שאלה קטנה

• פותח הנושא jock
  • פורסם בתאריך

jock

New member
שאלה קטנה

מה ההבדל בין שמנים ארומטיים ושמנים אתריים?

St Frangelico

New member
לפי מה שהבנתי

אוקי שמן ארומטי זה שמן שיש לו לרוב ריח והוא נורא נורא נעים למגע ,שמן אתרי זה שמן חסר ריח (כמו שמן שקדים) והוא גם לרוב בה בכמות גדולה יותר,הוא חסר טעים,והוא פחות רח ונעים כמו השמן ארומטי,כי הוא יותר עווה ועמוק

jock

New member
באיזה סוג משתמשים

כדי למשוך על נרות בזמן כישוף?

St Frangelico

New member
שמנים אתרייים

כדי לך גם להכין כנה שמן אתרי בסופר פארם ותכין איתו נגיד שמן לבנדר שזה ריח ממש כייפי שמו אתרי הוא קצת יקר,תבדוק את המחיר..

jbu

New member
לא

אתה יכול להשתמש בשני השמנים, משום שהצמח נותן לו את התכונות המאגיות. יש שמנים רחניים טבעים שעושים את העבודה מצוין, מצאתי שגם לא טבעים יכולים לעבוד אבל ברמה קטנה פי 100 מטבעי. קראו על שיקוים במאמרים.

jock

New member
תודה לכם!

ועוד שאלה, יש הבדל בין אלה לשמנים של מבער? או שזה אותו הדבר? או שזה לא אותו הדבר אבל אפשר גם להשתמש?

jbu

New member
העיקר שזה עשוי מהצמח שאתה צריך.

העיקר שזה עשוי מהצמח שאתה צריך, לכן תבדוק אם המרכבים טבעים. הכי זול זה לעשות חלטה, תקח {למשל} רוזמרין ופשו תשפוך עליו מים רותחים, אני שם את זה בבקבוק עבה וסוגר אותו לכמה ימים, זה ארוך אבל כך אתה מוציא את התמצית מהצמח הכי טוב.

jbu

New member
סליחה ועד משהוא

תוצאי את המים של חליטה אחרי יום (תסנני אותם החוצה) ותשמי אותם בבקבוק אחר אני משתמש בבקבוק של התמציות ווניל אחי שאני מנקה אותו ממש טוב עם מים חמים וסבון כדי להוציא את הריח של הווניל.

jbu

New member
צודק, סתם כתוב על זה שמן ../images/Emo3.gif

בשביל הצחוק !

St Frangelico

New member
אני בכלל ממליץ

לך להכין לבד,שניה אני ימצע לך את המתקון שהכנתי...המממממממממ הנה זה שמן של כל האלמנטים ביחד לפי מה שסחתתי ממשהיא שתסביר לי ומה שהרגשתי שהוא מתאים לזה שמן שקדים ( אפשר להשיג בכל חנויות הטבע) ציפורן(אלמנט אש,אתה יכול גם זנגביל) לבנדר(אוויר) רוז מרין( רוח,זה הכי קרוב ,אם יש לך מריחואנה חח) אורגנו ( אדמה) עלי וורדים ( מים) הכל צריך להיות מיובש,תשים את זה בצינצנת למשך כמה ימים שלא יעמוד בשמש בערך 3-4 ימים ויהיה לזה ריח מקסים! ושימושי מאד לכל הקסמים ( תלוי אם הקסמים שלך מאד ממוקדים אז פחות)

למעלה