שאלה קטנה......... מישהו בעד מפגש פורום בחנוכה?
A All I Have New member 5/12/03 #2 ../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifאנייייייייייייייייייי ובת"א חיחי הכי קרוב חוצמזה זה מקום מרכזי כזה (נכון...!?או שלא...?) בואו נעשה מפגש בלונה פארקקקק ואוווווווווווווווו
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifאנייייייייייייייייייי ובת"א חיחי הכי קרוב חוצמזה זה מקום מרכזי כזה (נכון...!?או שלא...?) בואו נעשה מפגש בלונה פארקקקק ואוווווווווווווווו
L Lopezit New member 5/12/03 #3 אבל אבל אבל אבל קבענו שעושים מפגש במרץ!!!!!!!!!!!!!!!!!! בסינמה סיטייייייייייייייי לראות ג'רזי גירלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל
אבל אבל אבל אבל קבענו שעושים מפגש במרץ!!!!!!!!!!!!!!!!!! בסינמה סיטייייייייייייייי לראות ג'רזי גירלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל
U UpToWn GiRl 4 EvEr New member 5/12/03 #4 תעשו מפגש בין ה20 ל30 במרץ כי ב25 זה היומולדת שלי ואז תצטרכו להביא לי מתנותתתתתת ובחנוכה???? ס22ההההההההה ופליזזזזזזזזזז בת"אאאאאאאאא או אם אתם ממש ממש מתעקשים אז ברמת גן חחחחחח זה פחות או יותר הכי רחוק שאני יכולה להגיע חחח
תעשו מפגש בין ה20 ל30 במרץ כי ב25 זה היומולדת שלי ואז תצטרכו להביא לי מתנותתתתתת ובחנוכה???? ס22ההההההההה ופליזזזזזזזזזז בת"אאאאאאאאא או אם אתם ממש ממש מתעקשים אז ברמת גן חחחחחח זה פחות או יותר הכי רחוק שאני יכולה להגיע חחח
J J To The Lo New member 6/12/03 #5 אפשר שני מפגשי פורום.... בכל מקרה,שירה את יכולה את לארגן את המפגש של חנוכה? אני וארז הגענו למסקנה שכולם אוהבים אותך אז כדאי שאת תארגני אותו
אפשר שני מפגשי פורום.... בכל מקרה,שירה את יכולה את לארגן את המפגש של חנוכה? אני וארז הגענו למסקנה שכולם אוהבים אותך אז כדאי שאת תארגני אותו
A All I Have New member 6/12/03 #6 ../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifוואווווו אני?! מגניבבב אוקיי אני יארגן אבל איפה???????? תמצאו קודם מקום!!!!!!
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifוואווווו אני?! מגניבבב אוקיי אני יארגן אבל איפה???????? תמצאו קודם מקום!!!!!!
J J To The Lo New member 6/12/03 #11 זה מרכז מסחרי בנווה שקמה השכונה הכי מושלמת שיש במערב ראשון זה קניון קטן כזה עם האוכל סיני הכי טעים ביקום וכן,קוראים לזה "הבאר".. חחחח אנשים והשמות שהם נותנים למרכזים מסחריים
זה מרכז מסחרי בנווה שקמה השכונה הכי מושלמת שיש במערב ראשון זה קניון קטן כזה עם האוכל סיני הכי טעים ביקום וכן,קוראים לזה "הבאר".. חחחח אנשים והשמות שהם נותנים למרכזים מסחריים
L Lopezit New member 6/12/03 #12 אז זהו שלא אם כבר אז בקניון רוטשילד!!! ועושים את זה הפעם בראשון! יש פה הרבה מראשון ולא יזיק לכם להתאמץ קצת בשבילנו
אז זהו שלא אם כבר אז בקניון רוטשילד!!! ועושים את זה הפעם בראשון! יש פה הרבה מראשון ולא יזיק לכם להתאמץ קצת בשבילנו
A All I Have New member 6/12/03 #13 ../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifכל החיים שלי... הייתי בראשון אולי פעם אחת...
Q QueIronia New member 6/12/03 #15 אם בראשל"צ - אני יכול להגיע רק לקניון רוטשילד (אילוצי אוטובוסים... אני לוקח 164)
J J To The Lo New member 6/12/03 #16 זה היה בצחוקקקקקקקקק מי יעשה מפגש בבאר?!?! עילג בטרוף אני אומרת קניון רוטשילדדדדדד
U UpToWn GiRl 4 EvEr New member 6/12/03 #17 חחחחחחחח גמני בערך.... יצא לי להיות בסופרלנד כמה פעמים וכאן בערך נגמר כל קשר שלי לראשון חחחחחח
L Lopezit New member 6/12/03 #18 יופי אז עושים את זה בקניון רוטשילדדדדדדדד!!!!!!!!!!! זה קרוב לכולם!!! חוץ מלירון... ומור ושירה- פעם שעברה היינו בת"א עכשיו בראשון!!
יופי אז עושים את זה בקניון רוטשילדדדדדדדד!!!!!!!!!!! זה קרוב לכולם!!! חוץ מלירון... ומור ושירה- פעם שעברה היינו בת"א עכשיו בראשון!!
U UpToWn GiRl 4 EvEr New member 6/12/03 #19 פעם שעברה לא הייתי.... והסיכויים שאני מגיעה לראשון הם.. אממממ... נמוכים... אולי תעשו את זה בחולון?? זה בין ראשון לת"א לא??
פעם שעברה לא הייתי.... והסיכויים שאני מגיעה לראשון הם.. אממממ... נמוכים... אולי תעשו את זה בחולון?? זה בין ראשון לת"א לא??
R ReeL Me ²°°³ © New member 6/12/03 #22 ../images/Emo15.gif../images/Emo46.gif איזה חוצפה!!!! ומה אם אלה שגרים בבית שמש?????? תעשו בקניון מלכה....
../images/Emo15.gif../images/Emo46.gif איזה חוצפה!!!! ומה אם אלה שגרים בבית שמש?????? תעשו בקניון מלכה....