שאלה קטנה

lilachh

New member
../images/Emo45.gif וגם אל תשכחי שאת גם תורמת

מנסיונך חוץ מלהנות מהעבודות שפה.

didi10

New member
האמת שבתחתיות אני בקושי משתמשת

פשוט בשביל האתגר והיצירתיות הכנתי אבל עשינו ניסוי עם שתיה חמה -קפה (לא נס) ולא היתה עם זה שום בעיה... הכי מבאס זה לשפשף ממש חזק את הטפט כאשר מדביקים אותו כי אחרת ישנן גבשושיות-אויר אבל יוצא ממש מדליק ולא צריך חומרים ממש מיוחדים בשביל זה

Rachel76

New member
האמת, ממך קיבלתי את הרעיון לשלי

אבל אם אני זוכרת נכון, את השארת שוליים מהטפט, נכון? אני ניסיתי לעשות זאת גם (ואפילו קניתי מספריים עם דוגמא נחמדה בשביל זה) אבל לא הצלחתי לעשות את זה, כנראה בגלל העובי של קרטון הביצוע. אולי הייתי צריכה להשאיר שוליים יותר גדולים (כי מה שהשארתי פשוט לא הצליח להדבק ולהשאר דבוק). טוב, נראה לי שבזאת סיימתי להקפיץ את השרשור הזה לראש הדף

didi10

New member
לילך תודה יקירתי, רחל לגבי השאלה

השארתי שוליים והקטע שלמדתי מזה - שצריך להדביק טוב ואחכ´ עברתי עם החלק הדק של הסרגל ושיפשפתי את החיבור בינהם כדי שממש ידבק ללא בועות האויר. עשיתי תחתיות עם הדבקת מפית ו2 סטים של ציור (וזהו, מיציתי את התחתיות)

Noga222

New member
למניעת בועות.....

לפני שמדביקים את הטפט, לנגב עם סמרטוט לח!!! ואז אפשר להחליק אותם.

יערולה

New member
אצלינו קוראים לזה "פילם" "filim"

במקור זה היה מיועד לציפוי זכוכיות, על מנת שאם הן ישברו לא יעופו רסיסים לכל הכיוונים (בעיקר במכוניות - יש לנו מפעל למיגון רכב, לכן אני מכירה). בקיבוץ גילו את האוצר הזה, והיום משתמשים בזה להכל - אם לציפוי תמונות שתולים על לוח כדי שישמרו לשנים אחרות, או לכל מיני עבודות. אני אצלם בהזדמנות עבודות עם החומר הזה. אני שונאת לעבוד איתו, כי אם נדבק במקום לא טוב, אז זה לא יוצא (בעיקר על ניירות) אבל אין ספק שזה החומר הכי טוב שיש במקום טפט שקוף והוא טוב בהרבה מהטפט השקוף. יש קיבוץ שקונים אותו, לא זוכרת את שמו, יכולה לברר, ואז זה עולה כ- 8 שקלים ל 1 * 0.7 מטר.

למעלה