. (((בערך שלי...לא בדיוק... רק לתחרויות..))))) אני רוצה סוס שלא נוצר כמוהו: סוס שחור פחם עם רעמה, זנב ו4 גרביים לבנות ((עד הברך...) זה הדבר הכי יפה אבל הוא לא נוצר...

למעלה