מסכים
למרות שזה לאו דווקא פרקטי, ועובד היטב בעיקר כשיודעים שהצד השני גם כן און-ליין (ICQ, מישהו?). אני גם מסכים לכך שהדועות צריכות להיות קריאות ברמה בסיסית כדי לשמור על תרבותיות הדיון, אבל אני נאלץ לחלוק על כך שמי שלא עומד בסטנדרטים הללו מקומו לא כאן. נכון, זה לא נעים לחלקנו. אני מקבל את הרושם שעבור חלק מהאנשים, ההרגשה היא של השחתה של משהו יפה, כמו שמורת טבע שאמנם לא שייכת לנו אבל הלב נצבט כשבביקורנו הבא מוצאים אותה מלאה באשפה מושלכת. ובכן, האנלוגיה הזאת - לא קבילה! ההודעות הן-הן הפורום, והאנשים הכותבים אותן הם המרכיבים אותו. אם החיות החדשות בשמורה נראות לכם כעורות - זו לאו דווקא אשמתן, ולשים אותן על המנגל לא יעזור... הנקודה היא, שעם הערות מכוונות נכון, מתןדוגמא אישית וחשוב מכל, גילוי סובלנות לאורך זמן, שיפור הדרגתי יהיה ניכר בכל אחד, גם מבחינת תוכן הודעות וגם מבחינת איכותן הויזואלית. ולמען השם, אם מישהו מטריד אתכם ספציפית אז קודם מסר פרטי, אח"כ פניה למנהל הפורום, ורק בסוף פרסום הודעה כזאת! גם אני לא הייתי רוצה לקרוא מעל דפי הפורום ש"ההודעות שלי ארוכות מדי ומייגעות" (אופס?), אבל כן הייתי מתייחס במלוא תשומת הלב למסר אישי בנושא. לתשומת לבכם.