שאלה קטנה איך אפשר לדעת את מצב הירח בישראל? (חוץ מלהביט בשמיים)
J jbu New member 24/4/03 #4 הייתה לי פעם תוכנה כזו טובה אפילו קטנה ונחמדה אבל מחקתי אותה ואני לא מוצא אותה אבל מצאתי במקומה תוכנה בדוס שצריך להכניס מיקום גאוגרפי(קווי אורך ורוחב) ועוד 10 ניתונים בשביל זה, מסקנה תנסי להסתגל בשמים זה מטורף מספיק כדי לעבוד.
הייתה לי פעם תוכנה כזו טובה אפילו קטנה ונחמדה אבל מחקתי אותה ואני לא מוצא אותה אבל מצאתי במקומה תוכנה בדוס שצריך להכניס מיקום גאוגרפי(קווי אורך ורוחב) ועוד 10 ניתונים בשביל זה, מסקנה תנסי להסתגל בשמים זה מטורף מספיק כדי לעבוד.
J jock New member 24/4/03 #5 טוב נו הבעייה היא שכשאני מסתכלת על השמיים אז אני אומרת "זה ירח מלא!" ולילה למחרת הירח נראה קצת יותר מלא ואחרי זה עוד קצת יותר מלא כנראה שיש לי בעיה בעיניים
טוב נו הבעייה היא שכשאני מסתכלת על השמיים אז אני אומרת "זה ירח מלא!" ולילה למחרת הירח נראה קצת יותר מלא ואחרי זה עוד קצת יותר מלא כנראה שיש לי בעיה בעיניים
D dopey_wizard New member 24/4/03 #7 תזכרי שלמצבי ירח יש 7 ימים... כשביום הרביעי הוא בשיאו.. ואז מתחיל לרדת, ואז משתנה..
1 1Prophecy New member 24/4/03 #6 הנה לך...../images/Emo29.gif זו תוכנה שמציגה את מצב הירח בתור הטפט בשולחן העבודה, תהני!
ח חביב הקסם New member 25/4/03 #11 למה שאני מפעיל את התוכנה שלב הירח לא עולה לי? רק כאשר אני מכבה את המחשב אני רואה את שלב הירח...
U uri_raz New member 25/4/03 #10 יש יומן ירח שמודפס בארץ ובו לכל תאריך מוצג, בין שאר פרטים מעניינים, כמו מופע הירח.
G gray peopel New member 25/4/03 #12 את לא צריכה להיפרד משום דבר..... תלחצי על האיכון של התוכנה וחוזר הרקע הרגיל..... וזה מעודכן לתאריך של הארץ (עוד לא יצא לי לבדוק)?
את לא צריכה להיפרד משום דבר..... תלחצי על האיכון של התוכנה וחוזר הרקע הרגיל..... וזה מעודכן לתאריך של הארץ (עוד לא יצא לי לבדוק)?