שאלה קטנה...

tokit

New member
לא רוצה ולא עושה..

לא אוהבת סימנים על הגוף שלי ולא אוהבת להכאיב.

tokit

New member
שתי סיבות עיקריות:

1. לא עניינם של אנשים אחרים לראות עליי שרידי סקס.. 2. מאותה הסיבה שאני לעולם לא אעשה פירסינג או קעקוע.. אני אוהבת את הגוף שלי חלק, ללא חבורות וללא סימנים.

אין שום בעיה

כל עוד הם לא על נוAה
לנוAה יש נטייה לשרוט. יש בזה משהו פראי ואירוטי
היקי לא בא בחשבון.

ואותך נשאל...

למה למשל לא היקי במקום נסתר ?! כמו למשל...בפנים הירכיים ?? זה מדליק...
מישהי בכלל אי פעם חוותה היקי במקומות אחרים מלבד החזה והצוואר ?! אני יודע שאני הענקתי הרבה היקים בירכיים וזה בהחלט מדליק !!!! תנסו ותראו...

מממממממ...

היקי בצוואר כואב לך ?! ואם כן,אז לצערי מי שגרם לך היקי שכאלה,מכאיב ולא מענג !!! רוצה לנסות ?!
יש יש ישששששש אני אעשה לבעלת האשכוליות היקי בירכיים !!!! עכשיו הפיצול: בארי הטוב:"תחכה שהיא תסכים יא מכוער !!!" הברבארי:"שתוק יא מזריע,היא תסכים היא תסכים !" בארי הטוב:"למה מי אתה חושב שאתה יא דון ז'ואן..." הברבארי:"בוא'נה אם אתה לא נעלם מפה אני דופק לך כפאפות יא עלוק" בארי הטוב:"בוא'נה אתה תיזהר ממני,עד כמה שאני טוב,אתה לא מכיר אותי" בארי הברבארי:"תשתקו שניכם יא מעאפנים,מצאתי לעצמי פיצול גם כן..." וזה היה רגע עם הברבארי הסכיזופראן...

Nלי שם

New member
הכל הולך !!!!!

שריטות, נשיכות, היקי, חריטות...כמעט בכל מקום בגוף.... רק מגבלה קטנה אחת יש והיא המקומות שלא מכוסים ע"י הבגדים.... ועל זה נאמר..."כל המרבה הרי זה משובח...

Nלי שם

New member
יעני...כן, לא ..../images/Emo6.gif

מה הקשר להגזמה?? לגלות סימנים בבוקר מהלילה שאתמול...מה רע בזה??? זו תזכורת למשהו שעשתה לך מישהיא שאתה אוהב... זה משהו שמזכיר לך משהו טוב שקרה.... כמו אחד ששומר תמונה של החברה שלו בארנק... רק שאני שומר את זה על הגוף שלי <אין לי כיסים> ...

לורן29

New member
טוב אני לא נכנסת יותר לפורום הזה

אני מתחרמנת כל שרשור מחדש! וכמובן שאת המשפט שכתבתי בשורת הנושא אמרתי לעצמי שוב ושוב מהרגע שנכנסתי לפה. כוס אמק!!!!! מתגעגעת להיקים!!!!

לא רע בכלל !!!!

אני דווקא בעד זה !!! רק מה שאני מדבר על סימנים עדינים יותר...לא על אלימות קשה !!!

Nלי שם

New member
לא דיברתי גם אני על אלימות קשה...

למרות שאם להודות על האמת... כשהיא מעבירה את ציפורניה על גבי או איפה שלא יהיה... לפעמים בא לי שתנעץ אותם חזק בתוך גופי.. בסוף כמובן זה לא קורה...חבל על הציפורניים..

Nלי שם

New member
מצאתי תמונה ....של התוסיק ../images/Emo3.gif

הייתי ילד רע באותו ערב וחטפתי.... התוצאות לפניכן..

למעלה