שאלה קטנה

snift

New member
לפני הדיון הפומבי יש דרכין יותר

מתאימות. לעומת שגיאות כתיב, שהינם מצב לא טוב, אבל סביל. הודעות כאלו ("רמאים במקרה הרע, סתם מטומטמים במקרה הטוב") אינן קבילות כלל ! אינך יוע מהו טיב הבעיה של האחר. הזעזוע, כפי שכבר כתבו פה, אינו מהדרישה שלך אלא מהצורה שבה דרשת זאת. אני אישית כבר פניתי למספר אנשים בפורום במסריפ פרטיים וביקשתי מהם לבדוק את הודעותיהם לפני שהם שולחים אותם. דרך אגב, הדרישה לרישיון נהידה אינה משום שאחרים עלולים לעצבן אותך על הכביש אלא הם עלולים לפגוע בך. פה בפורום הסכנה לא קיימת. להבדיל מאדם שמשתולל בכביש ובכך מפריע לך להגיע למחוז חפצך, פה בסך הכל מדובר בהודעה שאינך חייב לקרוא.

סנדרין

New member
הזעזוע שלנו לא מגיע מהדבר שביקשת,

אלא מהדרך בה ביקשת אותו. אני נגד שגיאות כתיב. אני מאמינה שיש לדרוש מדיסלקטים (לכאורה-או-לא) להתאמץ כדי להשתלב וכדי לשפר את עצמם. ועדיין, ההתנשאות והזלזול שלך קוממו אותי.

בלש

אתה מכיר את חוקי הפורום נכון ? ואת דרכי ההתנהלות שלו גם כן. מה יותר מרגיז לדעתך, אנשים שמתעצלים לבדוק שגיאות או אנשים שפותחים שירשור חדש על נושא off כשכבר קיים שירשור off אחד בדף ? יותר מלבקש מהאדם להתאמץ קצת יותר כשהוא כותב הודעות אין הרבה מה לעשות , וזה כמעט תמיד מבוצע בתוך השירשור הנכון כתגובה להודעה המסורבלת. ההודעה שלך (כרגיל) פוגענית ומתנשאת , אבל הפעם היא גם מיותרת לחלוטין ולא משורשרת נכון.

גורבש

New member
הודעת הרגעה.

אנשים - תרגעו !! אל תשכחו שאף אחד לא מכריח אותכם לקרוא כל הודעה בפורום, אם קיימת הודעה שלא מוצאת חן בעניכם, מכל סיבה שהיא, אל תקראו אותה. ניתן כמובן להעיר לאנשים אחרים, אך יש לעשות זאת בצורה מכובדת. הודעה כגון זו לא מקובלת עלי והסיבה היחידה שאני אשאיר אותה פה היא בתור דוגמא טובה לדוגמא רעה. בעתיד הודעות כאלו ימחקו.

dragon zlotnik

New member
ההצעה שלי:

מי שחושב שיש לו שגיאות בהודעה, שישלח אותה במסר לאחד מאנשי הפורום(שנמצא הרבה בפורום בשעות האלה, או שישלח את ההודעה לכמה אנשים), ויבקש לתקן אותה, והוא יתקן וישלח חזרה, ואז הוא יפרסם את זה בפורום, לדעתי זה לדעתי יותר פשוט.

Illithid

New member
זה תהליך ארוך ומיגע...

ולא פרקטי. יש מספיק סיבות למה זה לא יעבוד... אבל יש דרך פשוטה יותר (והיא הוזכרה כמה וכמה פעמים) - לעשות העתק הדבק בוורד ולתקן.

Naruto007

New member
אני אישית מתחייב

שאם מישהו יבקש ממני לעזור לו במסרים לתקן שגיאות כתיב, אני אעזור. אין לי שום בעיה לקרוא את ההודעה ולכתוב כמה שינויים שצריכים להעשות. כמובן שאם לדוגמא איליט'יד ישלח לי אני לא אתקן כי אני יודע שאין לו בעיות בכתיבה, אבל אני אסתכל ואם באמת יש הרבה שגיאות אני אעזור. אני חושב שכל אחד צריך להסכים לעשות את זה כמוני, כי לעזור זה הרבה יותר חשוב מלהעביר בקורת.

Soul Cake Duck

New member
מסכים

למרות שזה לאו דווקא פרקטי, ועובד היטב בעיקר כשיודעים שהצד השני גם כן און-ליין (ICQ, מישהו?). אני גם מסכים לכך שהדועות צריכות להיות קריאות ברמה בסיסית כדי לשמור על תרבותיות הדיון, אבל אני נאלץ לחלוק על כך שמי שלא עומד בסטנדרטים הללו מקומו לא כאן. נכון, זה לא נעים לחלקנו. אני מקבל את הרושם שעבור חלק מהאנשים, ההרגשה היא של השחתה של משהו יפה, כמו שמורת טבע שאמנם לא שייכת לנו אבל הלב נצבט כשבביקורנו הבא מוצאים אותה מלאה באשפה מושלכת. ובכן, האנלוגיה הזאת - לא קבילה! ההודעות הן-הן הפורום, והאנשים הכותבים אותן הם המרכיבים אותו. אם החיות החדשות בשמורה נראות לכם כעורות - זו לאו דווקא אשמתן, ולשים אותן על המנגל לא יעזור... הנקודה היא, שעם הערות מכוונות נכון, מתןדוגמא אישית וחשוב מכל, גילוי סובלנות לאורך זמן, שיפור הדרגתי יהיה ניכר בכל אחד, גם מבחינת תוכן הודעות וגם מבחינת איכותן הויזואלית. ולמען השם, אם מישהו מטריד אתכם ספציפית אז קודם מסר פרטי, אח"כ פניה למנהל הפורום, ורק בסוף פרסום הודעה כזאת! גם אני לא הייתי רוצה לקרוא מעל דפי הפורום ש"ההודעות שלי ארוכות מדי ומייגעות" (אופס?), אבל כן הייתי מתייחס במלוא תשומת הלב למסר אישי בנושא. לתשומת לבכם.

dragon zlotnik

New member
עם הוורד יש בעיה

לא זוכר מה אבל הוא אמר שהוא לא יכול, לדעתי אין בזה שום בעיה שההודעה תתעכב יום אחד לפני השליחה וחוצמזה, זה לא כ"כ מסובך פשו עושים "תגובה" ואז אתה מתקן בהודעה עצהמ ושולח.

למעלה