שאלה קטנה...

mirgor

New member
שאלה קטנה...

השתמשתי במאמר "הטמעת כתוביות לצמיתות על שוליים שחורים ב avi/mpeg והמרתם ל divx או xvid / kkdd", בכדי להטמיע כתוביות לסרט מסויים- הDVD שלי קורא סרטים גם בפורמט DVIX, ככה שאין לי צורך בהמרה לDVIX- ברצוני להודות לך על המדריך הברור, אך יש לי שאלה אחת, אם אני לא רוצה להמיר את הסרט ורק הטמעת הכתוביות מספיקה לי, פשוט לעשות SAVE AS? איך שומרים את הסרט? בכול אופן, אאני עשיתי SAVE AS , המחשב החל לשמור את הסרט במשך כחצי שעה- ואז כתב שאין מספיק מקום לשמירה או משהו כזה... אז איך לשמור את הסרט עם הכתוביות??

kkdd

New member
תקשיב

אם הנגן ה DVD שלך לא תומך בכתוביות בעברית שהם בניפרד מהסרט אז אתה חייב לשים אותם לצמיתות כמו שאתה יודע כבר לעשות
אתה חייב לעשות שוב המרה כמו שמוסבר במאמר, אתה לא יכול לשים כתוביות לצמיתות בסרט מבלי להמיר שוב את הסרט מה שאצלך קרה שהתמלאה כל המקום, פשוט לא דחסת את הסרט ל DIVX/XVID ואמרת לתוכנה לשמור את הסרט כ AVI רגיל, שהוא תופס כמה ג'יגות במחשב ואם היית שומר כ DIVX/XVID אז הוא היה דוחס את הסרט בהקטנה של פי 4 והיה תופס לך 700 מגה (בערך)

mirgor

New member
איך יודעים?

איך יודעים אם הנגן DVD תומך בכתוביות בנפרד??? ובקשר להטמעה והכל, תודה, הצלחתי להטמיע כמו שצריך והכל עובד סבבה... אבל פשוט מעניין אולי כל מה שעשיתי לשווא ואולי הנגן תומך בכלל בכתוביות בנפרד.... טנקס.

mirgor

New member
../images/Emo154.gifanyone??

מישהו אולי יודע בכל זאת? תודה...

כן

דגם זה תומך בכתוביות. אבל אתה צריך לעשות כמה דברים כדי שיתמוך בכתוביות בעברית. כנס לאתר לקישור זה. שם יש לך הוראות וקבצי עדכון.

כמו כן

אני מצרף לל עוד שני קישורים אחד לתוכנה להמרת כתוביות לפורמט שיתאים ל-DVD ומדריך.

למעלה