שאלה קטנה...

שאלה קטנה...

סימנים על הגוף... שריטות,נשיכות,היקי ?! מה עדיף עליכם ?! מה שנוא עליכם ?! אני אישית אוהב שריטות עדינות על הגב...(לא חריטות)...ואוהב לנשוך
(לא חזק) ובעיקר בידיים. היקי ?! כשמתחשק... מה אתם ?! ורגע קצת על ההיקי איפה זה נדרש; בצוואר ?! בחזה ?! בבטן ?! בירכיים ?! (יותר מיועד לנשים ענייני ההיקי כי הן סובלות מזה יותר
)

shellush

New member
אם כבר אז עדיף היקי אבל מי אמר

שצריך להשאיר ראיות על הגוף?! לא בעד סימנים שכאלה סך הכול. אני לא משאירה ולא רוצה שישאירו עליי.

לא מפריע לי הסימנים

אבל גם לא מוסיף. להיקי עוד לא הגענו, וגם לא לשריטות כי אין לנו ציפורניים. לפעמים אני נושכת אותו, פעם אחת בטעות נשאר מזה סימן... זהו בערך.

אני בדרך כלל...

משאיר סימן של נשיכה ביד...באיזור עם הבשר באמה...
אני פשוט אוהב לנשוך שם !!! זה מזמין !!! וביחס לשריטות,בהחלט לא מפריע לי סימנים עדינים בגב. לאחרונה,מישהי שרטה אותי והשאירה לי סימנים גם על הגב וגם על הזרועות בידיים.אלה שבגב נעלמו מזמן מזמן,אבל בזרועות נשארו לי עד היום הסימנים...כמו צלקות. זה יהיה מצחיק להתרברב בצלקות האלה ולהגיד שהן נוצרו מסקס פראי עם אישה חמה ולוהטת...
אני אצלם בערב את הסימנים אם יהיה אפשר...

שכחתי בכלל לצלם את הסימנים...

בעעעעע... טוב הנה עכשיו... ואני שוב אומר אלה סימנים של מעל חודש...

yonimi

New member
שריטות

אני דווקא אוהב ששורטים אותי אבל בעדינות. לגבי סימנים? לא לאורך זמן. גם תלוי עד כמה אנחנו נסחפים. מיאו חתולה...

shellush

New member
זה כי אף אחת לא נשכה אותו כמו שצריך

(בהמשך לשרשור של לא שפוי זמנית... על יוהרה וסקס)

לורן29

New member
למה סובלות?

אני דווקא מכורה להרגשה של היקי...בעיקר בצוואר (המקום הכי רגיש אצלי אולי) אוהבת לשרוט, לנשוך ולתת היקים, אבל כמובן שרצוי שלא יותירו סימן חזק מדי (ואם כן-לדאוג שיהיה במלאי הרבה גולפים בארון
)

רגע שנייה...

מה הקטע של להסתיר את הסימנים ?! אני לא מבין כאילו,מה יש להסתיר את הסימנים ?! כאילו מה מתביישים בזה שאתם עושים סקס פרוע ?!

לורן29

New member
לא מתביישת

אבל לא מרגישה בנח להגיע לעבודה עם חבורה כחולה/סגולה/צהובה (של אחרי כמה ימים
), בייחוד לא אם אני עובדת אינטנסיבית עם אנשים.

batman

New member
בלי סימנים בבקשה

לפחות מבחינתי, סימנים (כל הסימנים)מעידים על שני דברים : 1. חוסר דסקרטיות. הבנאדם איננו לוח מודעות שהולך וצועק בכל העולם "כולם לראות, עשיתי סקס" חוץ מזה שזה קצת מעורר רחמים, הפרסום העצמי הזה. 2. מעבר מעבר לגבול הטעם הטוב. הגוף שלנו מעיד על עצמו , ע"י סימני שטף דם או שריטה, על פציעה, על מצוקה (אפילו קלה). למה צריך להגיע עד לסימנים על הגוף. זה בערך כמו לאכול מעדן עם קצפת, ומרוב תיאבון לתת ביס גם לצלחת.

אני האמת...

לא כל כך אכפת לי. למשל כיום...אני הולך עם ציפורן הזרת שלי צבועה...מישהי מאוד מאוד חביבה עליי,צבעה לי את הזרת. אז אני כבר שבוע ו...הולך עם הלק הזה. אני אעלה תמונה אחר כך אם תרצו...
אז לגבי סימנים,גם ממש לא אכפת לי והאמיני לי שאני מול לקוחות כל הזמן. אפילו פעם אחת,הצחקתי איזה לקוח עצבני בגלל זה.

למעלה