שאלה קטנה

beatman

Member
כבר אמרתי כמה אני שותה

פחית או 2 של בירה לשבוע,יין עם ארוחה (גם בקבוק שלם-לא משפיע עלי). גם 3 בקבוקי בירה לא משפיעים עלי !!,אבל אני שותה כמויות כאלה ממש פעם בחצי שנה. ולא נגרם לי כל נזק !

Orrza

New member
Beatman היקר, תשתדל להפנים...

אני לא מתחתי ביקורת, למרות שהייתי הראשון שענה על השאלה. אבל אם אתה כאן, כנראה רצית ללמוד עוד. כשעונים לך על שאלה, או למישהו אחר המינימום הוא להקשיב ונסות להבין. אנשים שעונים לך כאן הם מבוגרים ממך ומנוסים יותר, וסביר להניח שגם למדו יותר בחייהם מאשר בחור צעיר בן 16. לכן, תשובות כאן מגיעות מידע ובמטרה לעזור ולא כדי להפחיד. התייחסתי אליך בכבוד בעבר, וגם כעת אתה מקבל ממני תשובה במלוא הרצינות, למרות שההודעות שאתה משגר מעוטרות בנושאים כמו "אלכוהול שולט". משפטים כאלה התרגלנו לראות חרוטים על כיסאות של תחנות אוטובוס ואותם חורטים ילדים משועממים. גם, לצערי, הראית חוסר סבלנות מוחלט וחוסר הבנה לנושא הפגיעה של האלכוהול בהתפתחות... אנשים שצמחו לגובה לא בהכרח עברו התפתחות תקינה, ומערכות פנימיות רבות בגופם עשויות היו להפגע משתייה רבה בגיל צעיר - פגיעות שיתנו את אותותיהם בגילאים מאוחרים יותר. אף אחד לא מתכוון לשנות את המתכונת של חייך כאן, שתה כמה שתרצה ותהנה. ורק תזכור, שהעובדה שאתה שותה בקביעות שתי מנות אלכוהול בשבוע, בגילך הנה לא בריאה להתפתחות. לכן (ובגלל סיבות נוספות) אלכוהול במדינה שלנו נמכר מגיל 18 בלבד, בארה"ב למשל מגיל 21... תהנה, חייה ותן לחיות. * שיעור חינם: לפי ראיית הרפואה הסינית, בשתייה בתדירות וכמות אלכוהול כאלה בגילך אתה גורם לעצמך אסון. אבל כמו שאמרנו, עניינך. אור.

beatman

Member
אני מבין ותודה על המידע

אני סבלני ומקשיב לכם,אני משגר מסרים שאלכוהול הוא כיף לשתייה ולבילוי אך יש גבול ברור-לא להגזים בתדירות ובכמות. אני לא שותה בקביעות אלא לפעמים ! וזה לא מוגזם. אגב באירופה אלכוהול נמכר ברוב המדינות מגיל 16,אז לדעתי הרגלי השתיה שלי ושל בני גילים נורמליים. ולפי הרפואה הסינית כל דבר שהוא לא מבוסס על ירקות ושום הוא אסון.

Orrza

New member
אני שמח שאתה מסכים, אבל

אני מדבר מהידע של מטפל ברפואה סינית... על זה דיברתי שאנשים למדו ותורמים מנסיונם. מה שאמרת מאוד לא מדוייק, ואפילו טעותי לחלוטין אבל זה כבר לדיון אחר.

crazy eliaz

New member
טוב אז ככה...

