שאלה קטנה...

שוב, חושף ערוותך ברבים...

אין כזה דבר "תקן בסיס סגור". תקינה קיימת עבור כ"א. תקינה היא איוש של שיאי כ"א. קיימת תקינה לעוד הרבה מאוד דברים. בסיס סגור זה לא תקן. בסיס סגור אלו תנאי שירות. אם קורס היה דורש תקינה של בסיס סגור, מה היו עושים אנשי קבע נשואים שיש להם היתרים לצאת הבייתה יום בשבוע לפחות (פלוס סופ"ש)? בשבילך הקורס הוא בתנאי בסיס סגור. כנראה גם בשביל כל השאר. אין שום תקינה לגבי זה. אלו תנאים ותו לא. לגבי ההערות הניאנדרטליות/אינפנטיליות שלך לגבי דרגתי, אחסוך ממך את תגובתי. אציין רק שאני בכנות מרחם עליך.

p o i s o n e d

New member
מבקש להאיר את תשומת ליבך../images/Emo23.gif

בתור מי שהיה בבסיס סגור שנה וחצי אני חייב להגיד שאין כזה תקן בסיס סגור. זה רק סלנג-לדוגמא: אתה יוצא השבת? לא, אני לא יוצא כי אני על תקן בסיס סגור-יעני טוחן ויוצא שבת כן שבת לא ושבת למה לא... אם היית מציין שזה רק סלנג אז הייתי מבין אותך. אבל בגלל שאתה לא מראה שזה לא סלנג... אין כזה דבר תקן על בסיס סגור. א)תקן זה מתייחס לבני אדם בלבד ותפקידיהם-הייתי על תקן X לדוגמא. (אני לא אומר מה כי אמרתי מספיק מה הייתי ואני לא ממש רוצה לצאת שחצן שאני שהייתי כזה כל פעם שאני כותב הודעה) ב)רבים של תקן-תקנים זה מתייחס לאיפה אתה יכול להיות משובץ בקורס. לדוגמא: יש תקנים לתל נוף, יש לעובדה יש לבסיס הזה והזה. מקווה שהבנת את הנושא הזה. ובנושא של "וכדאי שתתחיל להרגע, אלפי אנשים עוברים קורס קצינים כל מחזור, ואין אף אחד מתלהב כמוך... זה שעברת את הקורס לא הופך אותך לאלוהים חיים, הגיע הזמן שתקלוט את זה... " הדבר הכי לא נכון ששמעתי אי פעם על מישהו. הוא ממש לא מתלהב להיפך אני כל הזמן צוחק עליו בנושא הזה ולא אכפת לו. אולי מההתגרות שלי בו שכתבתי לפני כשבוע אתה חושב ככה? אלה רק משפטים שלי ורעיונות שלי ולא ציטוטים שלו. אני שמעתי על אנשים הרבה יותר מתלהבים ממנו שעברו קורס קצינים-לראיה המפקד של NEW KITTY CAT- "מירי כבר לא איתנו". אף פעם לא שמעתי על זה מאף אדם ותאמין שאני מכיר לפחות 100 אנשים בצה"ל. ובוא נעשה חשבון (שלא תחשוב שגם אני מתלהב): 20 פקחי טיסה במגדל ששירתתי. 5 מטרולוגיות. 3 צפריות. 25 כבאים ששירתו לידי-מרחק זעום והייתי אצליהם בביקור כל 2 ערבים בערך. אנשים חמים ביותר ושיודעים להעריך אנשים כראוי. 20 אנשים ששירתו איתי באותו בסיס כשהייתי במגדל פיקוח, שאני אפרט גם עליהם? בבקשה: 14 פקמ"ציות שזכו בנחת זרועי כל שהייתי בעמדת טלפונים כשהיו במשמרת. עליהן אני לא פרט כי זה להזכיר טייסות ולא נראהשזה ייעניין אותך במיוחד. 