שאלה קטנה...

Belosnejka

New member
שאלה קטנה...

נרשמתי לבחינה הפסיכומטרית ועד היום לא קיבלתי את מיקום הבחינה,ואת השעה שאני צריכה להגיע,מישהוא יכול להגיד לי למה?

dana810

New member
זה בסדר

המכתב הזה יכול להגיע עד שבועיים לפני הבחינה מקסימום חכי עוד שבוע ואז תתקשרי למרכז הארצי לברר

זרובי

New member
תגידי, גם פסיכואנליזה היית קונה

באינטרנט? תרימי טלפון דחוף, מחר, 6759555 - 02 מרכז הזימונים. תבררי אצלם. אם יש בעיה, אולי תוכלי לפתור אותה. אם אין בעיה יגידו לך. אם יש בעיה, אולי לא תוכלי לפתור אותה עוד שבוע שבועיים.

Melodia

New member
אין מה להילחץ, מתוקה!

אין דרישה גדולה למועד הזה, אז המרכז הארצי מתלבט אם לבטל את התאריך השני. כשהוא יחליט, אני מאמינה שאת מיד תקבלי תשובה. רק אם מישהו שלח בקשה ממש מוקדם, הוא קיבל את השיבוץ לתאריך הראשון. אם את לומדת בקורס, תשאלי את חברייך אם הם קיבלו תשובה. הכל בסדר!

זרובי

New member
אין הרבה דברים העולים בעוצמתם

על היומרה האנושית. ביטחון עצמי כזה. החלטיות כזו. ללא שום בסיס. אני נפעם. אולי תספרי לי מלודיה מתוקתי מה המקורות שלך להתלבטות של המרכז הארצי? איך את מעיזה להגיד למישהי שהכל בסדר אם חבריה לקורס קיבלו תשובה כאשר אין לך מושג אם היא ביצעה את מטלות ההרשמה שלה בצורה תקינה? או שאולי את חושבת שהמכון בו היא לומדת רשם את כל תלמידיו לבחינה והוא מטפל בבעיות? ואם היא לא תוכל להיבחן במועד יולי, או תצטרך לשלם יותר עבור הרשמה מאוחרת בגלל העצה שלך, את תשלמי את ההפרש?

000שירה000

New member
../images/Emo122.gif אולי תהרוג אותה וזהו???

מותק- תרגע.... אפשר לחשוב... אנשים יודעים שתשובות רשמיות הם יקבלו מטלפון למרכז הארצי, ובאים לפורום כדי לקבל עוד תשובות ותמיכה ... ואנשים אלו צריכים לדעת שאת התשובות פה יש לקחת בערבון מוגבל, כי אף אחד פה אינו נציג המרכז הארצי. אם מישהו לא מבין את זה ולוקח את התשובות פה ב-100% ופועל על-פיהן- זו אחריותו ובחירתו... אבל למה ככה לרדת חזק על מי שמנסה לעזור??? (אני מבינה את הפואנטה שלך, אבל למה בכזאת חריפות?????)

זרובי

New member
טוב, אני אהרוג אותה וזהו ../images/Emo13.gif

קודם כל מעצבנים אותי אנשים שאין להם מושג ומדברים. אם היתה נשאלת שאלה כמו "האם לעשות קורס או לא" או "באיזה מכון כדאי לעשות קורס" או דומות שאין להן תשובה בדוקה וחד משמעית, כל מי שכותב את דעתו זה על הכיפאק. אבל כל כך הרבה שטויות לא נכונות תחת פרצוף של "אני יודעת, מותק, תירגעי, הכל בסדר" זה קצת יותר מדי בשביל העצבים שלי.

למעלה