טוב הפחתי את הכמות לפעם בשבוע רק בימי שישי. והכמות שאני שותה זה בערך 3 כוסות של וודקה רדבול בערך חצי חצי. זה לא נראה לי כמו דבר שמזיק אבל בכל זאת החלטתי לשאול אותכם כי אתם נראים לי יותר מבינים ממני...

crazy eliaz

New member
האאא כן ועוד משהו

אני לא מרגיש שאני תלוי בזה פשוט זה כיף לשבת עם כמה בנות לשתות. אני לא חי על זה וגם לא חושב על זה אבל כשיש אני לא מתנגד ואני בטוח יודע שאני לא מכור לזה או אפילו מתכוון להתמכר לזה למה כבר שנה אני שותה רק בימי שישי לפני מסיבות וכאלה כמו שאר הילדים בגילי שאני מכיר ואני מכיר הרבה מאוד כאלה...

beatman

Member
אחי,הרגלי השתייה שלך מצוינים

אתה נזהר לא להתמכר ולא לשתות כמויות גדולות,והכמות לא גורמת שום נזק!! עובדה: במערב אירופה תרבות השתייה פורחת(כבר מגיל 16) ונערים שותים אפילו יותר,ותוחלת החיים במדינות אלה גבוהה ורוב האנשים אכן שותים ולא קורה להם כלום !!

beatman

Member
התכוונתי שבמדינה אירופאית

בערך 70% מהאנשים שותים לפחות 3 פעמים בשבוע בפאב ו70% אלו לא מתים בגיל 50 בגלל התפוצצות כבד !

siete

New member
אתה מתחיל לעלות לי על העצבים! ../images/Emo46.gif

3 וודקה+רד בול ללילה זה לא "הרגל שתיה מצויין". גם לא למבוגר. אם אתה רוצה להרעיל את עצמך, סבבה, אבל אל תיתן תשובות כאלה לאחרים. נכון שזה שזה מעצבן לשמוע משהו שלא שותה, ומגיע לפורום וצועק על כולם ש"אלכוהול זה רשעי" ושיפסיקו לשתות לאלתר? אם הוא לא רוצה לשתות, סבבה. שלא יטיף לכולם. בדיוק באותה מידה זה מעצבן לשמוע אותך מטיף לשתיה מרובה, לא אחראית, בגיל צעיר! ולשקרים שאמרת: בצרפת (מערב אירופה...) מותר לקנות רד-בול רק בבית מרקחת. ולא מוכרים אותו כלל בברים. ביוון יש אזהרה של משרד הבריאות לא לשתות רד-בול עם אלכוהול. בחלק ממדינות האיחוד האירופי מותר לשתות מגיל 16 רק בירה ויין. אסור עדיין לשתות משקאות חריפים! כוס יין אדום עם ארוחה גדולה זה דבר בריא (לדעתי אפילו לילד). שהוא אמר משהו שהוא יורד ל3 וודקה רד-בול ללילה - ולא הזכיר יין או בירה.

beatman

Member
אסור רד בול עם אלכוהול../images/Emo31.gif

אבל וודקה בכמות כזאת ללילה בסדר,הבנאדם לא מכור ולא משתכר! חוץ מזה הרבה חברה בגילנו שותים בקבוקים שלמים של וודקה או ויסקי בימי שישי,אז כמות כזאת היא בסדר! אז לחיים

