שאלה קטנה

נופר30

New member
שאלה קטנה

אפשר לעשות את טכניקת הדבקת המפיות על קרטון ביצוע ?

lilachh

New member
כן - רק קחי בחשבון שקרטון ביצוע

כשצובעים עליו ושמים דבק פלסטי מקבל התעגלות....יש שיטות לפתור זאת..אם את אחר ממסגרת את כל העסק אז אין בכלל בעיה..אם לא תצבעי קוםד כל פשוט את הקרטון משני הצדדים וזה ימנע את ההתעגלות

lilachh

New member
הכוונה כשצובעים או שמים דבק פלסטי

זה לא חייב זה וזה ביחד....

נופר30

New member
לצבוע עם צבע גואש רגיל ?

או צבע אקרילי ? או איזשהו צבע אחר ?

Rachel76

New member
אני עשיתי תחתיות לכוסות מקרטון

ביצוע, ובמרכז הקרטון הדבקתי מפית (לא על כל שטח הקרטון) ולא הייתה לי שום בעיה עם זה (ממש כמו על עץ לדוגמא...) ואפילו לא גיהצתי...
עצלנית שכמותי...

lilachh

New member
אם רק הדבקת באמצע הקרטון -

לא יקרה כלום..הבעיה מתחילה כאשר מתחילים לצבוע את כל המשטח או מורחים דבק פלסטי על כל המשטח וכד´.

Noga222

New member
נתת לי רעיון...

אם לא אכפת לך שאגנוב...
יש לי שאריות קרטון בימוע. תחתיות זה רעיון לא רע.....

יערולה

New member
במה עוטפים את הרטון ביצוע?

הרי מים חודרים אליו, אז חייבים לעטוף במשהו כדי ליצור תחתיות. מה זה המשהו הזה?

lilachh

New member
אפשר גם למינציה כמובן ולכה אבל

עדיין לא נראה לי שזה יהיה עמיד לחום. לחום צריך בסיס מעץ וצביעה של כמה שכבות בלכה עמידה לחום.

lilachh

New member
דידי עשתה תחתיות מקרטון ביצוע

ועטפה אותם עם טפט ניילון - רק קחו בחשהון שזה עמיד רק לשתיה קרה

Rachel76

New member
אני עשיתי 2 סוגי תחתיות

אחד עם טפט ניילון ´רגיל´ ואחד עם טפט ניילון קשיח (נראה כמו שקף, רק דביק). לגבי הסוג הראשון אני לא יודעת, אבל הסוג השני עמיד יחסית לחום (ספלי קפה לא השפיעו עליו, אבל אם ישפכו עליו מים חמים את לא יודעת מה יקרה). בנוסף הטפט הקשיח קל יותר להדבקה, פשוט מניחים על המשטח וזהו, בלי לישר, להוציא בועות ובלי קימטוטים.

Rachel76

New member
לגבי הטפט,

קניתי באקוורל (האמת, בפעם הראשונה המוכר ממש הצליח למכור לי אותו, למרות שמה שבאמת רציתי זה את הטפט הרגיל...
). אני לא יודעת מה השם של זה, אבל זה נראה ממש כמו שקף (באקוורל הוא מוכר את זה בכמה גדלים, מ-A4 ועד 1.00*0.80 מ´) אבל עם שכבה דקה נוספת ששומרת על הדבק. לילך, לגבי התמונות, אין לי מצלמה, סורק, או אפילו מחשב בבית (אני ´מסתפקת´ בזמן מחשב בעבודה...) אז אין לי כל כך איך להראות, אבל אני אנסה לחשוב על דרך כלשהי... בינתיים אני ´רק´ נהנית מכל העבודות שמוצגות פה...

למעלה