שאלה קטנה

שאלה קטנה

רציתי לשאול אתכם , אולי תוכלו לעזור לי אני מאמינה שעשו על מישהו ממשפחתי כישוף מסוים ומשום כך הוא מתנהג בצורה מאוד לא אופייינית לו ולמרות שכולם סביבו אומרים לו זאת שיפתח את העינים ויראה מה אותה מישהי עושה לו , הוא כאילו לא מסתכל על השינוי הזה , השאלה שלי היא האם יש דרך להוציא את הכישוף הזה דבר שני האם צריך לעשות משהו בבית אולי מבחינת טיהור לא יודעת שיכול לבטל זאת . אשמח מאוד אם תעזרו לי , בנושא .

L e s t a t

New member
רגע, רגע, רגע, תעצרי את הסוסים

אי אפשר לעזור לך אם לא יודעים מה קרה בדיוק. אבל לפי המשפט הזה: "הוא מתנהג בצורה מאוד לא אופייינית לו ולמרות שכולם סביבו אומרים לו זאת שיפתח את העינים ויראה מה אותה מישהי עושה לו" אני אנחש שלא מדובר בכישוף אלא בהתאהבות. על כל פנים, אנא קראי את המאמר הבא, שיכול לעזור לך במקרה זה: "הצילו, הטילו עליי כישוף!"

romharel

New member
בלי סוסים ועם הרבה היסוסים

במה זה מתבטא? באיזה גיל הוא? מה כוונתך מישהי עושה לו? מי? פרטי בבקשה אם לא הבפורום אז במסר אישי וראי למעלה יש מדי פעם אינפורמציה על זה כאן בפורום

עוד פירוט

אז ככה : האדם מגיע לגיל 27 והיא עדיין בצבא מה שהיא עושה לו זה : היא גורמת לו לשנאה בינו לבין משפחתו וחבריו היא מערערת לו את הביטחון , היא מחליטה בשבילו כאילו היא "גדולה" היא כל הזמן אומרת לו שהוא לא משקיע , ותאמינו הוא עושה מעל ומעבר מיכולתו, אבל שום דבר לא מספק אותה , היא מאוד חומרית אל אף כל הנתינה שלו אליה , היא אף פעם לא מעריכה אותו , אף פעם לא אומרת תודה , היא מאוד רכושנית , חושבת שכל דבר שלה , היא יכולה לקחת גם בלי רשות דברים של אחרים , זה גובל בהתנהגות של אלימות מילולית מצד אחרים כלפיה והיא מסכנה לא עשתה כלום אני מצטערת אם אני שופכת את הלב , אני באמת זקוקה לעזרה ממכם ולגבי אינפורציה בפורום , הסתכלתי בכמה אך לא מצאתי פתרון במידה ואתם רואים לנכון איזה פתרון בפורום או שיש לכם אודה מאוד לכם אם תפנו אותי למקור העזרה . תודה מראש .

romharel

New member
באנגלית

SHE MIGHT BE A BITCH BUT SHE AINT A WITCH בעברית זה קשור לרגשי הנחיתות של הידיד שלך ולא לכישוף יש לכל אדם הזכות להיות אומלל ולך אין זכות להתערב "ביחסים האידיליים האלו" אם הוא לא מתלונן. וכל זה גלוי לאור החמה המהפקת ולא צריך כל כישוף בשביל זה בינתיים
ותתעסקי במשהו אחר...[יש מלא תחביבים בעולם]

nubis

New member
זה סיפר נפוץ

מסכים בהחלט אני מכיר יותר ממקרה אחד וגם יותר מזה של סמרטוט בעל רצון להוכיח לעצמו שהוא גבר ולכן הוא מנסה לרצות אשה, כי אם היא מחזירה לו את ההשקעה אז הוא יכול לראות את עצמו מוצלח. מהסיבה שזה מה שהחברה הישראלית השובניסטית משדרת,יש לך כוסית על = אתה גבר על פועל גם אם היא מכוערת כל מה שהיא צריכה זה להיות bitch ולא חסרות כאלו במחוזותינו. בכול מקרה הוא כל כך לכוד ברגשות נחיתות שלו וברצון לרצות שאין מה לעשות עם זה חוץ מללחוץ על אותה נקודה. כלומר להגיד לו בכול הזדמנות שהוא סמרטוט (כי היא סימפטום והוא הבעיה). ולא לערב אותה בעניין. there is no magick here בברכה אלמוג

למעלה