siete

New member
הנה 3 ההמלצות שלי

לא נראה לי שאני אצליח לשכנע אותך להפסיק, אז הנה ההצעות שלי: 1. עדיין כמות גדולה מדי אפילו אני (בת 28) לא שותה כהרגל 3 כוסות משקה חריף ברצף! וואו! אם אתה יורד ל3 בשבוע כנראה שלפניכן שתית דיי הרבה...
דע לך, שככל שאתה שותה יותר יהיה לך קשה יותר להשתכר מאותה כמות (אני מניחה ששכרות זו המטרה שלך). למשל אם אני לא שותה כמה שבועות אני משתכרת ממש בקלות יחסית למצב בו אני שותה כל שבוע. אל תרגיל את הגוף שלך לאלכוהול! הייתי ממליצה לך לנסות להפחית לכוס יין או בירה אחת עם האוכל. הכמות שנראה לי מתאימה לי, היא 2 כוסות יין, או 2 כוסות בירה, או כוס משקה חריף יחיד, או קוקטייל יחיד. היות ואתה עדיין ילד, הייתי ממליצה לך חצי מזה. כדאי מדי פעם לעשות הפסקה של חודש (להתנזר לגמרי!), כדי לנקות את הגוף (ואין כמו תקופת מבחנים כדי להתנזר מזה...) שוב אתה לא רוצה להתרגל יותר מדי לאלכוהול - היות ואתה "יורד" ל3 לשבוע אתה כבר רגיל מדי למשקה ואתה צריך יותר מדי אלכוהול כדי להשתכר! 2. וודקה+רדבול=מזיק. כל שילוב של משקה חריף עם רדבול היא דבר מזיק (בניגוד למה שחשבת). 2 נערים בשוודיה מתו אחרי ששתו כל הערב וודקה + רד בול. עדיין אין הוכחות מוצקות, אבל ללא ספק זה יגרום לך הנגאובר יותר חזק מאשר סתם משקה חריף. מלבד קופאין (השילוב יגרום להתייבשות מהירה) יש ברד-בול שם גם גינסינג ועוד הרבה חומרים מעוררים חזקים. שילוב עם חומר מדכא כמו אלכוהול זה לא טוב לגוף המסכן שלך. הנזק של השילוב גדול מסכום הנזקים של כל אחד לחוד (גם לעשן גראס ולשתות זה שילוב שיותר מזיק מכל אחד לחוד). ישנם הרבה פה בדעה שזה שילוב שאינו כלכך טעים, ואינו תרבותי - אבל זה כבר לא ממש מעניין אותנו. 3. עבור למשקאות חלשים יותר וודקה היא אחת המשקאות החזקים ביותר! דווקא בה בחרת? אולי תנסה כוס *יחידה* של יין או וורמוט (מרטיני/צינזנו) במקום? או בירה טובה *אחת*? יש המון יינות ובירות טובות שניתן לנסות לפני שעוברים לחריפים. גם שתגיע סוף סוף לגמר תהליך הגדילה שלך, עוד ישארו לך יינות ובירות לטעום! ואל תשכח לאכול לפני, ולשתות מים תוך כדי - לחיים!

Crazy_Bitch

New member
siete את עושה מזה עניין גדול...

שהבחור יעשה מה שהוא רוצה... בתכלס, גם ככה הוא יעשה מה שבראש שלו בלי להתייחס למה שיגידו לו פה. אני לא אחת שתפתח את הפה בהטפות מוסר בקשר לשתיה בקרב בני נוער, ואת צודקת בזה שאת אומרת שזה לא הכי בריא, אבל בתכלס שתיה נבונה בכל גיל היא לא מזיקה ואין הבדל בינו לבינך כל עוד כל אחד מכם ישתה בצורה נכונה. הבעיה בגיל הזה היא יותר נפשית= התמכרות, שתיה בחברה, פשיעה, נהיגה תחת השפעת אלכוהול וכו'.

siete

New member
ברור שהוא יעשה מה שהוא רוצה...

אבל crazy eliaz שאל בשביל לקבל תשובה - אז עניתי. זה שאני מתווכחת עם beatman זה עניין אחר - גם הוא יעשה מה שהוא רוצה. הבעיה שהוא אומר שטויות כתשובות! ברור לי שאת, למרות שאת באותו גיל, יודעת הרבה יותר מהם (ובטח גם ממני
) על אלכוהול - ולכן יש לך את כל מה שדרוש כדי לשתות נכון. מה שמפריע לי שילדים חושבים שזה לא מזיק לשתות 3 וודקה+רד-בול בלילה. ועוד יותר מפריע שזה מה שהם אומרים לחברים שלהם. ברגע שהם יודעים שזה מזיק, ושותים בכ"ז - זה כבר החלטה שלהם, סבבה! המון ילדים שותים מתוך שעמום וודקות זולות. חבל, לא?

crazy eliaz

New member
תודה לכולם על התשובות

כנראה שאני יפסיק לשתות את זה עם רדבול. ואני גם יפחית לשתייה פעם בשבוע. למרות שאני לא חושב שאני כל כך מזיק לעצמי כשאני שותה רק פעם בשבוע...

למעלה