שאלה קטנה..

angel rebelde

New member
שאלה קטנה..

יש לי חברה.. שאוהבת מישו שגר באשקלון.. והיא גרה בחדרה.. השאלה היא האהבה במרחק הזה עובדת?? יעני.. זה ילך להם??

לפי דעתי לא ....

ודרך אגב היה על זה דיון פה לפני כמה ימים אז את יכולה להסתכל ... למה לא לפי דעתי ? - א. פגישות ... מה זה לראות אחד את השני פעם בשבועעים חודש או לא יודעת כמה ב. מה זה חבר שלא יחבק אותך כשרע לך ולא ינשק אותך כשאת מאושרת ?! ג. את אף פעם לא יודעת מה הוא עושה עכשיו ועם מי הוא ? ובדוגרי ככה יש בגידות חופיש ! בגלל שגם המגע חסר ... ד. כל הקשר מתבסס על טלפון וזה לא הכי נעים וגם מאד יקר ....

אני חושבת שלא..

גם אני חושבת שלא... למרות שגם אני מאוהבת במישהו שלא גר בעיר שלי אני כבר יודעת שלא יהיה כלום..

just smile

New member
אז ככה...

אני לא חושבת שצריך להיות כל-כך פסימיים... ברור שיש המון חסרונות לקשר מרחוק, אבל יכול להיות שדווקא זה יהיה הדבר האמיתי.. לחברה שלי, שגרה בפ"ת, היה חבר מקרית שמונה (!!!) והם היו ביחד שנה בערך.. ברור שלא היה להם קל, אבל הם הקפידו להתראות כמה שיותר, פעם היא נסעה אליו ופעם הוא אליה.. וזה באמת היה קשר מוצלח! צריך פשוט לבחון היטב אם שווה לך להיכנס לכזה קשר ואם הבנאדם מספיק מיוחד בשביל שתשקיעי כל-כך, כי אין ספק שזה קשר שדורש השקעה מעבר לקשר רגיל..

nobodys girl

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה עם הילה בכל מילה זה דורש כוח נפשי מעבר לקשר רגיל, לרצות לפעמים לחבק אותו ממש ממש ולדעת שתוכלי רק בעוד שבוע אני אישית יודעת שלא הייתי מסוגלת זה תלוי בסוג בנאדם, תלוי בסוג הקשר זה יכול לעבוד, אבל אם שניהם אנשים ממש עסוקים במיוחד ויודעים שההורים שלהם לא ירצו להסיע וזה אני חושבת שצריך בכל זאת.. לחשוב גם על זה- כמה שזה קשה

המשך רגע..

אז למשל אני מאוהבת באחד שגר בפרדס חנה שזה מאור בעצם.. ו... אני מעפולה.. יכול להיות שזה בסדר אם יהיה ביננו קשר?

Queeny

New member
מסכימה עם אדווה.../images/Emo41.gif

יש לי חברה שיש לה חבר בשהם.... אממ... זה 45 דקות נסיעה כל כיוון והם מסתדרים מצויין... טלפון\ICQ כל הזמן ונפגשים כמה שאפשר... פעם הוא אליה ופעם היא אליו... חוץ מזה שיש לה שם עוד ידידים שהיא נפגשת איתם אז בכלל ההורים שלה רגילים כבר להסיע אותה פעם בשבוע\שבועיים...

bana

New member
למה להיות כל כך נגד?

לפי דעתי אם בני הזוג אוהבים אחד את השני ורוצים להיות אחד עם השני אז המרחק לא אמור להוות בעיה. נכון זה לא נעים אבל יש זוגות שנאלצים לקיים קשר מעבר לים בגלל סיבה זאת או אחרת והם מצליחים. לפי דעתי הרגע שאתם נפגשים אחרי שבוע שלא ראיתם ולא נגעתם שווה את כל רגע הציפייה!! במיוחד בארץ כל כך קטנה כמו שלנו שהמרחקים ממש לא מהווים בעיה רצינית.

למעלה