שאלה קטנה

טעמן

New member
שאלה קטנה

שאלה שמטרידה אותי, מה היסוד של החוויה העומדת מסביב לכל העניין של שליטה ונשלטות.למשל כשאני רואה בחורה עם עור ומגף ועקב הדבר ממלא בי תחושה של משיכה אליה אך לגבי הכאב נשמע לי מרתיע מאוד. האם כל מערכת יחסי שולט ונשלטת או ההפך טומן בחובו את חווית הכאב או שלא. אשמח לקבל תשובות בעניין

חברים, אל תתעלמו

הבטחתי לטעמן שנענה ברצינות. ובכן, לא בכל קשר בדסמי חייב להיות כאב. יש המפיקים הנאה מהשהיה עם אישה חזקה בלי צורך בכאב. אני ממליצה לך להציץ בסיפורים או במאמרי הפורום ולנסות לגבש לך מה מושך אותך. מה שיפה בעולם הזה שהוא מגוון וכל אחד בוחר בדיוק אתמה שהוא רוצה ולא שום דבר אחר

אייבורי

New member
לא מחייב

לטעמי או לדעתי אין חובה לקשור בין כאב לשליטה וכניעה אבל זוד פעם ציין כי כל אדם לוקח את זה לאן שמתאים לו, אם לך לא מתאים כאב אז מצויין רק צריך למצוא אישה כלבבך שתשלוט בך ללא כאב. אישה מקסימה הגדירה פעם את הבידיסאמ כהכל מכל וכול, הגדה פנטסטית לדעתי אכן יש הכל מכל וכול ורק צריך לדעת לבחור את אשר ליבך חפץ. אבל ביננו בשקט בשקט שלא ישמעו כולם, צפה להפתעות שבדרך, אתה עלול להסחף למקומות שלא דימיינת לעצמך וכאב עדין עלול לעורר את כל הוויתך.

nerissa

New member
ישנה בעיה עם הבדסמ הישראלי

רובו מתחיל מהאינטרנט או מהמועדון ביפו.. שם החשיפה הראשונית למצטרפים החדשים.. למה בעיה? כי מה שמשודר מהעולם הוירטואלי ומהמועדון שבדסמ מבוסס על SM (סאדו/מאזו). באינטרנט נחשפים בעיקר לתמונות של קשירות, תחת מחורץ בהצלפות קיין, שעווה מטפטפת, מצבטים ומשקולות על כל שפיץ.. גם במועדון. מה שאתה רואה הם סשנים המבוססים על כאב ולכן אנשים "סופגים" את העובדה המעוותת שבדסמ מושתת על כאב. זה שגוי. הבעיה היא שקצת קשה להציג ויזואלית בדסמ אחר. קשה להציג סשן מנטאלי. אני מוצאת שהרבה אנשים בקטע לא מבינים בכלל את מהות המושג הזה "שליטה מנטאלית" כי לא נחשפו לזה. מה הפלא שאנשים "מבחוץ" רואים את עולמנו כ "אלה מהסאדו-מאזו"? זה מה שמשתקף החוצה.. לא - בדסמ לא אומר סאדו-מאזו. לא - לחלוטין לא מחייב שמערכת יחסים בדסמית תכלול כאב. כבר פיתחתי דיון באתרים אחרים לגבי העובדה שבמקום כלשהו, בגלל החשיפה המעוותת, מצופה מסאבית שתהא גם מאזוכיסטית. לעומת זאת, אני נתקלת בבנות שלחלוטין לא מתגרות או נהנות מכאב. הן כאן כי השליטה המנטאלית מגרה אותן. כי השפלות מגרות אותן. כי קשירות מגרות אותן. כאב הוא "תופעת לואי" בדסמית שהן נאלצות לשאת כדי לרצות את אדונן. זה נורא בעיני כי זה גובל בכפייה. אני אישית מאזוכיסטית גאה. אני מתחרמנת מכאב. מתענגת ממנו. נהנית להשתכשך איתו.. להתכתש איתו.. לבחון אותו.. להתעלס איתו.. יש שם בחוץ אנשים שפשוט לא אוהבים כאב! אבל בגלל לחץ אמוציונאלי או תחת מניפולציות רגשיות הם נדחפים למקום שרע להם בו. סאביות אומרות לי שנאמר להן:"אתן לא סאביות אמיתיות אם אתן לא מוכנות לשאת כאב.." פאק! זה נורא בעיני! בקיצור? בודאי שיש מערכות יחסים בדסמיות שלא כוללות כאב. הבעיה היא שיותר ויותר דומיננטים בקהילה דורשים כנועים מאזוכיסטים. ולא תמיד כי זה חלק ממהותם אלא כדי "ליישר קו" עם מה שנחשב IN או "אדנותי" בבדסמ המקומי.

תבור.

New member
נריסה מענין מאוד לקרוא אותך

2 שאלות - 1. האם את יודעת ממקור ראשון שזו תופעה מקומית ? 2. את חושבת שרוב הסאביות המקומיות היו מעדיפות כניעה ושליטה ללא מזוכיזם ?

nerissa

New member
קשה לי לענות.