1 קרוב משפחה. 1 מהשכבה שלי בבית ספר. 2 אנשים ששירתו איתי במקום קרוב. 2 לוחמים של 669. ועכשיו במקום השני ששירתתי בו: 40 שהיו בגף איתי יום שעליהם אני לא אפרט כי לא משעמם לך... 10 מגף טכני של הטייסת. הנה כבר עברנו 100... בקיצור, מהם שדיברתי איתם לעיתים תכופות וחייתי עם רובם (כמו שאתה רואה) לא שמעתי על רמה כזו נמוכה של מפקד. אז כבר סתרתי לך את התיאוריה שהוא הכי מתלהב בצה"ל שהוא עבר קורס קצינים. אם אתה רוצה לראות אנשים מתלהבים תבקש סיפוח בבסיס עם טייסות קרב וכבר תראה איזה רוח טייסים עושים-עבדתי איתם ואפילו שירתתי אותם לפי הגדרות המפקד שלי. אישית אני חושב שאין להם מה להרגיש שהם סבלו הכי הרבה במסלול, שייטת, שלדג, סיירת מטכל סובלים הרבה יותר-יש לי שם מכרים ובחלק מהמקומות אפילו ידידים וחברים. ובנושא שהוא מרגיש אלוהים אז תאמין לי שאני מדבר עם הבחור יום יום והוא ממש לא מציג לי דילמות של עשויות להיות שייכות לאלוהים. הוא ממש לא מתלהב, להיפך הוא לא מזכיר דבר על הדרגה שלו והוא לא מדבר על התפקוד שלו בכלל, למרות שהבחור יכול להתגאות בתפקוד שלו - קיבל מצטיין נשיא ומאז רק הוא מקבל יותר ויותר אחריות ותפקידים-נעשה קצין. אני ממליץ לך שתסתכל על כל התשובות שלו והן ענייניות ללא התלהבות. אז יש לך טעות בחשיבה עליו. ואני מקווה כשאתה מתווכח עם מישהו אז אתה קורא לו מתלהב בגלל משהו שהוא עשה שהוא נחשב למעשה עם טיפה יוקרה... מקווה שהארתי את עיניך בבור האפל של חשיבת האנטי "פרופיל 21" שאתה נמצא בו. ודרך אגב, מי שמציע משהו ורואה שזה לא מתקבל ברוב קולות האנשים שבמסגרת כי הם לא ענו או לא יכלו להגיע ומגיע לעזריאלי באשלייה שיהיו הרבה אנשים זה לא רק מתלהב בעיני אלא גם פנטזיונר. דרך אגב, אם תאשים אותי שלא הגעתי, תסתכל בשרשור ששם אני שואל :"מה נסגר?" כי אמרת שאם יגיעו חמישה נוספים אז גם אתה תגיע. ראיתי שאין חמישה אנשים שאומרים שיגיעו והבנתי שהעניין בוטל כי מה לעשות לא יגיעו 5 אנשים לפחות כמו שרצית. מציע שתעבוד על עצמך וכי תתקן עצמך... בברכת שת"פ מוצלח ואף ברצון רב לעזור למפגש פורום מוצלח ופורה, המורעל

TRANSFER

New member
אפרופו דיון על קש"ח

מפקד קש"ח הנוכחי מסיים את הקדנציה שלו נכון? כי אם כן אז מפקד היחידה[אל"מ] שלי הולך להיות מפקד קש"ח. הוא סיים את הקדנציה בתפקיד הנוכחי שלו ויתחיל שם את התפקיד בימים הקרובים.

newKiticat

New member
קש"ח

כבר ענו והסבירו- ואין לי מה להוסיף, אבל רק רציתי לאחל בהצלחה- ושאם תגיעי לקש"ח- תגיעי למקום טוב!

Tomak19

New member
אין בעיה

תגידי, את מתחילה קורס?? עשית היום טופס נכנס?

למעלה