טוב בסדר...
אני אפסיק פה לפני שכל המשפטים הנדושים יתחילו... טוב אז תהיי בהרגשת אופורייה כל היום שאחרי הלילה הסוער...את תיזכרי כל מהלך ותיהני מעצם הזיכרון שטמוע לך בראש ובהרגשה. נו די עם זה,מה יקרה אם סתם תהיי בעבודה וכולנו שוכחים את עצמנו בזמן העבודה.רבים וצועקים,מוכרים וקונים,כולנו עובדים קשה וכולנו שוכחים את ליל האתמול ברגע העבודה. (למעט אותן נשים שישר מרימות טלפון ומשלבות רגל על רגל על הכסא ומתחילות לפטפט,כי זו עבודתן). בכל מקרה,קחי סיטואצייה בה את נמצאת,באמצע ויכוח קטלני עם לקוח עצבני,הוא צועק עלייך ואת מהנהנת,הוא צועק ואת בכלל מפליגה במחשבות על האתמול,כי פתאום הרגשת את השריטות בגב,או ראית את המבט שהוא שולח אל ההיקי או לא יודע מה,אבל פתאום נזכרת באמצע הכסאח,זה הולך אחלה. אני באמצע ויכוח כזה,הרמתי את השרוול,הראיתי ללקוחה את השריטות שהיו לי בזרוע ואמרתי לה "תגידי לי גם את שורטת ככה את בעלך ?!" באמצע הויכוח לא קשור לכלום !!! בהתחלה היא הייתה המומה קצת ואז פרצה בצחוק...הקרח מה שנקרא התבקע,היא הפכה להיות נחמדה יותר והסיפור נסגר פיצוץ על הצד הטוב ביותר. הכל בגלל אותן שריטות שהציקו לי בשרוול וכל הזמן גירדתי אותן בעדינות כי זה כייף ומאזוכיסטי לחלוטין. ושמתי לב למבט שלה לכיוון הזרוע וקשה היה לפספס את השריטות האלה... אז היה מה שהיה... הקיצר זה כייף לפעמים להיזכר ברגעים שכאלה בלילה שקדם שהיה פיצוץ...וזה טוב שיש סימנים כי זה מזכיר לך כל היום את הלילה שעבר אמש...ולא רק ברגעים שאתה נינוח ושלו אלא אפילו בזמן עבודה,נהיגה,שיחה או כל דבר. כי פשוט אתה יודע שזה שם !!! כמו קעקוע אבל זמני
הקיצר את רוצה או לא...לא אכפת לי !!! אני אוהב את זה !!! במיוחד את השריטות העדינות האלה !!! אוהב אוהב אוהב !!! ותקווי שלא יהיה ביננו כלום,כי אחרת אני נושך אותך ולא בזרוע !!!!