אני משתתפת בשלוש קהילות וירטואליות בחו"ל. שתיים מקנדה ואחת מארה"ב. ממה שמשודר שם לא רק שהלייף-סטייל של Ds (מערכת יחסים המבוססת על שליטה/כניעה עם סאדו רך מאוד שיכול להסתכם בספנקינג קליל לריגוש בסיסי) הוא פופלרי, אלא הם גם מאוד מבדילים בין הכנועות המאזוכיסטיות לכנועות ה- Dsיות. יש כאן איפשהו מאמר שתרגמתי על הנושא. יש הבדל בסיסי עמוק בין "סאבית" לבין "שיפחה". בין כנועה מאזוכיסטית לבין כנועה נשלטת. כאן בארץ המונחים הללו די פרוצים, בדיוק כמו שכל אחד שנמצא דקה וחצי בקטע והוא חסר נסיון הוא "מאסטר". בחו"ל יש משקל לכל תואר. לגבי הסאביות המקומיות - רובן מעדיפות סאדו רך. אין רבות שהן מאזוכיסטיות "כבדות". הן נוטות יותר לשליטה מנטאלית, סאדו רך והשפלות.

תבור.

New member
הגזמת

לי יש בקושי דקה נסיון.... וגם זה בתנאים מגבילים .

Z o d i a c

New member
נריסה ניסחה את זה נפלא

ולא אגרע מדבריה. אבל כן אחזור ואומר כי BDSM הוא מה שאתה בוחר לקחת ממנו. אני גם למשל לא חובב גדול של כאב, לא מדליק אותי, אבל אם העבד שלי אוהב את זה אז למה לא?

ק ל י ב ר

New member
נריסה תמיד תמיד צודקת ../images/Emo45.gif

אמרו לי להגיד את זה.. לא באמת יש כל כך הרבה במה שכתבת כאן , וכל אחד הוא אחר , אבל אם אתה לא עושה סשן פומבי או כותב שאתה מופץ את הסאבית שלך .. אתה לא דום , לא מאסטר .. ( טוב אני לא מאסטר כי אני מעל מטר ושמונים הבנתי נריסה , הבנתי )

די../images/Emo70.gif

אתה לא מאסטר בגלל שאתה מעל מטר שמונים???? אלוהים.. אני צריכה לוותר על המאסטר שלי בגלל זה??? נריסה||| מה זה הקטע הזה??? ועכשיו בעניין הסצינה בארץ - זה לא רק בארץ כך. יש נטיה למאסטרים (גם לגבירות) חדשים ומתחילים, הרוצים להראות את סמכותם הרבה, להפגין כוח. ואיך מפגינים כוח? מביאים אותה במכות. אישית אני לא מאד אוהבת כאב. אני לעתים זקוקה לו על מנת להעצים את התחושות, אבל לא מוכנה לספוג מכות רק כדי לרצות את המאסטר שלי. גם הוא יודע לקרוא אותי ויודע בדיוק מתי אני צריכה את הספנקינג שלי ומתי מבט או הוראה קטנה יעשו בדיוק את העבודה הדרושה. כדי להיות אדם שולט, אתה חייב להיות שלם מאד עם עצמך. אתה חייב להבין שאם מישהו נתן בידיך את הכוח לשלוט בו, זה לא אומר להתעלל בו, זה לא אומר להביא אותו למצב שהוא זקוק לטיפול רפואי כירורגי אחרי כל סשן. אני חוזרת לעניין המאסטרים החדשים. כל ילד בן 20 שנראה לו מדליק לחבוט בעכוזה של חברתו מחליט שזה בדסמ, וקורא לעצמו מאסטר. אבל בדיוק כמו בקראטה, לא כל מי שיודע לשבור לבנה הוא מאסטר, וכמו במוסיקה, לא כל מי שיודע שני אקורדים הוא מאסטר, בדיוק באותה דרך, אתה חייב לדעת שיש בידיך נשמה, שיש לשמור עליה מכל משמר, שכמו שהיא נותנת את כל כולה בידיך, אתה מקבל את האחריות לשלומה הפיזי, הרגשי והנפשי. זו בדיוק הסיבה שאנחנו חוזרים שוב ושוב ומבקשים מכל החדשים בתחום, להיזהר. ללכת לאט לאט. לא לנסות לבלוע את כל העולם בביס אחד. כי נזק יכול להיות גדול מכפי שנראה. צלקות בנשמה ובנפש קשות לריפוי יותר מאשר צלקות בגוף (שגם הן לא תמיד קלות לריפוי ויש מי שיעיד על כך כאן). אז ככה- לא חייבים כאב. לפעמים הצורך בכאב מגיע מאוחר יותר, אבל הכי חשוב, להיות עם אדם שסומכים עליו. שמוכנים לתת את הנשמה למשמורת בידיים שלו. וזה חייב להיות בלב שלם. אנשים, היזהרו מעצי באובב.

nerissa

New member
מהההההההההההההה

אני אמרתי מילה רעה על מטר שמונים? הם הכי נוחים! הברכיים שלי לא כואבות במציצות.. אני עומדת.

nerissa

New member
אתה צוחק עלי????????????

וזה שמנגוצית בשבילך!

nerissa

New member
כשאתה אומר הכל..

אתה מוכן לפרט, יקירי? <מעפעפת בריסיי הקצרים>

ככה???

בחורה הולכת לישון, מתעוררת ומה רואה? זו מעפעפת לו והוא לוקח לפרטי. ומישהו חושב עלי??? יוק!! חברים אלק...

nerissa

New member
באמת באמת מגיע לי עונש

פויה שכמותי <משפילה עיניים בצנעה ומחייכת מתחת לשפמה המטופח> בקר טוב לך, אישה מחרמנת שכמותך

למעלה