שאלה קטנה!

olly v

New member
זאת הייתה התערבות או משו?...

שהקנתה לך דיסק על חשבון התעצבנותינו?...

the papercut

New member
לא,בהתחלה זה היה...

מסקרנות אבל החבר המטומטם שלי צלצל אליי ואמר לי את זה אז הסכמתי כי כולם שונאים את המורדים ועשיתי כמו שאלתי בפורום לינקין פארק(פה זה פורום טההור לא כמו שם)אז ניצחתי ממשהו שהיה מכור תודה לכם מצטער שהעלתי לכם ת'ג'ננה זה לא היה בכוונה! אני בעד להעיף את השרשור הזה מכיוון שאינו מראה שום דבר כולם ידעו מהתחלה שהמורדים לא שווים את לינקין פארק

Deore

New member
מזי??? אתה משוגעעע???

איך אתה יכול להשוות את היללות האלו בספרדית למוזיקה...??? ועוד ללינקין פארק??? איפה ההיגיון הבריא שלך בנאדם???? פשוט ילד וראייטי...

the papercut

New member
לא משווה רק רוצה לדעת

מי מפה אוהב את המו***ם שזה שטיות במיץ עגבניות שזה הגועל האנושי זה ברמה של סבלימינאל והצל המפגרים האלה אז בסך הכול רציתי לראות אם מישהו מעדיף יותר את המורדים על פני לינקין

שאלה -מטומטמת!!!!!!!!!!!

בטח שלינקין פארק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באמת כדי למחוק את ההודעה כי זה אפילו לא נושא לוויכוח-אני בכלל לי מחשבת את המורדים ללהקה-הם סתם חבורת חנונים שאין להם מה לעשות בחיים!!!

the papercut

New member
כן יש לי בעיה איתם

ואני רק נותן דוגמאות למרות שהם לא באמת התיאור שאמרתי אבל הי פופ שלהם גרוע ובאמת אין מה להשוות בין סאבלימינל לבין אמינם(לא סובל את שניהם אל אמינם טוב יותר)אם את שואלת מה קשר אז אין לי מושג אני בסך הכול אוהד קטן של הדלתות מתוך מיליון אוהדים

NiKi†a

New member
אז יופי לך, אם יש לך בעיות עם

סאבלימינל תשלח אותם לכתובת הבאה- התחת שלי, רחוב 6, ישראל.

ובקשר אליך the papercut...../images/Emo60.gif

כדי שתשאיר את ההתערבויות שלך לעצמךךךךךךךך למה סתם העלת לנו את הג'ננה???????? והדוגמאות שלך דפוקות אז כדי שתשאיר גם אותם לעצמך! ואני מקווה שמירי תמחוק את השרשור הזה.. כי אני לא מוכנה לסבול ולהתעצבן בגלל הטימטום שלך!

the papercut

New member
אולי את הצודקת זה היה טיפשי

אני מהתחלה לא התרעבתי אני שאלתי מתוך סקרנות לא ידעתי שזה יהיה כול כך מעצבן פתאום הוא מצלצל אליי אומר לי שלמי שיש יותר אוהבים מהצד שלו הכוונה אצלי יותר אוהבים לינקין ואצלו אוהבי המורדים אז אמרתי בסדר כי יש פה יותר אוהדים כך שז הייתה שאלת סקרנות וזה הכל לא ידעתי שכל כך תתעצבנו ורק שתדעי לך שיש אנשים שנמצאים בפורומים של לינקין פארק ומעדיפים יותר אחרים כמוני אני מעדיף יותר את הדלתות(ג'ים מוריסון)אז זהו אהה כן דרך אגב אני מניח שזה קשה כול הזמן לרשום דה פפרקאט אשפר לקרא לי רן וזהו אז מצטער שהתרדטי אותך וגם אותכם אם אחד השאלות הסופר דביליות שלי ויש יותר מפגרות וזה לילה טוב

אוקיי רן...../images/Emo60.gif

אני יודעת שיש פה אנשים שמעדיפים אחרים...לא אמרתי שזה משהו רע! כל אחד אוהב את מי שהוא אוהב! ומצטערת אם התקפתי אותך אתמול אבל הייתי עצבנית! כי להשוות את לינקין למורדים זה באמת רעיון ממש אבל ממש דבילי... כי המורדים זה שיא השפל... הם ממש חבורת חסרי חיים שמעצבנים אותי... והבנתי שזה מתוך סקרנות אבל תראה איך כולם התעצבנו מזה! אני מקוה שמירי תמחוק את השרשור הזה ונשכח מכל העיניין הזה.. ואני מצטערת אם פגעתי בך אתמול זה היה מתוך עצבים...

the papercut

New member
זה בסדר

לא ידעתי שזה כול כך מעצבן ויש לי משהו להגיד המורדים דיסלקטים *אהה מירי תמחקי את ההודעה הזאת כי כבר נימאס לי לראות את המורדים בפורום הטהור הזה*

olly v

New member
דייייייייייייי!!!

תפסיקו לריב! בנושא המטומטם לא שווה שנהרוס את הפורום!!!

למעלה