שאלה קטנה...

P u s s i c a t

New member
מבחינתי...

אם בלהט ה"פעילות" חטפתי מכה כחולה פה או שם מהמיטה, החלון, השיש או מכל מה שיצא - למחרת בבוקר המראה של זה יעלה בי חיוך של זכרון נוסטלגי. אבל במכוון ל"סמן"? לא אוהבת. זה מתאים בעיקר לגיל 16 מזכיר לי את באד בנדי שישב עם שואב אבק ועשה לעצמו סימנים... ילדותי לחלוטין כאילו "שכל העולם יראה שאני מזיין" פעמיים גבר לא אוהבת

לאאאאאאאאאאא...

זה יותר בגדר של...לראות ואז לזכור "אלוהים,איזה סקס היה לי איתה !!!!" להיות בקטע שאתה מחייך במן חיוך טיפשי כזה ואף אחד לא מבין למה

P u s s i c a t

New member
יקירי....

תאמין לי - כשהסקס ממש טוב - אני לא צריכה סימנים כדי לזכור. כשהוא לא - אני מעדיפה לשכוח.

טוב בסדר...

אני אפסיק פה לפני שכל המשפטים הנדושים יתחילו... טוב אז תהיי בהרגשת אופורייה כל היום שאחרי הלילה הסוער...את תיזכרי כל מהלך ותיהני מעצם הזיכרון שטמוע לך בראש ובהרגשה. נו די עם זה,מה יקרה אם סתם תהיי בעבודה וכולנו שוכחים את עצמנו בזמן העבודה.רבים וצועקים,מוכרים וקונים,כולנו עובדים קשה וכולנו שוכחים את ליל האתמול ברגע העבודה. (למעט אותן נשים שישר מרימות טלפון ומשלבות רגל על רגל על הכסא ומתחילות לפטפט,כי זו עבודתן). בכל מקרה,קחי סיטואצייה בה את נמצאת,באמצע ויכוח קטלני עם לקוח עצבני,הוא צועק עלייך ואת מהנהנת,הוא צועק ואת בכלל מפליגה במחשבות על האתמול,כי פתאום הרגשת את השריטות בגב,או ראית את המבט שהוא שולח אל ההיקי או לא יודע מה,אבל פתאום נזכרת באמצע הכסאח,זה הולך אחלה. אני באמצע ויכוח כזה,הרמתי את השרוול,הראיתי ללקוחה את השריטות שהיו לי בזרוע ואמרתי לה "תגידי לי גם את שורטת ככה את בעלך ?!" באמצע הויכוח לא קשור לכלום !!! בהתחלה היא הייתה המומה קצת ואז פרצה בצחוק...הקרח מה שנקרא התבקע,היא הפכה להיות נחמדה יותר והסיפור נסגר פיצוץ על הצד הטוב ביותר. הכל בגלל אותן שריטות שהציקו לי בשרוול וכל הזמן גירדתי אותן בעדינות כי זה כייף ומאזוכיסטי לחלוטין. ושמתי לב למבט שלה לכיוון הזרוע וקשה היה לפספס את השריטות האלה... אז היה מה שהיה... הקיצר זה כייף לפעמים להיזכר ברגעים שכאלה בלילה שקדם שהיה פיצוץ...וזה טוב שיש סימנים כי זה מזכיר לך כל היום את הלילה שעבר אמש...ולא רק ברגעים שאתה נינוח ושלו אלא אפילו בזמן עבודה,נהיגה,שיחה או כל דבר. כי פשוט אתה יודע שזה שם !!! כמו קעקוע אבל זמני
הקיצר את רוצה או לא...לא אכפת לי !!! אני אוהב את זה !!! במיוחד את השריטות העדינות האלה !!! אוהב אוהב אוהב !!! ותקווי שלא יהיה ביננו כלום,כי אחרת אני נושך אותך ולא בזרוע !!!!

P u s s i c a t

New member
נניח...

שאלת מה דעתנו. עניתי. אתה לא חייב לשנות את הדעה שלך בעקבות הדברים שלי - אבל זו עדיין דעתי. ואני בטח לא אעשה את זה כדי שבעבודה יראו. תאמין לי, זה הדבר האחרון שחסר לי במקום העבודה שלי. כשיש לי לקוח אדיוט / מאוס / דפוק (תבחר) אני פשוט עוצמת עיניים ונזכרת. (תודה לאל אני לא נאלצת לראות את הלקוחות) לא צריכה בשביל זה להשחית את הגוף שלי. שריטות יש לי מספיק מהחתולים. ולגבינו? הסר דאגה מלבך. לא תצטרך לנשוך אותי, גם לא לשרוט אותי, ואפילו לא לסמן לי את הצוואר כאילו הייתי פרה בעדר. ביני לבינך לא יהיה כלום בחברווות.

את יודעת...

כמה פעמים שמעתי את המשפט הזה ?! "לא יהיה כלום ביננו !" את יודעת מה קרה ?! אני מניח שלא...אבל אני גם מניח שתדעי בעתיד...

P u s s i c a t

New member
לא. לא יודעת מה קרה

אבל בוודאות יודעת מה לעולם לא יקרה ואין שום סיכוי בעולם שזה ישתנה. סיבותיי עמי. אז בוא נשאיר את זה ככה טוב? מתה על הראש שלך. חולה על ההודעות שלך (למרות שחלק עושות אותי חולה..) אבל סקס. אתה. אני. זו משוואה שלא קיימת על הייקום הזה. סורי

holgersen

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יכולת ההבנה הגברית,איזה קסם של דבר.

../images/Emo13.gif...

עכשיו משהו קטן ברצינות. אני דוגל בהתנהגות שאומרת לי שכל מה שאני רוצה,אני משיג. הכל תלוי רק בדבר אחד !!! וזו הלשון !!! אם היא יודעת לדבר,היא תשיג כל מה שנרצה !!!!!! אז לעיתים גם כשמגיעים לקטע שבינו לבינה ולא מתכננים סקס ואפילו יש סירוב ראשוני,עם מעט מתק שפתיים ולשון חרוצה,אשר להפוך את הלא לכן וגם אפשר הפוך !!! הכל תלוי באדם שיודע להשתמש בלשון שלו

ממממ...

אני חושב שזה ידוע שאני נגד בגידות לא ?! אז אין מה לדאוג !!! ברגע שידוע לי שהאישה מולי תפוסה אני אפילו לא מנסה... וגם כאן בעצם כל מה שנאמר,נאמר אך ורק בצחוק ולא הייתה שום כוונה לכלום !!! אז אין ממה להיפגע !!!
ובכל זאת סליחה אם פגעתי...

blue moon angel

New member
מתקבל:)

(רק שפוסי לא תרצח אותי על הפליטה הזו במקרה שהלשון שלו כן תחולל פלאים
)

למעלה