שאלה קטנה...

blue moon angel

New member
אמרתי כבר שאתה תותח....

אולי תלמד אותי אחי....אני גרוע לגמרי בקטע הזה.....ביישן

Hendrixon

New member
הייתי מעלה את התמונה שלו עכשיו

אבל אני עלול להיות מואשם בחיזור, אז נוותר

®Hada

New member
דההה...

בכדי להבין למה היא צריכה להעדיף את ההוא מהפלסטיק, אלא מה ?

המממממ...

אתן מפריעות לי לצפות בפרסומות של המונולוגים של הוואגינה !!! ששששששש !!! טוב נו בסדר...יאללה עד שתקע ושקע יבואו "VIP עאללללללללק"... הקיצר צריכים אותנו בכדי להצדיק את החזקת הפלסטיק ?! איזה מזל שעוד לא הגעתי למצב שבו אישה מעדיפה את הפלסטיק על פניי...לפחות הנשים שמכירות אותו...ויש לא מעט

הספרנית

New member
אההמממ...אם כבר לשרוט, לא להשרט

ולספרנית יש יש ציפורניים תודה לאל
היקי....אמממ....לא עברנו את הגיל? הספרנית כבר סיפרה שפעם החבר הראשון שלה "סימן" אותה בהיקי מכובד בלילה לפני שיצאה לטיול השנתי של שלושה ימים בלעדיו? פשוט סיוט לטייל בקיץ עם גופיה וצעיף
וזה לא עבר גם אחרי שלושה ימים.

Hendrixon

New member
אם תהיו ילדים טובים אז אעלה תמונות

של הקירות אצלי מאיזור המיטה, תוכלו לראות את הצלקות עליהם, ואז תבינו מה אני עברתי
היקי? פחחחחחחח משחק ילדים
הכי קיצונית הייתה האקסית שלי מתקופת הסדיר, היא הייתה פאקינג לביאה פראית (ומזל אריה
), עם ציפורניים ירחם השם, ותאוות בשרים ונשיכות. יום אחד חזרתי הביתה מהיחידה, זה היה בקיץ אז הייתי עם שרוולים מקופלים כך שראו את כל הצלקות והשריטות. אבא שלי, ברגע נדיר של אבהות צרופה, רואה את הצלקות והשריטות, תתופס אותי בשתי הידיים, ושואל בקול לחוץ ומאיים: תגיד לי, אתה משתמש בסמים
לרגע לא ידעתי אם לצחוק או לבכות
אמרתי לו "מופתום"
והוא עונה לי "אל תשקר
"
עכשיו מה יכולתי לומר לו? "אבא זה לא סמים, אני פשוט מזדיין עם החברה שלי בבסיס, אלונה, אתה מכיר אותה, זאת שעושה איתנו כאן בבית שבתות לפעמים, וכשהיא מיוחמת אז היא נושכת ושורטת כל הזמן"
בקיצור אמרתי לו שזה מפעולה שעשינו בלילה, עשינו מארב למחבלים וזחלנו בשדה קוצים
חחחחחח סיפור הגבורה עשה לו את זה
אז אתם מדברים איתי על היקי?

חחחחחחחחחחח...../images/Emo6.gif

אתה מזכיר לי גם קטע. עם אמא שלי. היה לי על היד גם סימן כחול עצבני מנשיכה,אחרי שנשכתי והיא הבטיחה להחזיר לי.עכשיו אפילו הסימנים של השיניים שלה נשארו לי ממש,רואים שזו נשיכה. אז אמא שלי באה אליי ואומרת "תגיד,מה אתם עושים בלילה ?! בורו דורו,או משחקים במי טעים יותר ?!" כל זה בגלל שכל הזמן שהיינו ביחד,אז היינו מאיימים אחד על השני בנשיכות.
תקופה יפה הייתה...כייף להיזכר בנוסטאלגייה שכזו...

למעלה