שאלה קטנה!

the papercut

New member
שאלה קטנה!

איזה שיר אתם מעדיפים יותר את השיר סוויט בייבי(sweet baby)של המורדים המפגרים האלה(מוות למורדים,מוות למורדים)או פאפרקאט של לינקין פארק(לשלטון) אני אגיד לכם את התושבה שלי: ...................................................................... and the winner is: Linkin Park with the song Papercut .....................................................................

ParanoidLq

New member
שירים של המורדים זה דבר הכי מכואר

שיש! אך אפשר בכלל להשוות? הילדים האלו שרים לי על כל מיני שטויות אך אפשר לאהוב אותם בכלל??!!! לינקין פארק זה כמו חמצן אם אני לא שומע לפחות שיר ביום של לינקין אני לא מרגיש טוב, זה כמו סמים! זה כמו לקחת טריפ ולשכוח על הכל לינקין פארק זה דרך חיים זה המחשבות, הרגשות זה כוח שמאפשר לך להתגבר על דברים קשים אין לי מספיק מילים כדי לתאר את ההרגשה הזאת.

Ch0s3n 1

New member
נחשי מי!!!

צ'סטר היה כאן!!!!! חחחחחחחחחחחח... תסתכלי בפרטים שלי ותגידי מה דעתך!!! משהו מעניין מחכה לך שם!!!

olly v

New member
אמממ....

זאת שאלה קצת טפשית לשאול בפורום של לינקין פארק , לא נראה לך? אבל אם כבר שאלת אני יענה.... ברור שהשיר של לינקין!!!! אי אפשר ובעצם אסור להשוות!!! חוצמזה אני בכלל שונאת את חבורת המוגבלים האלו שלא יודעים טיפה מהחיים שלהם... אהה...ולמה בכלל אתה שואל? לא נראה לי שיש פה מישו שמרגיש אפילו טיפת סימפטיה אנושית למו**ים.....

the papercut

New member
כי חבר שלי עשה סקר

באיזה אתר של אוהבי לינקין פארק חושב שלו והוא אוהב יותר את המורדים והוא אומר לי שהמורדים גאונים(זה לא אני אמרתי את זה)ולינקין פחות אז באתר שלו אוהבים יותר ת'מורדים אז החלטתי לשאול פה

the papercut

New member
אני לי יודע איפה הוא עשה

אבל מה שאני יודע שהמון אוהבים המו***ם כך שרק רציתי לראות מי פה אוהב את המו***ם

ברור שpapercut../images/Emo94.gif

אני רואה ושומעת המורדים אבל הם לא מגיעים לרמה של לינקין

../images/Emo5.gifאיכססססססס../images/Emo105.gif

איכססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס ססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס סססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס סססססססססססססססססססססססססססססס ססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס סססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס סססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס סססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס סססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס סססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס סססססססססססססססססססססססססססססס ססססססססססססססססססס ססססססססססססססס ברור שליקנין !!!

זה ממש שאלה מטומטמת...../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

ברור שלינקיןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!
המורדים הדפוקים האלה אפילו לא מגיעים לזרת הקטנה שלהם ברגל השמאלית.. המורדים האלה לא שווים אפילו יריקה!! גועל נפששששששש!!!
סתם חבורת טיפשים מפגרים שאין להם חייםםםםםםםםםם ומה זאת השאלה הזאת בכלל??????? כיאילו שמישהו יגיד שהשיר של המורדים יותר יפהההההה נו באמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת... לינקין שמים אותם בכיס הקטן שלהם!...וזאת עובדה!

olly v

New member
זה טיפשי לשאול...

הנושא אפילו לא על אותה דרגה של וויכוח! הם לא שווים מילה שנגיד עליהם! זה כמו להשוות אוורסט להר הזבל בזכריה...

ParanoidLq

New member
אני אומר למחוק את ההודעות

זה ממש דפוק שאנחנו משווים את לינקין לחבורת מורדים מפגרת מישהו יכנס ויצחק אלינו כדאי למחוק את כל ההודעות על ההשואה הזאת

NiKi†a

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אין מה להשוות ב-כ-ל-ל-! אין ספק שלינקין, לא סתם אנחנו פה.

olly v

New member
אולי באמת כדאי למחוק....

זה סתם מעלה לכולם ת'פיוז

the papercut

New member
טוב תמחקו

אתם צודקים ותודה על ההצבעות יש לנו יותר קולות משיש לו ולכן הוא קונה לי בחוץ לארץ את הדיסק מטאורה

למעלה